sarah_zg -> RE: CB "ALLO, ALLO :)" (16.3.2011 13:46:24)
|
Uglavnom... u četvrtak sam malog vodila dr. i ostala na bolovanju i u petak. I dolazi meni sveki oko pol 11 ujutro sva nekako pozelenila i kaže da joj nije dobro, da ju tlak nekako muči i da je dosta visok. Pošto mi je mali spavao, ja nju otpratim dolje i kažem joj da legne, dam joj sve telefone i naredim da me zove ako opet bude loše. Kad evo nje za 5 min. zove da se boji da će ju šlagirati, trese se i počinje kočit. Nemam auto, nemam pojma šta da napravim. Zovem brzo muža da dođe s posla (treba mu oko 20 min), a ja sam ostala dežurati s njom (a malog ostavila u krevetiću, spavao je). I tako ja petljam s njom i tlakom, zračim kuću, hladim vodom i molim boga da se ne šlagira i čujem tup. Mislim se samo bi mi trebalo da mali još ispadne iz krevetića. Onda trčim gore, on budan, baca neke igračke po podu. Ajde dobro. Opet trk do bake kad evo i muža i onda oni juriš u bolnicu, tamo na neke pretrage, snizili joj tlak, daali tablete za smirenje i poslali na još 100 pretraga i to je to. Da ja nisam bila na bolovanju, nemam pojma šta bi bilo jer bi onda bila sama doma.
|
|
|
|