|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB "ALLO, ALLO :)"
21.3.2011 20:47:08   
pepeljuga
Mariola moze tava al neka sa debljim dnom da bolje opaliuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1526
21.3.2011 20:47:10   
cuba
Evo i mene,
R se punih 45min mučio za zaspat i na kraju je povratiouser posted image  vjerojatno ga drobić mučio. Nakon toga je odmah zaspao...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1527
21.3.2011 20:47:57   
pepeljuga
Ej cuba,a misic mali,mozda se malo prejeo,nadam se da ce noc biti okuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1528
21.3.2011 20:48:28   
LUNA000
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Mariola znam kako ti je,i meni je isto takouser posted image user posted image user posted image

Ajme sto mi je mm sad diga zivceuser posted image user posted image

luna veceruser posted image

I moj je meni jučer..ako te što tješi..user posted image user posted image  prvo mi se izjada...ja ga strpljivo slušam...onda mi počne pričati planove...ali ono kao da sam srela prijatelja koji nema žene i djece i priča mi svoje neke glupe planove...eeeeee...suzdržala sam se za dobrobit susjeda...samo mi je para išla na uši..nisam ništa progovarala..

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1529
21.3.2011 20:49:41   
cuba
Večer svim curamauser posted image  nisam vas pošteno ni pozdravila...
Kako ste mi?
Pepe kako T, jeste bili na kontroli?
Ma i ja se nadam da mu je večera loše sjela pa zato i da će biti ok. Pojeo je čokolina na izvozuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1530
21.3.2011 20:50:01   
mariola

Ej cuba,a misic mali,mozda se malo prejeo,nadam se da ce noc biti okuser posted image

Pusa Ruser posted image

Pepi imam ti dvi koje jedva dignem jednom rukomuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1531
21.3.2011 20:50:22   
LUNA000
Mariola kad krene ta akcija..imaj obzira malo...da nam ne napraviš tsunami...i sretno!!!!!user posted image

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 1532
21.3.2011 20:51:32   
ikica84
vecer cure!!!
ja se samo javljam,cekam da mm izadje iz wc pa da kupam A i na spavanje i onda se bacam i ja u krevet.veceras cu gledati big brother jer pocinje u 9h,barem cu baciti pogled jer sam juce kao malo gledala user posted image
a sad gledam Ezela poslije 100godina...

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 1533
21.3.2011 20:55:17   
mariola
IZVORNA PORUKA: LUNA000

Mariola kad krene ta akcija..imaj obzira malo...da nam ne napraviš tsunami...i sretno!!!!!user posted image

Sreća pa su oko nas sve susjedi prosjeka godina 70 pa ni ne čuju ništauser posted image

Ikice večer, zar A još ne spava?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 1534
21.3.2011 20:55:53   
pepeljuga
Mariola salji  jednuuser posted image
Cuba kozice prosle,sutra vrtic a mama na kavuuser posted image user posted image

Ma mene moj izivcira uvik oko istog,ustavri sam ja glupa jer se vec godinama zivciram oko togauser posted image user posted image user posted image

Ikice veceruser posted image

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 1535
21.3.2011 21:07:41   
danery
večer....eto mene u noćnu user posted image
bili kod frendova,kao naviješteno,bejb odćorila,ali nisam ju pustila da maloj domaćici zauzme krevetac user posted image i as je poslužila user posted image
došli doma,našpricala mm ranicu apipro sprejem,odmah je živnuo...
sad glocam neki flips i zjakam tu na kompu user posted image
što ima novo?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 1536
21.3.2011 21:08:39   
pepeljuga
Ojla danery,kod mene vec danima sve po staromuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1537
21.3.2011 21:13:29   
danery
vidim čoban otjerao kozice user posted image user posted image user posted image
sad si spremna za ćefit po kavama dok djeca u vrtiću čame user posted image user posted image user posted image
kako user posted image ?

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 1538
21.3.2011 21:14:10   
cuba

Cuba kozice prosle,sutra vrtic a mama na kavuuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  od 7h-17huser posted image
Evo me natrag. Zvao mm, već mjesec dana kreće na dijetuuser posted image  a stalno nešto jede, jučer su janjca vrtili na broduuser posted image  dobra mu je dijeta.

ikice, mama bejb večeruser posted image

Neposredna veza do poruke: 1539
21.3.2011 21:14:36   
pepeljuga
Koze otisle a nadamo se da druge nece dociuser posted image user posted image
Uf jedva cekam kofi u miru dok su dica u vrticuuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1540
21.3.2011 21:15:20   
pepeljuga
Ajme cuba pa di janjca na brodu,forauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1541
21.3.2011 21:16:44   
novamama
ej cure, večeruser posted image
ma ko vas to ljutiuser posted image
cuba, user posted image za R, nadam se da će noć biti ok...stalno su neki takvi virusi u điru, nadam se da ipak nije....
dan, jel tm zauzeo pozu pilaneuser posted image user posted image user posted image
mariola, kakav tsunami one spominju, jel se to večeras neka akcija spremauser posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

Neposredna veza do poruke: 1542
21.3.2011 21:16:46   
cuba

Ajme cuba pa di janjca na brodu,forauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa neznam ni ja odakle imuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1543
21.3.2011 21:17:56   
cuba
novamama jesi uglancala kućuuser posted image  vidim neke fensi šmensi ajme za održavanje špine imaš domauser posted image
Kako je prošlo u vrtiću jutros, šta je bilo sa R?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1544
21.3.2011 21:18:01   
novamama

mm je jednom imao biciklu na brodu, s njom je išao od prove do krmeuser posted image user posted image
svakakvih priča ima sa tih brodovauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1545
21.3.2011 21:19:38   
danery
a ste čudne,pa upecali u oceanu user posted image user posted image user posted image
svakakve nemani plivaju danas plavim dubinama user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1546
21.3.2011 21:20:39   
pepeljuga
Ah ti vasi pomorci puni su dogodovštinauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1547
21.3.2011 21:20:50   
novamama
IZVORNA PORUKA: cuba

novamama jesi uglancala kućuuser posted image  vidim neke fensi šmensi ajme za održavanje špine imaš domauser posted image
Kako je prošlo u vrtiću jutros, šta je bilo sa R?

špinice blistajuuser posted image
R je bila ok, zaspala je, ali se budila jer joj je bilo čudno...išla sam u 1 i 15 po nju...danas mi je tuga zbog O, kažu tete da je cijeli dan bio tužan, da je znao i zaplakati sam od sebe, ali ne onako da se dere i baca, nego jadničak, baš od tuge...poludit ćuuser posted image ...moj miš osjetljiviuser posted image
idem zapalit, sam sam se rasplakalauser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1548
21.3.2011 21:21:22   
cuba
IZVORNA PORUKA: novamama

mm je jednom imao biciklu na brodu, s njom je išao od prove do krmeuser posted image user posted image
svakakvih priča ima sa tih brodovauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
To zabave radi il mu se nije dalo pješačitiuser posted image  moj bi bio u ovoj drugoj skupiniuser posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1549
21.3.2011 21:23:09   
cuba
Ajoj nm, baš mi je žaouser posted image  mrvice male znači baš teško prihvaćaju odvajanjeuser posted image
Ma mislim da će to kroz koji tjedan sve doći na svoje i da će se baš lipo priviknuti na jaslice, tete i društvo...i držim fige da tako budeuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!