|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB "ALLO, ALLO :)"
20.3.2011 15:02:45   
pepeljuga
mm i ja se nikako nismo mogli dogovorit za T,i kako mi je bio termin 4.5 ja sam na kraju rekla posto se ne mozemo dogovoriti ako rodim 1.5 nek se zove josip jer je kao taj dan Sv.Josip radnik ,i ja rodila 1.5 i zakljucila da mi Josip i nije bas nestouser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1301
20.3.2011 15:03:40   
novamama
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

novamama i meni je super taj tvojuser posted image
meni mm poklonio iphon 3 koji je kupio za kunuuser posted image user posted image user posted image

ti za kunu su najbolji i nekako najdraži, pogotovo ako su iphoneuser posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1302
20.3.2011 15:03:59   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: novamama

Ma nm nek ti Roza jos malo naraste i imat ces vrimena za sve,ja uz moje sve uspijem obaviti al je druga stvar sto mi se uvik nedauser posted image user posted image user posted image

ma možda se i ja samo vadim, u biti sam lijenauser posted image user posted image user posted image

Pa u tome je stvar,al nisam ti ja tila reci da si linauser posted image user posted image

ikice uzivajteuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1303
20.3.2011 15:04:07   
cuba
ikice, uživajte popodneuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 1304
20.3.2011 15:06:07   
novamama

IZVORNA PORUKA: novamama

Ma nm nek ti Roza jos malo naraste i imat ces vrimena za sve,ja uz moje sve uspijem obaviti al je druga stvar sto mi se uvik nedauser posted image user posted image user posted image

ma možda se i ja samo vadim, u biti sam lijenauser posted image user posted image user posted image

Pa u tome je stvar,al nisam ti ja tila reci da si linauser posted image user posted image

ikice uzivajteuser posted image

zašto bih se išla zaj****ati sa noktima ako lipo mogu ispružit noge 5 minuta na kaučuuser posted image user posted image user posted image user posted image

ikice pa-pa i budi mužauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1305
20.3.2011 15:07:04   
novamama
ma gle ti, promeškoljili se oboje i opet zaspali, a ja moram dva rođendana loviti danasuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1306
20.3.2011 15:07:19   
pepeljuga
I ja sam uvik za 5 min s nogama na kaucu,al u zadnje vrime mi se tih 5 min produzilouser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1307
20.3.2011 15:08:33   
novamama

I ja sam uvik za 5 min s nogama na kaucu,al u zadnje vrime mi se tih 5 min produzilouser posted image user posted image user posted image

morat ću i ja na trećeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1308
20.3.2011 15:08:41   
pikachu
Tu sam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Helou, grls... user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

Neposredna veza do poruke: 1309
20.3.2011 15:10:26   
novamama
IZVORNA PORUKA: pikachu

Tu sam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Helou, grls... user posted image

oooo, povratak otpisanihuser posted image user posted image user posted image
pa di si ti ženo? čula sam da si bila u zd?

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1310
20.3.2011 15:11:28   
pepeljuga
Oooooooooo evo nas i pika posjetilauser posted image user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1311
20.3.2011 15:13:17   
MaTana
cure ja vas za sada pozdravljam, idem malo drijemati sa bubom i mm... Hvata me proljetni umoruser posted image user posted image user posted image (bitno je imati neko opravdanjeuser posted image )

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

Neposredna veza do poruke: 1312
20.3.2011 15:13:48   
pikachu
Jugo nas otpuhalo nazad u Zg...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Hebi ga, na poslu sam pa se eto udostojila javiti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

Neposredna veza do poruke: 1313
20.3.2011 15:13:50   
cuba
Pikaaaaauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1314
20.3.2011 15:14:25   
pikachu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne gine mi jačmenac...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

Neposredna veza do poruke: 1315
20.3.2011 15:15:00   
pepeljuga
MaTana pozdrav,uzivajte u ostatku danauser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1316
20.3.2011 15:15:45   
pepeljuga

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne gine mi jačmenac...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  a razmislit cu,mozda te i postedimuser posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1317
20.3.2011 15:18:09   
pikachu
Nisam se stigla javiti, nm, jer je teta čuvalica bila s nama pa sam s njom đirala...user posted image  Ćubica, kako si, kako R?user posted image  Majstori zasad otišli, premorena sam... user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

Neposredna veza do poruke: 1318
20.3.2011 15:19:36   
cuba
Evo dobro smo, hahar spava a ja odmaramuser posted image
Šta ste to dobroga renoviraliuser posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1319
20.3.2011 15:19:59   
novamama

Nisam se stigla javiti, nm, jer je teta čuvalica bila s nama pa sam s njom đirala...user posted image  Ćubica, kako si, kako R?user posted image  Majstori zasad otišli, premorena sam... user posted image

znači, došla si doma kod svojih, sa tetom čuvalicom...hmmm ima ovdje i lijenijih od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1320
20.3.2011 15:21:45   
pikachu
Zeza 'teta' da ja k'o one bogatašice vodim dadilju sa sobom...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma baš nas je grubo vrime potrefilo, a i bila sam samo 3 dana... Bi'će lipog vrimena pa ćemo se družiti...user posted image  Kako R i O?

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1321
20.3.2011 15:23:05   
pikachu
IZVORNA PORUKA: cuba

Viti sobu proširivali, nova kutna garnitura i još neke sitnice, ali posla k'o u priči... naravno da sve nije gotovo... ja u začaranom krugu, stalno nešto za posli imam napraviti...user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1322
20.3.2011 15:24:25   
cuba

IZVORNA PORUKA: cuba

Viti sobu proširivali, nova kutna garnitura i još neke sitnice, ali posla k'o u priči... naravno da sve nije gotovo... ja u začaranom krugu, stalno nešto za posli imam napraviti...user posted image user posted image user posted image user posted image

To ti virujem. I nas ovo ljeto čeka ostatak renoviranja stana i već se sada psihički pripremamuser posted image
Inače, kako tvoja ljepoticauser posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1323
20.3.2011 15:24:32   
pepeljuga
Cure ja vas pozdravljam,imam jednu masinu za opeglati pa idem malo biti vridnauser posted image
Ako se ne javim veceras znaci da sam u kinuuser posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1324
20.3.2011 15:26:04   
cuba
Pepe čuvaj svoje mišiće i peglanje je velik naporuser posted image  lipo lezi i odmarajuser posted image
Guštajte u kinuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!