|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Trač partija"
2.3.2011 21:51:26   
pepeljuga
Pregled mi je 15.3,nestrpljiva samuser posted image user posted image user posted image  Sutra nosim opet urin na kontroluuser posted image valjda ce biti okuser posted image

Zvali me juce iz Klaiceve da 16.3 u 7.30 dođem sa R na skidanje,opca anestezija,cili dan smo tamo i navece ga pustaju domauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 951
2.3.2011 21:53:46   
BUMBI
Pepe nadam se da će biti ok nalaz
A joj,nadam se da će sve dobro proći s Ruser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 952
2.3.2011 21:55:51   
LUNA000
pepe nadam se da če sve proči u redu i što bezbolnije...user posted image user posted image user posted image user posted image

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 953
2.3.2011 21:58:17   
pepeljuga
Hvala vam cure,ma i ja mislim da ce sve biti ok,bolje da to sad obaviuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 954
2.3.2011 21:58:20   
cuba
Ajde još 10ak dana pa ćeš viditi maloga Đuruuser posted image  taman kad se vratite kućiuser posted image
Ma bit će nalaz odličanuser posted image
Držim fige da sve prođe super sa našim malim imenjakom, baš mi je milo kad su tako mali a moraju u bolnicuuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 955
2.3.2011 21:59:59   
pepeljuga
Ma nekako mi je predugo 4 tjedna,nikako docekatuser posted image user posted image user posted image

Ma imam sad drugi tjedan obavit dosta pretraga pa mi je sve to tlakauser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 956
2.3.2011 22:01:47   
BUMBI
Pepe na kraju će bebač stvarno i biti Đurouser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 957
2.3.2011 22:02:11   
LUNA000
hahahah...neče valjda...user posted image

L A 30.05.2011.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 958
2.3.2011 22:03:49   
cuba
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Ma može se on zvat kako god Pepe oće ali za nas će uvik biti mali slatki Đurouser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 959
2.3.2011 22:04:12   
pepeljuga
Ma neceuser posted image user posted image user posted image  Nikako ne pase Toni,Roko i Đurouser posted image user posted image user posted image  al njih dva su stvarno zapela za to,pod hitno moram naci neko ime jer ce biti krsteno Đurouser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 960
2.3.2011 22:04:56   
BUMBI
Pa baš se slažeuser posted image ..nemožeš sad neko dugačko ime odabrati pokraj ta 2 kratkauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 961
2.3.2011 22:05:14   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

Ma može se on zvat kako god Pepe oće ali za nas će uvik biti mali slatki Đurouser posted image

Al Đuro ne moze biti sladak,ne pase mi nesto slatko uz takvo imeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 962
2.3.2011 22:06:46   
cuba
Pa jel imaš uopće neka imena koja ti dolaze u uži izbor umjesto Đureuser posted image

Neposredna veza do poruke: 963
2.3.2011 22:06:59   
BUMBI
A da ti priznam,ni meniuser posted image user posted image
Ali nismo t6o mi odabrali,nego Tuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 964
2.3.2011 22:10:08   
pepeljuga
Ajme cuba nemam ti pojma,ja i mm smo svakom djetetu dali ime kad se rodilo jer se nikako nismo mogli dogovoriti,ono sto je meni lipo njemu nije i obrnutouser posted image user posted image
Meni se sad sviđaju Niko, Lovre,Frane a njemu od tih svih Franeuser posted image  A do 7 miseca ce se to prominit jos jedno 100 puta al ja stvarno nemam vise muskih imena na izboruser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 965
2.3.2011 22:11:51   
BUMBI
Cure ja vas pozdravljam,idem pod tuš i na spavanje...LNuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 966
2.3.2011 22:12:26   
cuba
Lipa su mi sva tri imena i u glavi san ih stavila sa Toni i Roko i sva tri mi iduuser posted image

Neposredna veza do poruke: 967
2.3.2011 22:12:32   
pepeljuga
Bumbi Lnuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 968
2.3.2011 22:13:17   
cuba
Bumbi LN ti želimuser posted image
Idem i ja pomalo, sad će Prijatelji na Doma tvuser posted image user posted image
LN cure, pišemo se sutrauser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 969
2.3.2011 22:13:55   
LUNA000
Pepe,,..moji su Antonio i Nikolas al starijeg sam ja od milja zvala kad je bio malen Tonko...pjevala mu onu pjesmicu od Zvonko crtića...jadno dite i dan danas misli da se zove Tonkouser posted image user posted image user posted image  inače ga niko od nas ne zove Antonio nego Toni...sad ti daj ime onda Niko...mada mi Nikolasa skratimo na Nik.,,.user posted image user posted image

L A 30.05.2011.

Neposredna veza do poruke: 970
2.3.2011 22:14:17   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

Lipa su mi sva tri imena i u glavi san ih stavila sa Toni i Roko i sva tri mi iduuser posted image

I meni su ok,meni cak nekako Niko bas pase al mm to nece jer ima nekog barbu Niku koji mu ide na zivceuser posted image user posted image user posted image  Lovre sam ful tila jos za T al na kraju nije pa mi je to nekako isfurano,tako da mislim da bi mogao biti Frane jer je to jedino oko kojeg smo se oboje brzo sloziliuser posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 971
2.3.2011 22:15:29   
pepeljuga
Luna jel imas ti kakva imene vec na pameti iliuser posted image

Cuba ln i tebiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 972
2.3.2011 22:15:35   
LUNA000

Cure ja vas pozdravljam,idem pod tuš i na spavanje...LNuser posted image
  Laku noć!!!!

L A 30.05.2011.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 973
2.3.2011 22:20:43   
LUNA000
Za muško ču lako odabrati...Lukas npr...ili neko drugo..a za curu imam dvojbu...ja sam oduvijek htjela imati jednu malu Lunu (nije po španjolskim sapunicamauser posted image user posted image ) nego ...Luna kao mjesec...ali moja mama se zvala Ana pa mi i to ime igra ulogu...puno nam je pružila u životu...a teško se razbolila i nažalost umrla..a pošto joj je jedina želja bila da doživi vidjeti moju djecu i mene sretnu u braku...nekako bi to htjela radi nje...(a opet inače ne volim davati imena po nekome i kad čujem da neko daje tako ime)..tako da ne znam..

L A 30.05.2011.

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 974
2.3.2011 22:24:10   
pepeljuga
I meni je Luna superuser posted image user posted image user posted image  a sviđa mi se i Ana i mislim da bi tvoja mama bila presretna,ni ja nisam bas za to davanje imena po nekome al u ovom slucaju to mi je superuser posted image user posted image user posted image  mrzim kad su pradida,dida,tat,sin ,unuk Ante ili bilo koje drugouser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!