RE: Od sada se mogu zvati i vilicarkom ;-)))))) (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

ama -> RE: Od sada se mogu zvati i vilicarkom ;-)))))) (9.3.2011 14:21:32)

bas me nasmija [sm=smiley36.gif] sad nemoras da pjesacis sjednes u stroj i sta te briga[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] bas je fora[sm=smiley36.gif]

mamicaa -> RE: Od sada se mogu zvati i vilicarkom ;-)))))) (9.3.2011 14:33:28)

IZVORNA PORUKA: mali_macic

????????????????????????????[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif]
jesu li vam upravo ovoliko upitna prosli kroz glavu kad ste vidile naslov ili ste se ovako nasmijale [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] ?

o cemu se radi, pa ovako:
mislim da sam vam spomenula da radim u jednom skladistu za Konica Minolta (ako nisam sram me bilo, oprostite). no uglavnom nase skladise ima oko 80 000m2 i poprilicno sam se napjesacila i dosta rano sam izjavila zelju da bi htila polozit vozacku za vilicara i konacno prije jedno cca. 2tjedna sam bila na jednodnevnom predavanju/tecaju i polozila sam, tako da sada mogu u cijeloj Europi vozit sve velicine vilicara. Bas mi je to fora. Moram rec da nisam jedina zena kod nas koja vozi, jest da nas nema puno ali nas ima. I fakat je super bit jedna od rijetkih kad i bas se osjecas mocno i ravnopravo s muskarcima.
Eto sad znate zasto se mogu zvat vilicarkom [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

Haha super, kada ja mogu da vozim traktor zašto ti nebi mogla viličara....[sm=smiley20.gif]
Ma super smo mi žene jakih mišića....

Thea -> RE: Od sada se mogu zvati i vilicarkom ;-)))))) (9.3.2011 18:43:27)

IZVORNA PORUKA: CallamityJane

Ma bravo za vilicarku nasu, na raji si sigurno jedina [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

Kao prvo ČESTITAM!!!
Kao drugo nisi jedina na rr...ja već 4,5 godine radim u skladištu u Lidlu i imam položeno za viličar.. Kod nas je bar 40 žena koje voze viličare...
Evo kakve mi vozimo..

1. ovakve imamo za komisioniranje, samo naši još iznad volana imaju ekran na kojem nam ppiše narudžba za dućan..
2. ovo su regalni koji dižu po 3-4 kata.
3. imamo i neke visoke koji voze po 3 palete i brzi su..služe za raspeljati palete od rampe do skladišnog mjesta

[image]http://www.tpz.hr/400/etv110-116.jpg[/image] [image]http://www.tpz.hr/400/ece225.jpg[/image]

Ann -> RE: Od sada se mogu zvati i vilicarkom ;-)))))) (9.3.2011 22:11:08)

koja slučajnost! slijedeči tjedan 2 moja kolege iz firme idu također na takvo polaganje.tko zna,možda budem i ja viličarka! radim u proizvodnji i povremeno u skladištu pa je to lako moguče.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]