RE: rodila u kadi u svome domu (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

drugasrecica -> RE: rodila u kadi u svome domu (25.2.2011 21:20:41)

Ma nema šanse da bih tako rađala, da bih tako rodila trebalo bi se sve idealno posložit. Moja oba poroda su rezultirala neplaniranim carskim rezom; došla bi u box i tamo se satima naprezala, doktori oko mene, kao sad ćeš rodit svaki čas, a ja nikako, razlog: bebe idu krivim položajem glave. I sad tko mi može garantirat da bi ostale žive i one i ja da sam se odlučila na takav porođaj u kadi, nitko...

mamacita -> RE: rodila u kadi u svome domu (25.2.2011 23:31:04)

Ne bih to bila uradila ni zasto. Ta, u bolnici sam se bas lijepo odmorila dva tri dana nakon poroda, zamisli koji je "odmor" doma. Bolnica je ipak bolnica... posebno u hitnim slucajevima, kada porod protekne super, no bebi zatreba strucna pomoc, ili zena ima ostatak posteljice koji ne prestaje krvariti, u slucajaju da je kod kuce mogla bi iskrvariti, no u bolnici bi ju samo uspavali i kiretirali.

pticica -> RE: rodila u kadi u svome domu (25.2.2011 23:39:36)

IZVORNA PORUKA: troubled

daleko je to od hrabrosti...
ako nije bilo nikog stručnog s njom, onda je to neodgovornost...
ako je bio netko stručan...
u oba slučaja je kršenje zakona RH...

meni je osobno draže u bolnici gdje sam pod "paskom" za slučaj "ne daj bože"
onog dana kad uvedu u RH mogućnost rađanja kod kuće, pozdravit ću sve koji se na to odluče...

ovako...ovo je čisti pre..rans....
[sm=smiley21.gif]

JASNA33 -> RE: rodila u kadi u svome domu (25.2.2011 23:40:04)

IZVORNA PORUKA: njanja

zapravo ne znam zašto da plješćem, uopće me nervira ta vijest jer ju smatram čistim preseravanjem.

Naše bake bi sve dale da su imale bolnicu za rađanje i doktora kraj sebe, a mi plješćemo što se ona odlučila roditi doma i što se sada naslikava po novinama..
pifff
[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]