|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB "ALLO, ALLO :)"
16.3.2011 21:55:55   
modesty blaise
večer ally
a ti pepe kad kreneš prema mom kvartu javi pa bi mogla i nama past neka kofica...user posted image
ti reče da si ono blizu west in-a il sam pobrkala

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 676
16.3.2011 21:56:55   
LUNA000
pepe baš mi je žao što te uhvatilo to danas...i ja sam dva dana mirovala i kad se smirilo..danas samo otišla do pošte, došla doma i iz kutije vadila rastavljenu kolijevku i malo nešto posložila po sobi i kad sam sjela..nema mrdanja..leđa ukočila..a niti sam dizala..niti nešto teško radila..grčeve u nogama sam imala u prijašnjim trudnočama..hvala Bogu sad ih nemam još..što znači..da i ja i ti trebamo malo mirovati..nije nam lako sa dva dečka oko nas user posted image user posted image user posted image
Nego pepe...što je s kolicima?? stalno mislim na ona ljubičasta...jesi našla neka zanimljiva??

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 677
16.3.2011 21:57:40   
cuba
Večer Allyuser posted image
Kako tvoja ljepotica? Nema te baš puno na raji?
Pepe jesi naručila limfnu drenažu, kada idešuser posted image
modesty kako izdržavaš dijetu, nisam pitala?

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 678
16.3.2011 21:59:12   
pepeljuga
Ally vece,kako ste ti i curkauser posted image

Modesty ako krenem u tom pravcu javim se svakako,a ja sam ti blizu Westina,ulicqa kod Ciboneuser posted image

Ej Luna pozdrav,ma vec sam luda od kad je T pod kozicama pa smo stalno domauser posted image user posted image user posted image  A kolica definitivno ta kao ljubicasta al vjerojatno sa plavom navlakomuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 679
16.3.2011 22:00:51   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

Pepe jesi naručila limfnu drenažu, kada idešuser posted image

Bitno da sam kupila al se jos nisam narucilauser posted image zvat cu ujutrouser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 680
16.3.2011 22:01:22   
cuba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

A kolica definitivno ta kao ljubicasta al vjerojatno sa plavom navlakomuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ma jel moguće da si se odlučila

Neposredna veza do poruke: 681
16.3.2011 22:03:24   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

A kolica definitivno ta kao ljubicasta al vjerojatno sa plavom navlakomuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ma jel moguće da si se odlučila

ma nisam jos sigurnauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 682
16.3.2011 22:04:10   
modesty blaise
ma djeta me dodatno ubija...nikak mi ne leži ova bolnička ...svako malo ju prekršim s pokojim dvopekom više...jedino me ovo meso izvlači, al sutra mi na redu onaj sir od krave i sad ne znam kaj ću...to definitivno nemrem metnut u usta...brijem da ću ponovo skuhat pileća prsa za zamjenu....
ja bi radije na ovu tvoju proteinsku...ja se ionak slično hranim i inače

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

Neposredna veza do poruke: 683
16.3.2011 22:04:29   
MaTana
vecer cure!

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 684
16.3.2011 22:07:06   
cuba
Pepe imaš još vrimenauser posted image user posted image  do kad ih moraš kupit? Prije nego u Zd odete ili?

modesty vidiš meni je bila lakša bolnička jer sam barem dvopek mogla pojesti. Inače ne jedem puno kruha, možda fetu-dvi za ručak i sad mi tako fali kruh da je to za poluditiuser posted image
Ja sam ti npr u bolničkoj umjesto kuhanog mesa pojela kuhano jaje ili umjesto mljevenog mesa kojeg zadnji tjedan više nisam mogla jesti uzela pomidoru...onda uzmi nešto drugo sa menija ako ne možeš kravlji sir..

Neposredna veza do poruke: 685
16.3.2011 22:10:04   
pepeljuga
Cuba bitno je da se odlucim pa moze i mm kupituser posted image

Matana veceruser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 686
16.3.2011 22:10:34   
cuba
Večer MaTanauser posted image
Kako bubica nakon cijepiva, jel ima kakvih nuspojava?

Neposredna veza do poruke: 687
16.3.2011 22:12:26   
MaTana
vidim neke dijete su u điru... Ja sam odustala od toga... a i netreba mi...
Sad sam 2 puta tjedno na aerobiku i super mi je...
Kako su dječica?
Moja popodne zakurila na 39,9 u uhu... sad je na 38,00 u uhu i ne spavam nego pratim...
Što kažete moze li to biti reakcija na cjepivo?

Neposredna veza do poruke: 688
16.3.2011 22:13:20   
CallamityJane
aloooo evo i mene, Disney u krevetu, naruzba zakljucena i mama zadovoljna...
pepice jesi li mi pogledala brojeve one??
Sta ostatak cura mi radi???
Jesu li svi klinci na spavanju ili ima koji nestasko jos da skakuce okolo?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 689
16.3.2011 22:13:24   
modesty blaise
budem onda nekaj s menija ubacila....
niš drage curke, ja ću lagano put kreveta da bar sat dva oko sklopim user posted image

vama drage moje želim laku noć a bebačima da mirno pavaju i lijepo sanjaju...
pusa svima do sutra...
baaaaaaaaaaaaaj

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 690
16.3.2011 22:16:06   
cuba
modesty LN, ljubi svog slatkiša...želim vam mirnu noćuser posted image
CJ jesi shopingiralauser posted image

MaTana mislim da može biti od cijepiva...a jel vam pedica rekla da postoje kakve nuspojave nakon tog cijepiva?

Neposredna veza do poruke: 691
16.3.2011 22:16:56   
pepeljuga
Matana malo mi je to visoka temp da bi bila reakcija na cjepivouser posted image user posted image

CJ pogledam sutra pa ti javimuser posted image

Modesty lipo spavaj i puse Sebacuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 692
16.3.2011 22:19:37   
MaTana
rekla mi je da kod svakog cjepiva postoji mogučnost temperature... zvala sam popodne pedijatriju ob, ali tamo me neka medicinka brzinski skinula s dnevnog reda da ,kao takva visoka temp ne bi trebala biti od cjepiva...
Na netu sam svugdje čitala da može biti baš visoka... Njezina pedica je sutra popodne i odlučila sam pričekati do sutra... pratim je, uspjela sam spustiti febru pa ću vidjeti sutra...
Zacrnilo mi se kad sam vidjela kako je vruća...
Hello Call, kako si? Sto se kupuje?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 693
16.3.2011 22:21:02   
CallamityJane
Laku noc zelim curama sto idu user posted image
uf jesam cuba, onaj mantilic iz Benettona mi je izmakao za dlaku, ali zato sam sada ugrabila jedan jos sladji, i nove kozne crvene cipelice i jos par gluposti user posted image
Da se razumijemo to je sve za Disney, mene bi prije golu vidjelu da setam nego u crvenom user posted image

MaTana sta je sa Bubom? kolika je fibra? i kada je cijepljena, je li to ona vakcina sto ide sa 2godine, meni je pedica rekla za nju da reakcija slijedi tek nakon par dana ako je bude, a obicno bude...Mi smo sreca i to izbjegli..

Neposredna veza do poruke: 694
16.3.2011 22:23:50   
pepeljuga
Cure moje gibam i ja,cila sam neka bezveznauser posted image
LN i ljubite kikaceuser posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 695
16.3.2011 22:26:16   
CallamityJane
Laku noc pepice i tebi, odmori se i naspavaj...Zelim ti da sutra budes bolje volje...user posted image

Neposredna veza do poruke: 696
16.3.2011 22:27:53   
MaTana
IZVORNA PORUKA: CallamityJane

Laku noc zelim curama sto idu user posted image
uf jesam cuba, onaj mantilic iz Benettona mi je izmakao za dlaku, ali zato sam sada ugrabila jedan jos sladji, i nove kozne crvene cipelice i jos par gluposti user posted image
Da se razumijemo to je sve za Disney, mene bi prije golu vidjelu da setam nego u crvenom user posted image

MaTana sta je sa Bubom? kolika je fibra? i kada je cijepljena, je li to ona vakcina sto ide sa 2godine, meni je pedica rekla za nju da reakcija slijedi tek nakon par dana ako je bude, a obicno bude...Mi smo sreca i to izbjegli..

Jučer popodne je primila vakcinu - mo-pa ru samo neznam koja firma... idem po knjizicu pa ću guglati

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 697
16.3.2011 22:29:08   
MaTana
primila je priorix cjepivo, proizvođać: GSK...

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 698
16.3.2011 22:29:32   
cuba
LN Pepe, lipo se odmori i naspavajuser posted image
Ja sam još tu, malo gledam Prijatelje, malo škicam vasuser posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 699
16.3.2011 22:30:52   
CallamityJane
Ne vjerujem da je od vakcine, nego pogledaj joj zubice...
Moja je tako tri dana sve preko 39-40 ja vec izludila od brige, kada cetvrti dan vidim petice joj gornje izbile....a par dana prije toga bili kod zubarke i nista nam nije rekla user posted image
Koliko Buba sada ima zubica?

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!