Noblica -> RE: CB " ''''''''''''''''ALLO, ''''''''''''''''ALLO :)))" (15.3.2011 22:29:53)
|
IZVORNA PORUKA: modesty blaise ok Noblice, baš mi je drago da sam i ja s nekim u paru na bolničkoj....ja ću bit skroz happy ak skinem 4kg... jesi ti kaj mijenjala u toj dijeti il si se baš striktno držala svega...pitam jer ja ne volim vrhnje i svježi sir... cuba mi rekla da može jogurt umjesto vrhnja al kaj smijem umjesto sira Ja sam se striktno drzala, osim sto sam poslednje 2 veceri u pola noci uzela po 2-3 keksa Domacice [sm=smiley36.gif] dobila sam, i bila mi je potrebna ta doza [sm=smiley36.gif] i ono sto je bitno, ova dva dana sam jela bukvalno sve cega sam se uzelela, od hleba, cipsa, slatkog (doduse u odnosu na predjasnje mogucnosti jako malo [sm=smiley36.gif]), i nisam vratila nista. A za zamenu ne znam, ja jedem vrhnje i sir, pa nisam o tome ni mislila.. [sm=smiley13.gif] ja npr. pomorandzu ne volim da jedem, nego je iscedim svaki put, kao sok. A kafe pijem vise nego sto bi trebalo, jer volim [sm=smiley36.gif] ionako je pijem bez secera i mleka pa mi nije problem [sm=smiley36.gif] A cuba ja sam preksinoc bila kod drugarice, i popila sam casu coca-cole i uzela 5 napolitanki, i toliko sam bila sita da nisam mogla da disem [sm=smiley1.gif] a pre to ne bi ni racunala kao da sam ista jela [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|