ana85 -> RE: dorucak i vecera... (25.1.2013 13:50:34)
|
Evo da se i ja javim. I ja sam već luda jer Ema više neće jeti ni ono što je prije jela, a jela je samo kruh i nutelu ili pekmez, to je strašno. Sada neće ni to. Ja više ne znam što da napravim, prođe i po par dana da ništa, ali baš ništa ne pojede. Inače voli juhu, pa joj u juhu svega natrpam, ali ni to više neće. Inače, u vrtiću sve jede i tete me blijedo gledaju kada im kažem da ema doma ništa ne jede. Navečer prije spavanja joj dam mlijeka, bar nešto da dobije, ali to je to. I ujutro nije gladna, nevjerojatno. Bilo je jedno vrijeme kad je fino papala i dobila je na kilaži i kako je sad opet bila bolesna( ali je ozdravila) i dalje ne jede već par dana. Probala sam i sirupe ali nije nam to pomoglo. Izluđuje me. Koliko dijete može bez hrane? Mislim ovo je katastrofa. Ja sam već na rubu živaca s tom njenom prehranom...Gledala sam i jelovnik u vrtiću i probala joj davati to isto i neće. Ne znam više što da napravim. Čak sam ju prestala i tražiti da jede, mislila sam da ako me vidi da ja jedem i ne nudim, možda će sama tražiti, ali ne. Niti ju više pitam, niti ona traži....[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|