|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB "ALLO, ALLO :)"
19.3.2011 9:25:52   
LUNA000
Jutro curke...vremenska prognoza kod mene..poluoblačno...
Klinci od 7 budni i rade nered po kući..ja već jednu turu stavila sušiti, druga se pere..čekam da ovo moje hrkalo (mm) se uspije probuditi..pa moram ići platiti račune i obaviti još neke sitnice..
Pepe nam jutros spava..nadam se da joj je bol prošla..user posted image user posted image

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1151
19.3.2011 9:27:29   
cuba
Evo me natrag. Išla sam srediti R i usput skinula kompletnu posteljinu i stavila je na pranje.
Ma da, ja se samo nadam da će vrime biti ok da možemo izaći.
Oho, danas će pasti novi noktićiuser posted image user posted image user posted image  guštaj draga, baš me zanima kakvi će biti ovaj putuser posted image
Jel D još kod bake?
novamama, mah-mah i tebi, guštajte na kaviciuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1152
19.3.2011 9:28:43   
BUMBI
Evo D došao što znači da moram ićiuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1153
19.3.2011 9:31:56   
cuba
Ahauser posted image  ništa onda mi ljubi zeta i guštajte danas, pišemo se tonightuser posted image
Luna jutro i tebiuser posted image
Vidim u akciji ste od ranog jutra svi osim tm-auser posted image  ti njega fino Ružinom tavom nek se brže probudiuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1154
19.3.2011 9:38:49   
LUNA000
Znam ja kakvo mito kod njega pali ili mu daj hranu pod nos ili malo jutarnjeg razgibavanjauser posted image user posted image

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1155
19.3.2011 9:43:48   
cuba
Onda šta ti je dražeuser posted image

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 1156
19.3.2011 16:10:41   
pticica
dobar dan zelim
ima li koga??

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1157
19.3.2011 20:11:49   
Ally
Hallo ima koga?user posted image

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 1158
19.3.2011 21:09:34   
cuba
Večer, ja sam tuuser posted image

(Odgovor članu Ally)
Neposredna veza do poruke: 1159
19.3.2011 21:21:58   
pepeljuga
Evo i meneuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1160
19.3.2011 21:27:50   
cuba
Taman sam mislila napisati da vidim da nema nikoga pa da gibamuser posted image user posted image
Večer Pepeuser posted image
Jesi bila na drenaži jutros? Kako je prošlo?
Kako klinci?

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1161
19.3.2011 21:32:36   
pepeljuga
Ej draga bila sam i bas mi je bilko lipo,imala sam osjecaj posli kad hodam kao da letimuser posted image user posted image da su mi noge ful laganeuser posted image
Decki ok,spavaju vec dugo a ja malo po kuci reda dovodila.
jos me boli ono i bas me zivcira,kao da je neka upala misicauser posted image user posted image ajme sama sebi idem na zivce sa ovim cudnim bolovimauser posted image

Kako ste vi proveli dan?

< Poruku je uredio pepeljuga -- 19.3.2011 21:33:16 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1162
19.3.2011 21:37:47   
cuba
user posted image user posted image user posted image user posted image  a koliko još tretmana imaš?
Mi smo jutros bili kući, peglala sam robu, 3 mašineuser posted image  al dobro bar je sve oprano, čisto i ispeglanouser posted image
Popodne sam otišla do sveki sa R. Opiturala je i išla sa kumom popiti kavicu. Zove mene svekar za 5min na mob da hitno dođem da R plače i da ga nikako ne mogu smiritiuser posted image  ja se vratim a frajer stoji kraj vrata sa jaketom i ruksakom u rukama plače i viče mama, mamauser posted image
Nisam znala oću plakat ili se smijat kad sam ga vidila sa cilom opremom..
Nemam pojma šta mu bi, jučer je isto tako i mom tati plakao kad sam otišla sa tetom do dućana i isto uzeo jaketu i plakao kraj vrata???
A zadnjih dana tako i kući, čim ja odem npr do wc-a ili u sobu napraviti krevet on odmah u strahu trči za menom??
Ajme koja je to sad faza, umorna sam više...

Neposredna veza do poruke: 1163
19.3.2011 21:41:20   
pepeljuga
Jos 5 tretmanauser posted image user posted image

Ajme uvik neke faze,sad je to frka od razdvajanja  a pogotovo sto sad vec i kuzi da tm nema pa ga je bice jos vise strah da i ti neces otici,ma pametni su oni i kuze vise nego sto mi mislimouser posted image

Ja se popodne vidila sa Pikom i Leilanyuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1164
19.3.2011 21:44:49   
cuba
Ma da, pretpostavljam i ja da je to to...
Svako koliko ćeš ić na drenaže, jel to jednom tjedno ili?

Oooo znači druženje je palouser posted image user posted image user posted image  Kako su cure? Piku nisam odavno srela na raji, pretpostavljam da dosta radiuser posted image  

Znači nije te još prošla ona boluser posted image  a da nazoveš ginića u pon ako ti ne prođe?

Neposredna veza do poruke: 1165
19.3.2011 21:48:09   
pepeljuga
Sljedeci tjedan sam dogovorila utorak,sridu i cet pa onda jos onaj tjedan dvauser posted image  Ma mozes kako hoces al kao naj je 3 puta tjednouser posted image

pika u poslu,sad su jos nesto i u stanu uređivali ,pa je bila i u Zd,ne stigne nistauser posted image

A zvat cu ga u pon ako ne prođe,nemam pojma jel mi gore kad hodam,sidim ili lezimuser posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1166
19.3.2011 21:54:47   
cuba
Ajde super, joooj i meni bi dobro došla neka masažica ma bilo šta samo da ležim i da drugi rade oko meneuser posted image
Pozdravi Piku puno kad se čuješ s njomuser posted image
A zbilja se nadam da će ti to šta prije proć...stvarno neman pojma šta bi to moglo bit...

Uf, fali mi društva malouser posted image  nema sekice ovaj vikend pa mi baš dosadno kući..

Neposredna veza do poruke: 1167
19.3.2011 21:56:49   
cuba
Kakvo vam je vrime u Zg?
Kod nas je počela bura i cili tjedan će bit, bar su tako na prognozi rekliuser posted image  opet temperature oko 4,5 stupnjeva... ajme zgadila mi se ova zima više...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1168
19.3.2011 21:57:25   
pepeljuga
A sad si navikla na sekicu pa ti je cudnouser posted image  Ma da ,dosadno je kad si stalno samuser posted image
Sto cete sutrauser posted image
Ja sam rekla mm da sutra ne kuham nego cu narucit iz meksickog,vec mi se danima jedeuser posted image

Ja sam ti ovih 6 tretmana kupila za 395 kn a inace bi doslo 1200,a masaža traje sat vrimenauser posted image user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 19.3.2011 21:58:20 >

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1169
19.3.2011 21:59:10   
pepeljuga
I ovdi danas oblacno,jutros padala malo kisica al isto je zahladilo,dosta mi je vise tog ruznog vrimenauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1170
19.3.2011 22:00:19   
cuba
Aha, trudničke željeuser posted image user posted image  neka, sad koristi situacijuuser posted image user posted image
Vidiš samo sam jednom bila u meksičkom restoranu i znam da sam se baš lipo najela...ajme otkako sam na dijeti i meni se sve jede ko da sam trudnauser posted image

A sutra, nemam pojmauser posted image
Moram se čut ujutro sa prijateljicom, ako nam bude ok vrime ćemo u šetnju i na kavicu sa klincima. Ona ima curku, starija je od R 4mjuser posted image
A popodne vjerojatno kući...
Jeste vi šta planirali? Kako T sa kozicama?

Neposredna veza do poruke: 1171
19.3.2011 22:02:54   
cuba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ja sam ti ovih 6 tretmana kupila za 395 kn a inace bi doslo 1200,a masaža traje sat vrimenauser posted image user posted image

Mm mi je rekao da će mi za roćkas (sljedeći mjesec) kupiti Lacoste torbu šta sam je ovu zimu pikirala a moram uzeti i nove sunčane naočale prije lita. Naravno uz neizbježnu garderobuuser posted image  Mislim da bi me katapultirao kad bi mu još došla sa drenažomuser posted image user posted image  iako bi ja vrlo rado a i cijena je tako primamljivauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1172
19.3.2011 22:04:04   
ZVRK
eto da vas pozdravim i ja malo u ovim kasnim satima.
moji dečki otiušli na feštu od maškara a ja sam ostala doma sa malom jer je vriskala skoro 2sata radi zubiča i uz to se nadovezala nervoza i glad.trenutno mi spava preko ramena.
mm htio ostati akli sam ih poslala jer zvrkić nikako da dočeka tu feštu.
toliko da je čak spavao danas popodne 2 sata a to nije već jaaaaaaaaaaaaaaaaaako dugo uradio

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1173
19.3.2011 22:05:28   
pepeljuga
A nemos ti sad sve,ja zbog trudnoce ne kupujem nista pa bar na ovaj nacin sebe razveselimuser posted image user posted image

Ajme ja bas volim tu meksicku spizu,i imam par receptica pa i doma radim,al sutra sam se odlucila pocastituser posted image
A mislim da necemo jos nigdi,tek je u pon kontrola pa cemo izdrzat do onda domauser posted image i ako je on vec lud domauser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1174
19.3.2011 22:06:24   
cuba
Ej Zvrk, večer i tebiuser posted image
Znaš da ne vidim ni tvoj avataruser posted image
Šta maškare nisu gotove prije nekih 10ak dana??
Ajoj mala mrvica, već je znači dobrano muče zubići..a jel se primjeti šta bijelo, natečeno??

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!