Gužva kod doktora (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

natalijax -> Gužva kod doktora (7.2.2011 15:21:30)

Ajme jel kod vaših pedića gužva,danas idemo kod doktora jer mu curi nos i kašlje več četir dana,ušla unutra a ono gužva,sjela ja kaže mi žena ja došla ujutro ostavila knjižicu i druga sam na redu,izlazi sestra kaže ona najbolje idite kuči i dođite kasnije 25 knjižica je primila do sad,kak je kod vas,Sad razmišljam se prebacit kod doktora opče prakse,tamo nema baš čekanja,Ma ostala bi ja i kod ovog jel kad je savjetovalište ima takvu gužvu nemoš ga ni pitat ništ a čim radi u ambulanti baš se vidi olakšanje kod čovjeka

CallamityJane -> RE: Gužva kod doktora (7.2.2011 15:24:48)

A ne znam nato, bas sam napisala u hvalionici da smo u petak isli kod zubara, i to smo se narucili u cetvrtak i opet smo cekali pola sata sto je stvarno nedopustivo ako imas zakazano [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] eh da jos su nam i iime napisali pogresno pa smo ih ispravljali tri puta i na kraju opet bilo pogresno...ali mi se nije dalo vise ispravljati [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.2.2011 15:25:55)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Točkica28 -> RE: Gužva kod doktora (7.2.2011 15:35:01)

ako nisi naručen katastrofa [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

cuba -> RE: Gužva kod doktora (7.2.2011 15:53:23)

I kod naše pedice često zna biti gužva iako mi hvala Bogu nismo nikada morali čekati. Za sistematske preglede se uvijek naručimo i čim dođemo max pričekamo 10min u posebnoj prostoriji da ne stojimo sa bolesnom dječicom.

Mirjana J. -> RE: Gužva kod doktora (7.2.2011 16:03:44)

IZVORNA PORUKA: cuba

I kod naše pedice često zna biti gužva iako mi hvala Bogu nismo nikada morali čekati. Za sistematske preglede se uvijek naručimo i čim dođemo max pričekamo 10min u posebnoj prostoriji da ne stojimo sa bolesnom dječicom.

isto tako... jednom samo bili u dežurnoj ambulanti i tamo bila grozna gužva ali to je i za očekivat..

pincirotvajler -> RE: Gužva kod doktora (7.2.2011 16:36:47)

nije jako strašno

tyna -> RE: Gužva kod doktora (7.2.2011 17:03:44)

svaki put čekamo barem sat vremena [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley6.gif[/image]

Indy -> RE: Gužva kod doktora (7.2.2011 17:22:38)

ja sam bila naručena kod ginekologa i  čekala sam sat i 15min! kad sam ušla u kabinu i skinula se, još sam polugola čekala 20min, popi[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley35.gif[/image] sam! doktorica mi se ispričavala što sam dugo čekala! kod pedića obavezno u vijek čekamo, čak i kad smo naručeni.

ikica84 -> RE: Gužva kod doktora (7.2.2011 18:03:40)

nas danas zvala sestra da kaze da ne moze u cetvrtak na kontrolu nego tek u ponedeljak a ovo cekamo vec mjesec dana...nesto dr ne moze,sad ko zna kolika ce guzva biti kad sve prebace za iduci tjedan...
nemam pojma zasto se onda narucuje kad se i dalje ceka po 2 sata [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]
a za ginica je posebna prica...tu se ceka i ceka....

natalijax -> RE: Gužva kod doktora (7.2.2011 21:11:50)

mi došli oko pol pet,čekali još sat vremena,užasna gužva to valjda kolko dijece u obitelji ima svi bolesni,jadna djeca pod temperaturom jedva gledaju,Moj zasad ima običnu prehladu al me sad strah da se nerazboli[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

mamacita -> RE: Gužva kod doktora (7.2.2011 22:09:27)

Ja sam danas sa svoji djetetom isla kod pedice. Tamo je bilo sigurno 20 roditelja i barem toliko djece... isla sam u 16 sati (NAJGORE MOGUCE VRIJEME), nakon sat vremena cekanja, rekla sam sestri da mi da knjizicu nazad jer cu doci ako bde potrebno u jutro. Roditelji su se poceli svadjati tko je na redu, jer biser od pedice ne proziva po prezimenima, tako da svi moraju najaviti da su oni zadnji, isto tako su se ljudi vracali od kuce koji su ranije ostavili knjizice... tako da je ispalo da ovi od kuce uopce nisu bili tamo kada sam ja mislila da cu uskoro biti na redu. Luda kuca... a pedica svako dijete drzala u nutra barem 20 minuta (BEZ PRETJERIVANJA), koji bezobrazluk... ko da treba saznati povijest bolesto od svih inih predaka, a ne samo pregledati uho, grlo i nos + pluca.

nemammaste -> RE: Gužva kod doktora (7.2.2011 23:31:29)

I nama danas bilo brdo bolesne djece kod pedijatrice a mi naručeni za cijepljenje.Sestra nas poslala van na zrak i zvala na mob kad smo došli na red,to mi je ok.Inače uvijek dosta dugo čekamo,bez obzira da li smo naručeni

božica -> RE: Gužva kod doktora (8.2.2011 16:06:25)

kako kad, al skuzila sam da je manja guzva kada idemo ujutro [sm=smiley1.gif]

malica -> RE: Gužva kod doktora (8.2.2011 20:32:56)

Kod pedijatra ako je moguće ne ići ponedjeljkom i petkom, tada su najveće gužve. Isto je bolje gađati jutarnju smjenu, al početak jer u pravilu većina klinaca spava. Natalijax ako šmrca i samo kašlje ne vodi ga u prepunu čekaonicu. Pokupiti će nešto gore. U pravilu ti na sam kašalj bez temperature nema što dati, a da ti sama ne možeš kupiti (ionako sirupi ne idu na rp). Čisti nos često u toku dana i nakosi mu madrac da mu olakšaš. Osobno ne očekujem doći odmah na red čak i ako se naručuje kod pedijatra. svako djete je posebno i zahtjeva potpunu obradu. ponekad se neplanirano zakomplicira pa naravno da ne mogu raditi prema naručivanju. U okolici Zg su krenule katastrofične gužve, u smjeni odrađuju 90 djece tako da je pametnije strpiti se tjedan dva ako nije velika hića. Mi smo se sa temp dva puta vratili kući jer je bila prevelika gužva i iskreno me strah da u čekaonici još nešto ne pobere.

malica -> RE: Gužva kod doktora (8.2.2011 20:44:10)

IZVORNA PORUKA: mamacita

. Luda kuca... a pedica svako dijete drzala u nutra barem 20 minuta (BEZ PRETJERIVANJA), koji bezobrazluk... ko da treba saznati povijest bolesto od svih inih predaka, a ne samo pregledati uho, grlo i nos + pluca.

Točno ne razumijem gdje je tu bezobrazluk. Osobno ne bih htjela svom djetetu pedijatra koji ga pregleda kao da je na traci. Svi smo mi skloni prigovaranju, a kad uđemo u ordinaciju ipak volimo osjećaj da nam je dijete temeljito pregledano. ako je pregledati uho, grlo, nos i pluća  samo, onda to možeš i sama.

mamacita -> RE: Gužva kod doktora (9.2.2011 0:10:15)

IZVORNA PORUKA: malica

. Luda kuca... a pedica svako dijete drzala u nutra barem 20 minuta (BEZ PRETJERIVANJA), koji bezobrazluk... ko da treba saznati povijest bolesto od svih inih predaka, a ne samo pregledati uho, grlo i nos + pluca.

Točno ne razumijem gdje je tu bezobrazluk. Osobno ne bih htjela svom djetetu pedijatra koji ga pregleda kao da je na traci. Svi smo mi skloni prigovaranju, a kad uđemo u ordinaciju ipak volimo osjećaj da nam je dijete temeljito pregledano. ako je pregledati uho, grlo, nos i pluća  samo, onda to možeš i sama.

Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeee. Ipak to ne mogu sama.

mamacita -> RE: Gužva kod doktora (9.2.2011 0:14:49)

IZVORNA PORUKA: malica

Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeee. Ipak to ne mogu sama.

Ok, upravo sam zbrajala, dakle po tebi je u redu da svako dijete bude kod dr. 20 min. ?? Ona je u to vrijeme u cekaoni imala 20 djece. To je 400 minuta. Ili ti 7 sati cekanja da 20.-to dijete dodje na red. A tada je bilo vec 17 sati. Logika, molim te, objasni svoj odgovor.

malica -> RE: Gužva kod doktora (11.2.2011 20:47:56)

Željela sam samo reći da ti ne znaš zašto su ta djeca toliko dugo unutra. To znaju dr i oni koji su trenutno kod nje. Ne branim dr ali sigurno ne ćaska sa pacijentima bezveze. Misliš da se njoj ostaje dulje raditi? I dalje stojim pri tome da ja radije idem onome tko djecu pregledava kako treba, a ne kao na traci. Al to je moj stav i ne vidim ništa loše ako dr detaljno pregledava pacijente - bebe i djecu, odrasli su druga priča.

Stranica: [1]