dami -> RE: Do koliko sati pustiti tinejdžera van? (24.11.2008 13:40:41)
|
Imam sina od 16 god. Van je počeo izlaziti prije cca godinu dana. Bilo mi je jako teško ,ali sva sreća mob. jako olakšava situaciju. Živimo u prigradu , dobro poznam dečke i cure iz društva što je velika prednost svakom roditelju, svi se poznaju još od osnovne škole, izlaze samo vikendom i to kod jedne cure ,imaju garažu koju su sami uredili. Imaju tv ,comp, PS ...stolove, kauč ,fotelja... Znam da neki iz društva puše, vjerojatno ima i alkohola ali to je neizbježno, za svoje djete mogu još uvijek sa sigurnošću reći da nije taj (za sad). Uglavnom hoću reći da sam sretna što se druže na taj način što je uvelike bolje nego da mi lunja po kafićima i kojekakvim sumnjivim lokalima kojih kod nas nema -to je prednost prigrada. Ipak su na toplom i suhom a znam i roditelje pa smo stalno u kontaktu.Ako im branoš izlaske ne valja počet će i bježati, probala sam ograničavati u određeno vrijeme da dođe kući ali ako nema s kim dolaziti nema smisla da ide pješke sam u noći (živimo svi vrlo blizu)... tako da na kraju dođe kad se društvo raziđe oko 01.00 [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] a šta da radim!?
|
|
|
|