Curke iz Zga treba mi jedna informacija HITNO (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

mali_macic -> Curke iz Zga treba mi jedna informacija HITNO (9.2.2011 21:22:02)

Drage curke iz Zga i one kojega dobro poznaju, mm je konacno dobio obavijest da moze doc u ambasadu po vizu. on bi sutra krenuo iz Korcule katamaranom i onda busom za Zg di bi stigao negdje posljepodne. U petak bi isao po vizu i u nedelju ima let za Njemacku.
Problem je sada sto prijateljica u kojoj smo mislili da bi mogao prenoci te tri noci ima drugu posjetu pa ne moze. Sad me zanima da li znate nekoga tko iznajmljuje privatni smjesta na 3 noci (od cetvrka do nedjelje) ili neki pansion da da nije preskupo.

bilo koja pomoc jos vecers bi nam masu znacila jer on sutra ujutro ide u 6h a ja radim ujutro tako da necu doc do 3h doc do interneta.

pepeljuga -> RE: Curke iz Zga treba mi jedna informacija HITNO (9.2.2011 21:25:39)

Ajme ja ti nemam pojma,pa jel mozes sad ti malo pronjuskati po netu[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

mali_macic -> RE: Curke iz Zga treba mi jedna informacija HITNO (9.2.2011 21:27:14)

svakako hocu ovako usput al imam ja i provjerenje u moje Zagrebacke rajke

zg_cinik -> RE: Curke iz Zga treba mi jedna informacija HITNO (9.2.2011 22:26:27)

nisam curka...
al možda mogu pomoći...
http://www.croapartments.com/site/jeftini-smjestaj-zagreb/soba-marina.html

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mali_macic -> RE: Curke iz Zga treba mi jedna informacija HITNO (9.2.2011 22:40:31)

zg_cinik srce si HVALA. u međuvremenu smo smislili jos jednu opciju ali ako ta ne uspije dolazi ovaj smestaj itetako u obzir.
HVAAAAALAAAA ti jos jednom [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], pozdravi zenu i djecicu [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Točkica28 -> RE: Curke iz Zga treba mi jedna informacija HITNO (10.2.2011 8:01:01)

imaš hostel u maximirskoj

mali_macic -> RE: Curke iz Zga treba mi jedna informacija HITNO (10.2.2011 22:19:02)

Hvala vam svima.
Nasli smo drugu opciju sto znaci da mm na kraju ne mora spavat u Zg. on ce nocas iz Splita poc za Zg, predat papire i ako Bog da u 12h dobit vizu i onda ce se vratit za Split a onda u subotu leti avionom za Njem.
NAdam se da nema vise ikakvih komlikacija i da uskoro mozemo opet bit svi skupa.

Moderatori mislim da slobodno mozete brisat ovu temu da ne zauzme bez veze mjesto.

Bebys -> RE: Curke iz Zga treba mi jedna informacija HITNO (11.2.2011 10:04:20)

sretan zavrsetak....

javi nam se kako je sve proslo...ajde...javi nam se...kada on dodje i kako je prosao u zag....

mali_macic -> RE: Curke iz Zga treba mi jedna informacija HITNO (11.2.2011 16:23:26)

evo mm je dobio vizu i sad sjedi u busu za Split. Avio karta je kupljena i sad cekamo da prođu jos 24h i da se opet mozemo zagrljit i bit skupa.

Stranica: [1]