pula25 -> RE: Idete na prosvjed (26.2.2011 20:28:10)
|
Reći ću par stvari: bila sam na prosvjedima, bili smo svi cijela family i naša mala kći, doduše u Puli su prosvjedi mirni ali i da nisu, ne moram stajati u prvim redovima i blizu onih koji rade nerede. Trgovi su veliki i uvijek se nađe neko mjesto gdje ćeš biti manje na opasnom a opet ćeš prisustvovati. I opet ćemo ići jer samo tako se može nešto promijeniti. Niti ja ne podupirem SDP ali niti ovako više ne ide! A svima vama koji se bunite i želite da se nešto promijeni ali vam je lakše da se drugi za vas bore pa će valjda i vama biti bolje, ja bi vam napravila takav zakon da se na vas promjene ne odnose i da je sve kao i sada. Izvinjavam se ako se netko osjetio uvrijeđen ali takvi me stavovi ljute. Zašto kukate da je loše ako ne želite pokrenuti promjene? Prosvjedi ne bi smjeli biti nasilni i ako svi tako razmišljamo tako će i biti. A o tome tko je sve pokrenuo i što je on privatno ne želim niti razmišljati, jer na prosvjede ne idem jer je tamo neki dečko rekao, nego zato što želim bolje uvjete a kad sam ih tražla na regularan način, nitko nije mario. Najviše me izbace iz takta izjave nekih pojedinaca u stilu: da bi nam bilo bolje da idemo raditi a ne prosvjedovati. Nezaposlena sam,tražim posao bilo kakav i ne mogu ga naći, prijavila sam se i da idem na prekvalifikacije pa i od toga ništa. Dala sam oglase da bi čistila, peglala, prala, čuvala djecu, bilo šta - pa opet ništa. I sad se nađe netko pametan i kaže da bi trebali više raditi. Ma neka ne ser.... IDEM NA PROSVJEDE - OBAVEZNO
|
|
|
|