|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ginić
2.3.2011 11:47:49   
chichina
Cure, jeste imale kad kakvih neugodnih situacija sa ginekologom? Kad sam prvi put došla kod svog novog ginekologa (radi preseljenja u drugi grad...), sjela na onu užasnu stolicu, raskrečila noge, on mi je prvo odmjerio "macu" a tek onda mene pogledao u facu, i krenio sa standardnim pregledom. user posted image Mislim, šta se on ima dolje zagledati? U frizuru, veličinu, šta??? user posted image  I zar ih se nije nagledao dosada?!?!

06.10.2010. - mamina i tatina princeza
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Ginić
2.3.2011 11:52:58   
cuba
Joj oprosti chichina, nasmijala sam seuser posted image user posted image
Možda mu se maca svidjelauser posted image

Nisam nikada imala nikakvih neugodnosti kod ginekologa, dapače, kad tamo dođem nemam osjećaj nikakve neugode.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 2
2.3.2011 12:00:47   
emab
Nisam imala takvih iskustava, a i to mi je malo smiješno user posted image , a i malo žalosno user posted image .

Inače idem kad ginkićke, al u trudnoći kod ginića - on je stariji gospon i njemu ti je moja "maca" još jedna u nizu. Uglavnom je šaljiv i zove me "debela" kao i sve druge trudnice, ma super mi je !

"Bože daj mi ono što mi treba, a ne ono što želim."

Mali anđelek 10.03.2007.
"mamin sin" M 20.04.2009.
naša curka-bracina seka se rodila 06.04.2011.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 3
2.3.2011 12:00:49   
uspavana
nisam imala nikakvih problema sa svojim ginićem...

al sam imala neugodno iskustvo u čekaonici kad sam jednom s mamom išla po neki njen nalaz... išao doktor njen po hodniku i kad me spazio u čekaonici... onaj pogled - gle stiglo mlado meso..
i zaviknuo med.sestri - sestro, imamo pacijenticu u čekaoni...

mrššš...rekla sam mami NIKAD više!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 4
2.3.2011 12:24:51   
magdalenaa
možda je htjeo vidjeti jel sve ok,na vanjskom dijelu,jel ti jedna usna manja od druge, jel imaš kakve deformacije, plikove ,jel imaš kakav osip ,ili je jednostavno takav, ja sa svojim prvo sjednem ,popričam pa onda na stol.al uvik gledam jel stavlja rukavice , pa ako je vag,uzv jel mjenja kondome, jer mi kolegica pričala da njena ginićka , uzme rukavice gumene pa samo mjenja prste umjesto kondoma, i onda se čude kad pokupiš negdje neku boleštinu, ona ju je i prijavila anonimno zbog toga,,,,,,,,,moj se ginić  zgrozio kad sam mu to ispričala ,,

dogodila se ljubav za koju nikad nistae čuli.............

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 5
2.3.2011 12:39:49   
BUMBI
Joj oprosti chichina, nasmijala sam se Možda mu se maca svidjela Nisam nikada imala nikakvih neugodnosti kod ginekologa, dapače, kad tamo dođem nemam osjećaj nikakve neugode.

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu magdalenaa)
Neposredna veza do poruke: 6
2.3.2011 12:41:48   
pincirotvajler
moja je ženska ginekologica i nema nikakvih neugodnosti,super je -nekad me zna zezat za frizuru doleuser posted image
a u bolnici za user posted image je bilo više muških i ništ mi ne smeta,svi su bili normalniuser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

Neposredna veza do poruke: 7
2.3.2011 13:26:12   
natalijax
IZVORNA PORUKA: cuba

Nisam nikada imala nikakvih neugodnosti kod ginekologa, dapače, kad tamo dođem nemam osjećaj nikakve neugode.
slažem se

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 8
2.3.2011 13:39:58   
Mašaaa
To im je posao macu pregledat detaljno. Ginic kad vidi macu,kao da je npr.ucitelj vidio olovku. E sad sve ostalo je druga priča,koliko i kako si mu se jesi ili nisi svidjela...

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 9
2.3.2011 15:50:06   
leilany
IZVORNA PORUKA: Mašaaa

To im je posao macu pregledat detaljno. Ginic kad vidi macu,kao da je npr.ucitelj vidio olovku. E sad sve ostalo je druga priča,koliko i kako si mu se jesi ili nisi svidjela...

e sad nebi se bas slozila 100%..jer ak je neki mladi ginic...pa nije ni on corav....ako vidi zgodnu koku a onda i odmjeri macuuser posted image user posted image ...

p.s. ja imam zensku dr...a zadnjih mjesec dana trudnoce sam isla u bolnicu kod muskog....i bilo me uzasno sram-jer nikad nisam bila do tad kod muskica i jos k tome mlad,lud,iza sebe ima 2 braka....gledala slike na fejsu-totalni partijaneruser posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Mašaaa)
Neposredna veza do poruke: 10
2.3.2011 16:55:27   
chichina
IZVORNA PORUKA: cuba

pa i je smiješno user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 11
2.3.2011 16:56:37   
chichina
e sad nebi se bas slozila 100%..jer ak je neki mladi ginic...pa nije ni on corav....ako vidi zgodnu koku a onda i odmjeri macuuser posted image user posted image ...

p.s. ja imam zensku dr...a zadnjih mjesec dana trudnoce sam isla u bolnicu kod muskog....i bilo me uzasno sram-jer nikad nisam bila do tad kod muskica i jos k tome mlad,lud,iza sebe ima 2 braka....gledala slike na fejsu-totalni partijaneruser posted image

[/quote]
user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio chichina -- 2.3.2011 16:58:19 >

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 12
2.3.2011 18:40:06   
LUNA000
IZVORNA PORUKA: leilany

IZVORNA PORUKA: Mašaaa

hahahahah...vidim ja bacila ti oko na njega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 13
2.3.2011 19:22:04   
Mašaaa
Hahaha,joj dobre ste!

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 14
5.3.2011 23:26:00   
Mishek
IZVORNA PORUKA: leilany

user posted image user posted image

ja sam pak bila sva izbezumljena kad sam došla na godišnji pregled (drugi posjet ginekologu u životu), a kad tamo stari otišao u penziju, a nova ginićka bila ženska. Sva sam bila pod dojmom kaj mi je žensko gurala prste. Baš mi je to bilo totalno čudno. user posted image

Moje dijete = moja sreća

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 15
6.3.2011 20:35:08   
chichina
IZVORNA PORUKA: Mishek

user posted image user posted image

ja sam pak bila sva izbezumljena kad sam došla na godišnji pregled (drugi posjet ginekologu u životu), a kad tamo stari otišao u penziju, a nova ginićka bila ženska. Sva sam bila pod dojmom kaj mi je žensko gurala prste. Baš mi je to bilo totalno čudno. user posted image

user posted image user posted image user posted image
Sad me zanima još nešto. Jel dođete na red otprilike onda kad ste i naručene ili čekate pol sata, sat, dva? Ja uvijek čekam barem sat vremena iako se svaki put naručim. user posted image  A kad ste bile trudne (ili ste još uvijek), jel vam dr bio razgovorljiv i govorio vam šta vidi, kakvo je stanje itd. ili ste morali izvlačiti iz njega informacije postavljanjem pitanja?

(Odgovor članu Mishek)
Neposredna veza do poruke: 16
7.3.2011 11:43:52   
magdalenaa
ja budem naručena recimo u 16,h a uzv u pola 18, e na pregled dođem na red oko 17 u međuvremenu mi  sestra izmjeri tlak i dam urin i na vagu,  onda pregled a na uzv ijako naručena kao i napregldu dođem na red tek  oko 19, tako da izgubim i preko 5h, kod njih a sve štanapravi može bit gotovo u poure, moj ginić priča samnom pitame puno stvarii taži od mene da mu postavimpitanjaako minešto nijejasno,  samo to čekanje ubija al ja se naoružam križaljkama, hihihii kažem  svima da me nema slj, 4,5,h hihihi, jedino kad sam samo na pregledu tad izgubim oko uru i pol do 2h

dogodila se ljubav za koju nikad nistae čuli.............

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 17
7.3.2011 11:48:40   
leilany
ja cekam max 5 min...jer ipak je to privatna poliklinika...a ako slucajno cekam malo duze,onda mi se milju puta ispricavaju....

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 18
7.3.2011 11:50:28   
cuba
IZVORNA PORUKA: chichina

Sad me zanima još nešto. Jel dođete na red otprilike onda kad ste i naručene ili čekate pol sata, sat, dva? Ja uvijek čekam barem sat vremena iako se svaki put naručim. user posted image  A kad ste bile trudne (ili ste još uvijek), jel vam dr bio razgovorljiv i govorio vam šta vidi, kakvo je stanje itd. ili ste morali izvlačiti iz njega informacije postavljanjem pitanja?

Max šta sam ikad čekala je bilo samo jednom i to pola sata. Inače sam uvijek odmah na redu, eventualno 10-15min čekanja kroz kojih mi sestra provjeri urin, prolistam na brzinu časopis pa nije problem.

Hvala Bogu na svakom pregledu je bilo sve ok pa nismo trebali nešto specifično raspravljati, iako mi je zamjerka šta je moj ginić onako šutljiv ali kad blebne izvali takvu šalu da se skoro upiškim svaki putuser posted image
Ma ok je, šta me zanimalo to sam pitala, kad je na uzv pregledavao bebu uvijek bi mi rekao koji su se organi razvili, jel sve ok i šta radi. A to isto puno znači. Ne znam o čemu bi još razgovarali osim toga...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 19
7.3.2011 11:58:51   
ema55
ja cekam max 5 min...jer ipak je to privatna poliklinika...a ako slucajno cekam malo duze,onda mi se milju puta ispricavaju....

princezica mamina najdraža, i ljubav najveća:)-09.11.2009.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 20
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!