pula25 -> RE: Ideje za maskembal (3.3.2011 13:30:16)
|
Indijanka - kikice i traka oko glave a od garderobe češ već nešto naći u tom stilu Gusar-ica - povez preko oka, brkovi, marama na glavi, bjela košulja, klače u čizne i mužep prsluk od odjela i voila [sm=smiley1.gif] Mačka - obućeš se u srno i jedino si nabaviš uši i masku sa oči a nos i brkove nacrtaš Vještica - dugu suknju, nekakav đemper i razbarušiš kosu, nabaviti moraš onaj šešir al ima ga stvarno na svakom čošku i malo se poružniš crnom olovkom za oči [sm=smiley36.gif] Ciganka - to je bar lako [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Pipi duga čarapa - mislim da ne trebaju upute [sm=smiley1.gif] Ja obožavam maškare. Ove godine sam već 2 puta bila, sa mojom bubamaricom u dječjim i sa kumom u velikim maškarama. A tradicionalno svake godine idem na zadnji dan kad se pali pust. Uvijek je to organizirano, bude odlično. Ove godine pada na 8. mart i idemo kuma i ja sa boljim polovicama - da izvedemo svoje drage van [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ali za kaznu obući ćemo ih u ženske
|
|
|
|