njanja -> RE: Kako u auto smjestiti tri as?? (8.3.2011 11:13:29)
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: mamacita Cuj, odgovorno ili ne odgovorno, to je malo grubo reci... auto sjedalice kostaju poprilicno novaca, tako da ako netko ne kupuje auto sjedalicu za stariju djecu koja su ok sa obicnim pojasom, to je onda njihova odluka. Ja ne mislim da sam bila gruba,ja sam samo rekla svoje misljenje,al ocito nisi njen post procitala do kraja jer je ona napisala da joj je najstarije djete u as,mlađe u krilu a srednje u sredini,i ja sam joj samo predlozila da ih drugacije stavi ako vec nemaju as Znate što...Od sinoć me ovo muči. I reći ćete da tjeram mak na konac-i da, priznajem da -da. Ali reći ću... Autosjedalica ima po raznim cijenama, onih na 5 točki vezivanja ima već za 500 kn. Pod pretpostavkom da imate više djece, mogućnost je da kada jedno naraste i krene u AS na 3 točke vezivanja mlađe dijete naslijedi tu na 5 točki vezivanja. Dakle, imate 1 početni trošak i onda "s koljena na koljeno". DA, AS koštaju. DJECA KOŠTAJU. Sve danas košta. Ali nemojte se ni probati usuditi reći da je opravdano djecu voziti u KRILU jer nemate novaca jer em što nije sigurno i zakonski je kažnjivo. Tako da ako nećete kupiti AS za 500 kn, probajte zamisliti što bi bilo da vas za svaku vožnju policajac kazni s 500 kn (ŠTO BI TREBALO). Kasnije ćete svi pričati kako je samo ljubav dovoljna. Već mi je slabo od tih priča.
|
|
|
|