Krky -> RE: Da li bi vi rekle teti... (3.3.2011 11:02:31)
|
Ja se ne bih uvrijedila (u ulozi tete)...voljela bih da mi roditelj dođe s povjerenjem i pita, opet ne bih mi bilo drago da mi dođe s napadajućim i optužujućim stavom, a da ja nemam pojma o čemu se radi ili da nismo prije ni razgovarali. Kao mama...moje povjerenje je prema svakom djetetu drugačije. Npr. moji 5-ogodišnjaci pričaju jako realistične priče teti u Maloj školi. Jednom je netko od njih nacrtao podmorje i hobotnicu i ronioca i rekao joj kako je tako umro tata od dede ili deda od tate, kad je malo posumnjala BB (brat blizanac) je potvrdio i još se nadovezao na priču....žena mi je oprezno prišla i skoro mi izrazila saučešće, a kad sam doma s njima razgovarala rekli su kako ona nije niš skužila i da su joj pričali o filmu. Mojoj mami su ispričali kako je tata jednom izbacio kroz prozor, po njega je došla hitna, a po tatu policija i odvela ga u zatvor, mojoj sveki su rekli kako sam ja pričala da su ona i deda bili jako zločesti kad su bili mali. Takve priče su počele oko 4. godine i traju još uvijek...Moj teenak-sinak događaje iz škole ispriča istinito, ali kad dobije slabu ocijenu, tu već "klima", nije da laže, al "nije on kriv"...curi mogu vjerovat u potpunosti i bila je takva kao mala. Kad sve zbrojim i oduzmem i izvažem, prvo provjera pa onda reakcija.
|
|
|
|