|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
18.3.2011 9:42:46   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 976
   RE: CB "ALLO, ALLO :)"
18.3.2011 9:43:03   
pepeljuga
Ja sam ko zmajuser posted image user posted image user posted image al ocu sa hladnim,toplo necu uopce jer bi odma povratilauser posted image user posted image user posted image

luna dobro si i napravilauser posted image

cvrci baj,baj puse Auser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 977
18.3.2011 9:43:48   
mariola
IZVORNA PORUKA: novamama

pepi, kako se ti osjećaš? oćeš jedan makijato sa pola hladnog-pola toplog mlijeka, bez pjenice i lagano promućkanuser posted image user posted image user posted image ?

OMG, nije valjda da ga tako naručujeuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 978
18.3.2011 9:44:22   
novamama
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Novamama bit ce to sve super,gore je tebi nego njimauser posted image user posted image

hvala draga, ali kad im vidim okice suzne slabina me uloviuser posted image
O je veliki i kuži i svaki dan je sve bolje, ali R je malena, nema ni godinu dana, a već ju mama ostavlja tamo negdjeuser posted image user posted image user posted image
ma znam i ja da je meni teže nego njima, jučer sam prvi put plakala doma, radi O i njegovog 'mama pa-pa', a danas mi se srce kida radi roze...ma.....user posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 979
18.3.2011 9:44:33   
pepeljuga
Mariola jesi dobila,a mozda se nesto i uvatilouser posted image user posted image user posted image

Meni se T odvikao sa dvi a R jos prije,sve ti ovisi od djeteta do djeteta al u prosjeku negdi do 3 godineuser posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 18.3.2011 9:45:41 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 980
18.3.2011 9:45:32   
novamama
IZVORNA PORUKA: mariola
Cure moje, mene već tri dana muče jutarnje mučnineuser posted image

opa mićiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 981
18.3.2011 9:45:34   
emab
Jutro cure..meni ove vaše kavice tako dobro izgledaju pa bi se priružila...ako ima koja i za meneuser posted image

Vidim da pričate o odvikavanju od pelena...ja s tim još nemam iskustva, ali čeka me skoro, evo moj M će u 4. napuniti dvije godine i planirala sam ga odvikavati od pelena na ljeto...jedni mi kažu joooj to si već davno trebala, drugi...joj to ti je prerano za dečka user posted image
Najzgodnije će mi biti na ljeto jer ćemo više od mjesec dana biti na viksi, tamo imamo dosta veliko dvorište, pa sam ga mislila pustiti da hoda samo u majičici...prije par dana mi je počeo govoriti M će kakati....i stvarno se pokaka, ali sad mi to nikako nije zgodno, stavljati ga svako malo na tutu, trbuh mi je do zuba i trebam skoro roditi, a znam kad završim u bolnici i dođem doma da drugima isto neće biti praktično.

Šta vi mislite?

"Bože daj mi ono što mi treba, a ne ono što želim."

Mali anđelek 10.03.2007.
"mamin sin" M 20.04.2009.
naša curka-bracina seka se rodila 06.04.2011.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 982
18.3.2011 9:46:21   
pepeljuga

pepi, kako se ti osjećaš? oćeš jedan makijato sa pola hladnog-pola toplog mlijeka, bez pjenice i lagano promućkanuser posted image user posted image user posted image ?

OMG, nije valjda da ga tako naručujeuser posted image

inace dauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 983
18.3.2011 9:46:53   
mariola
Nmama drži se, vidit ćeš ih za par dana neće htjeti vani kad dođeš po njihuser posted image
Pepi, nisam dobila, trebala danas. Biće se nešto usput uvatilouser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 984
18.3.2011 9:47:47   
pepeljuga
Emam probaj na lito,vec bi onda mogliuser posted image user posted image user posted image  Ma i moji su muski pa su se rano ostavili,to nema veze sa spolomuser posted image

Neposredna veza do poruke: 985
18.3.2011 9:48:30   
pepeljuga

Ah znam te usputneuser posted image user posted image user posted image  drzim figeuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 986
18.3.2011 9:48:56   
novamama
IZVORNA PORUKA: emab

Jutro cure..meni ove vaše kavice tako dobro izgledaju pa bi se priružila...ako ima koja i za meneuser posted image

Vidim da pričate o odvikavanju od pelena...ja s tim još nemam iskustva, ali čeka me skoro, evo moj M će u 4. napuniti dvije godine i planirala sam ga odvikavati od pelena na ljeto...jedni mi kažu joooj to si već davno trebala, drugi...joj to ti je prerano za dečka user posted image
Najzgodnije će mi biti na ljeto jer ćemo više od mjesec dana biti na viksi, tamo imamo dosta veliko dvorište, pa sam ga mislila pustiti da hoda samo u majičici...prije par dana mi je počeo govoriti M će kakati....i stvarno se pokaka, ali sad mi to nikako nije zgodno, stavljati ga svako malo na tutu, trbuh mi je do zuba i trebam skoro roditi, a znam kad završim u bolnici i dođem doma da drugima isto neće biti praktično.

Šta vi mislite?

šteta da ne iskoristiš to što on sam traži, ali ipak ti je zeznuto s trbuhom...probaj objasniti tm kako se to radi pa da on preuzme ulogu odvikavačauser posted image

(Odgovor članu emab)
Neposredna veza do poruke: 987
18.3.2011 9:49:26   
mariola
Pepi ti onda imaš trudničke želje cili životuser posted image
Ili je to profesionalna deformacija da mučiš konobareuser posted image

Cure, molim lijepo odgovor na pitaje i zposta s prethodne strane: kad se obično odvikava od pelene? Postoji neki prosjek?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 988
18.3.2011 9:49:45   
novamama

Ah znam te usputneuser posted image user posted image user posted image  drzim figeuser posted image

user posted image user posted image user posted image lude steuser posted image user posted image user posted image
da usputuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 989
18.3.2011 9:50:26   
mariola

Da,da, znam, tako je narastao Rokouser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 990
18.3.2011 9:51:11   
novamama

Pepi ti onda imaš trudničke želje cili životuser posted image
Ili je to profesionalna deformacija da mučiš konobareuser posted image

Cure, molim lijepo odgovor na pitaje i zposta s prethodne strane: kad se obično odvikava od pelene? Postoji neki prosjek?

imaš tu na rr jedan članak, otprilike vidiš kad je dijete spremno, tj. kad kuži, ali do 3 godine bi svakako 'trebalo'

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 991
18.3.2011 9:52:01   
cuba
emab, mislim da ti je to skroz u redu. Imat će 2god i koji mjesec a i najzgodnije ti je preko lita. Ne znam zašto bi to bilo rano za dečkauser posted image  Pusti šta ti govore, ti ćeš najbolje po njemu viditi jeli spreman ili ćete pričekati još koji misec.

mariola držim fige da je user posted image  već tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 992
18.3.2011 9:53:08   
novamama
npr., ja sam skužila da je O spreman kad me jednu večer prilikom uspavljivanja natjerao da se dignem iz kreveta jer da mu se ''kaka'' u tutu, još se i držao za guzu...od kakanja nije bilo ništa, naravno, ali se za***o i mama mu je sutradan skinula pelenuuser posted image user posted image user posted image user posted image

e, da, imao je 2g i 2 mjeseca kad smo počeli...

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 993
18.3.2011 9:53:14   
pepeljuga
Mariola ja ti odgovorila,pogledaj malo goriuser posted image

Ja ti volim muciti moje konobare,ja sam opasna seficauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 994
18.3.2011 9:53:25   
cuba
mariola, između druge i treće godine se obično odvikavaju. Po ljeti je možda najbolje.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 995
18.3.2011 9:54:18   
emab
ma Pepe to i ja mislim user posted image , a s tim razlikama između curica i dečkiju uvijek pretjeruju....

Kaže meni moja sveki dok mi se M rodio, znaš moraš jako dobro paziti da ti se M ne zaplače jako...muška djeca su ti na to jaaaako osjetljiva, a ja ju gledam user posted image  i mislim se pa kao da bi i da je žensko dijete pustila je da se guši od plača...ma te priče!

...i znači prvo ste skidale po danu pelene, pa onda po noći ili?

"Bože daj mi ono što mi treba, a ne ono što želim."

Mali anđelek 10.03.2007.
"mamin sin" M 20.04.2009.
naša curka-bracina seka se rodila 06.04.2011.

Neposredna veza do poruke: 996
18.3.2011 9:54:53   
novamama
Ja ti volim muciti moje konobare,ja sam opasna seficauser posted image user posted image user posted image

jadni oni ovo lito, još sa trbuhom do zubauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 997
18.3.2011 9:56:23   
novamama
IZVORNA PORUKA: emab

...i znači prvo ste skidale po danu pelene, pa onda po noći ili?

isto ćeš sama vidjeti, ako ti po noći bude suha pelena, skidaj ju...
mi smo jedan dan imali po noći, bila je suha i više mu nisam stavljala, osim u slučaju kad je bubani, onda mu stavim jer se teže kontrolira....

(Odgovor članu emab)
Neposredna veza do poruke: 998
18.3.2011 9:56:58   
pepeljuga

jadni oni ovo lito, još sa trbuhom do zubauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A i ja ih bas zalimuser posted image user posted image user posted image

Emam ja sam prvo dnevnu,al sam par dana ostavila za popodnevno spavanje i kad je bila par dana suha skinula i nju a ubrzo i nocnu kad je isto bila par noci suhauser posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 999
18.3.2011 9:59:11   
LUNA000
user posted image user posted image user posted image user posted image ma nek je usput ili bilo kako..samo nek se uhvatilo...!!!!!

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!