Rebeka -> RE: Krstena kuma-sta kupiti? (14.2.2011 9:16:59)
|
Ako ti je netko doista važan i želiš na neki način i poklonom to pokazati, osim što bi trebala biti na raspolaganju i uvijek priskočiti u pomoć, ja sam bila 6 puta krštena kuma i uvijek bi kupila različite poklone, ali svi bi bili uglavnom zadovoljni. Onaj koji bi izdvojila je zlatna narukvica sa ugraviranim datumom krštenja i imenom kumčeta, zlatni lančić i križić (koji mama za sada nosi jer joj je super), Torta, robica (donji veš, hulahopkice, medić, haljinica,), posteljina za krevetić, buket cvijeća, radosnica koja je prikladna za rođenje djeteta jer se u njoj upisuju svi mogući podaci o djetetu i fotke, igračkica (glazbena kutijica za malu djecu sa smirujućom glazbom koju obožava), kozmetika za bebe i svijeća za krštenje ukrašena cvijećem... To je možda jako puno, ali s obzirom na to koliko mi to malo biće znači, htjela sam i na taj način pokazati zahvalnost što su upravo mene pozvali za kumu svome djetetu, a to je iskreno velika obveza-nije to samo taj jedan dan... I da, zaboravila sam novce kojima su kupili još nekih potrebnih stvarčica...
|
|
|
|