maja -> ebay vodič (8.2.2011 17:15:02)
|
Evo ovo sam sad našla, nikada mi nije bila jasna ta kupnja, nadam se da ću nekome još pomoći[sm=smiley1.gif] kreditne kartice - otvorite račun preko Paypal-a, prihvaćaju, amex, master, visu plaćanje je sigurno, ako se desi da vam roba ne stigne ili je prodavač prevarant paypal vam vrati novac KUPNJA izaberete buy, pa pod caregory odaberete što želite.... svaka kategorija ima podkategorije, npr baby ima - gender (boy, girl, unisex) size (odaberete po mjesecima, veličini), pa tipe of clothing (birate što od odjeće tražite) i condition ( tj, new or used) kad vam se nešto svidi upišete ponudu i potvrdite bidanje, ako osvojite prodavač vam pošalje invoice (fakturu da platite) ispod cijene robe (pokraj slike je cijena) imate postage - i ako piše za RH, možete bidat a ako piše not specified sa strane imate opciju e-mail seller kad otvorite e -mail prvo birate jedno od pitanja tj, question about shipping i zatim u prazan pravokutnik ispod napišete poruku hi, would you ship to Croatia and how much is p&p? ako vam odgovori i cijena bude prihvatljiva, onda bidate NAPOMENA Šta od da kupite ako je više komada, obavezno molite prodavača da napiše gift i skine etikete ja sam platila carinu i na gift jer su stvari bile sa etiketama a kažu da imaju pravo cariniti sve što je novo
|
|
|
|