mamicaa -> RE: Od sada se mogu zvati i vilicarkom ;-)))))) (9.3.2011 14:33:28)
|
IZVORNA PORUKA: mali_macic ????????????????????????????[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] jesu li vam upravo ovoliko upitna prosli kroz glavu kad ste vidile naslov ili ste se ovako nasmijale [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] ? o cemu se radi, pa ovako: mislim da sam vam spomenula da radim u jednom skladistu za Konica Minolta (ako nisam sram me bilo, oprostite). no uglavnom nase skladise ima oko 80 000m2 i poprilicno sam se napjesacila i dosta rano sam izjavila zelju da bi htila polozit vozacku za vilicara i konacno prije jedno cca. 2tjedna sam bila na jednodnevnom predavanju/tecaju i polozila sam, tako da sada mogu u cijeloj Europi vozit sve velicine vilicara. Bas mi je to fora. Moram rec da nisam jedina zena kod nas koja vozi, jest da nas nema puno ali nas ima. I fakat je super bit jedna od rijetkih kad i bas se osjecas mocno i ravnopravo s muskarcima. Eto sad znate zasto se mogu zvat vilicarkom [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Haha super, kada ja mogu da vozim traktor zašto ti nebi mogla viličara....[sm=smiley20.gif] Ma super smo mi žene jakih mišića....
|
|
|
|