Zlato (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

Točkica28 -> Zlato (23.2.2011 7:09:38)

Komadi meni počelo ispod zlatnih prstena ostavljati zele tragove, onako kako inače zna na bižu, ali sad po novom i na zlato?!
Kažu moje cure da im se to znalo desiti iza poroda?
Jel i vama?
Na vratu imam lančić, ali tu nema nikakvih tragova

ikica84 -> RE: Zlato (23.2.2011 7:36:25)

[sm=smiley24.gif] meni se nije desilo,ne znam ni kakve veze to i ima sa porodom [sm=smiley22.gif]

Zvonki -> RE: Zlato (23.2.2011 7:59:26)

Je, ponekad. Ne znam točno da li je bilo poslije poroda? [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

lidac0605 -> RE: Zlato (23.2.2011 8:06:43)

Ja sam imala takvu fazu ko klinka,uši bi mi se zagnojile od zlatnih naušnica,a naušnice pocrnile u uhu...koža zelenkasta isto,a sad ih najnormalnije nosim
Ne znam s čim to ima veze...

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (23.2.2011 8:09:34)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Bebys -> RE: Zlato (23.2.2011 8:51:32)

ne tockice to nema veze sa porodom...

JA SAM TO IMALA...razlog je krema za ruke koju koristis ili bilo koja druga krema koja ti dolazi u dodir s rukama....bilo koja...
a jos jedna stvar...meni su se prsti udebljali ili nateknu jednostavno preko dana ruke...i smanji se dotok zraka ispod prstena i onda ostaje tako zelena...

ja sam to rijesila tako da sam otisla kod zlatara da ga prosiri....
i pazila sam kreme koje stavljam...
jedina koja mi je odgovarala je ATRIX krema za ruke...
poslje nje nema tragova ispod zelenih...i obavezno osusi mjesto ispod prstena kada peres ruke svaki puta....obavezno

ja vise nemam problema....fala bogu

Točkica28 -> RE: Zlato (23.2.2011 8:52:51)

Hvala na odgovorima, meni rekli da to isto kao ima veze ako si anemična i ine babske priče [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Bebys -> RE: Zlato (23.2.2011 8:59:45)

kazem ti koji je meni razlog bio joj a babe sto prica uvijek imaju...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Bebys -> RE: Zlato (23.2.2011 9:00:33)

isto to je imao moj suprug....dakle nemoguce da smo oboje odjednom alergicni...

kod nas je bio razlog natecene ruke i krema...nadam se da ces to rijesiti...sretno

Nika 24052006 -> RE: Zlato (23.2.2011 9:32:39)

Meni se to događalo samo sa jednim lančićem koji sam nosila.I bilo bi mi zeleno oko vrata isključivo samo ako sam bila izrazito nervozna.Nemam pojma kako se i na koju foru to događalo,ali ako sam bila mirna,staložena,raspoložena,ništa se nije događalo,no čim se jako unervozim,sve pozeleni.

leilany -> RE: Zlato (23.2.2011 16:42:34)

ne nosim zuto zlato.....samo bijelo volim i srebro....
al nausnice moraju bit od zlata,jer  mi sve drugo smeta....

Indy -> RE: Zlato (23.2.2011 16:52:44)

IZVORNA PORUKA: leilany

ne nosim zuto zlato.....samo bijelo volim i srebro....
al nausnice moraju bit od zlata,jer  mi sve drugo smeta....

meni isto

osobno -> RE: Zlato (23.2.2011 17:01:13)

Ja ne nosim nakit uopće (samo u nekim prigodama) ali lako moguće da zlato koje si kupila pod zlato ima u sebi bakra. Prijatelj zlatar mi je jednom objašnjava kako time najviše zarađuju (ovisno o tome koliko karata ima). A bakar lako korodira. I mislim da nema veze s porodom.

CallamityJane -> RE: Zlato (24.2.2011 1:28:47)

Alergicna sam na sve pa cak i na plemenite kovine nazalost [sm=smiley13.gif], U roku pola sata bi se na sve osula tako da nijedan nakit nije dobio prilliku da na meni korozira [sm=smiley36.gif]

Stranica: [1]