Rebeka -> RE: CB "ALLO, ALLO :)" (17.3.2011 8:47:12)
|
Dobro jutro svima koliko vas ima!!!!!!!!!! Moram podijeliti radosnu vijest sa vama: jutros, dok sam ležala sama u krevetu, oko 07.45, prvi put sam osjetila svoju bebicu... Prvo nisam bila sigurna što se događa, jesam li luda ili me nešto stvarno lupka, a onda, nakon par minuta promatranja, vidjela sam kako mi se dio ispod pupka ljulja poput malih valova, stavila sam ruku na to mjesto, a pod rukom nakon par sekundi:milina, moje malo zlato mi se javilo... Nemate pojma kako sam sretna, od uzbuđenja su mi suze klizile niz lice[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Danas u 12.00 mi je kontrola i jedva čekam da vidim što će mi napokon reći... Drage moje, javim vam se, a vama želim ugodan dan, da budete pune energije, osmijeha i ljubaci[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|