uspavana -> Dva mamina zlata :) (18.2.2011 8:59:35)
|
Drage ringerajke, zadnjih mjeseci nije me bilo nešto po forumu...što iz razloga jer nemam baš vremena, što jer sam se htjela malo maknuti od svega poslije biokemijske trudnoće... al sad je vrijeme da se javim, prijavim opet, i to s prekrasnim vijestima!!! [sm=smiley1.gif] ne skidamo osmijeh s lica već par dana, ni mm ni ja [sm=smiley36.gif] 16.02. smo bili kod ginekologa na drugom pregledu...trudna sam 10.tjedana. Bilo me užasno strah, tlak visok...nervoza... na kraju pregled završio, malo popričala s doktorom i stiglo je vrijeme za uzv... pridružio se i budući tata... i doktor gleda... vidim beba, ima ručice, nožice... sve ima... vrti on dalje, vidim opet bebica... mislim ja s druge strane gledamo bebu... a kad doktor - ooo... vi izgleda nadoknađujete :) mm i ja isprva nismo shvatili što bi to trebalo značiti... a doktor veli - pa dobit ćete dvije bebe... i gleda on dalje, gleda, gleda.. i na kraju veli - i samo dvije bebe [sm=smiley1.gif] bilo je predobro...čuli smo srčeka kak kucaju... čak smo i jednu bebicu probudili pa nam je mahnula malo... i tako..sad se još privikavamo da imamo dvije srećice, i još dva srčeka ispod mojeg srca... Nadamo se da će i dalje sve biti ok. Meni je zadnjih tjedana stalno bilo zlo i slabo..više nisam znala što bi jela, a i tekućina mi je problem..jer mi ništa nema dobar okus.. i moram se siliti da popijem nešto...al držimo se. Pa evo, da podijelim ove radosne vijesti i s vama.. i nadam se da ćemo se sad i malo češće družiti [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|