Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 15.3.2011 8:17:41
|
|
|
|
modesty blaise
|
ojla ljepotice...thanks mariolice...baš lijepo od tebe da na sve nas misliš evo ja donjela malo mljekeca za ubacit u tu tvoju finu kavicu ak kome treba....
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 15.3.2011 8:18:53
|
|
|
|
cuba
|
Jutro cure i od mene od jutros sam na ovakvoj
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 15.3.2011 8:19:32
|
|
|
|
BUMBI
|
Jutro i od mene Ja upravo pojela burek i sad ću popiti kavicu
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 15.3.2011 8:21:07
|
|
|
|
ZVRK
|
jutro pridošlima bumbi za marendu
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 15.3.2011 8:21:15
|
|
|
|
modesty blaise
|
evo ja ih jutros rano zamijesila..... jooš su tople ....pa navalite dok ih ima
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 15.3.2011 8:21:46
|
|
|
|
LUNA000
|
znači veselo je kod vas...ja se nadam da če moja biti na braću mirna...oni su samo spavali i jeli..
|
|
RE: CB " ''''ALLO, ''''ALLO :)))" 15.3.2011 8:22:09
|
|
|
|
modesty blaise
|
znači cuba...novih 15 dana robije....hehe meni danas drugi dan ja počela od jučer s tom tvojom
< Poruku je uredio modesty blaise -- 15.3.2011 8:23:14 >
|
|
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 15.3.2011 8:23:47
|
|
|
|
mariola
|
Vidi vi di ovih mršavica što izazivaju s kalorijama. Iš buhtle, iš mlijeko Luna, na poslu sam. Večeras sam u Zadru. Idemo u kazalište Curke, jeste naspavane? Kako dječica?
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 15.3.2011 8:24:37
|
|
|
|
mariola
|
Cuba jesi u našoj grupi? mislim na dijetu
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 15.3.2011 8:26:08
|
|
|
|
BUMBI
|
MB vidim ti si vrijedna od rano jutros Cuba draga pa šta ti opet na dijeti????Bit češ ko kostur
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 15.3.2011 8:27:09
|
|
|
|
cuba
|
Jutro svim curama modesty nisam na bolničkoj više, mislim da bih dušu ispustila ako još jednom pojedem mljeveno meso od danas sam na ovoj bez ugljikohidrata. Ma dobro nemam još puno za skinuti, 2kg, pa sam onako bezbrižna Kako tebi ide? Jel prvi dan prošao ok? Mi se lipo naspavali noćas, R nije kašljao
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 15.3.2011 8:27:24
|
|
|
|
modesty blaise
|
Ja sam noćas čak nešto i odspavala....hehe...aj fala bogu a ti mariola neš često po kazalištu bubaš u zadnje vrijeme ...hm....il je to neko drugi nedavno bil u kazalištu...
|
|
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 15.3.2011 8:28:36
|
|
|
|
BUMBI
|
E,da Cuba šta kaže pedić,jeste bili jučer?
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 15.3.2011 8:28:43
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: mariola Cuba jesi u našoj grupi? mislim na dijetu da, da u vašoj sam grupi Ma Bubmi di je kostur a di sam ja
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 15.3.2011 8:29:32
|
|
|
|
mamicaa
|
Dobro jutro svima, evo ja dojurila u Petrinju, pa pustila konje i malo na internet a onda opet bježim,poslom.....
|
|
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 15.3.2011 8:29:46
|
|
|
|
ZVRK
|
upravo se probudilas tako da ću ubrzo nestatiiiiiiiiiiii
|
|
RE: CB " ''ALLO, ''ALLO :)))" 15.3.2011 8:30:30
|
|
|
|
modesty blaise
|
jučer prošlo skroz ok ...sve do navečer kad sam misla da bum počela stol glodat kak me glad uhvatila....zato sam se već u 23h pobrala na spavanje jer bi sigurno popustila a kuća puna nekih slatkiša, uskršnjih jajčeka i zečeka od čokse...ajme čak mi je i mama jučer donjela palačinke za Moniku al dobro....jučer sam odolila a danas bumo vidli
< Poruku je uredio modesty blaise -- 15.3.2011 8:31:40 >
|
|
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 15.3.2011 8:31:26
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI E,da Cuba šta kaže pedić,jeste bili jučer? Bili smo, pregledala uši, grlo, poslušala pluća i kaže sve u najboljem redu. Prehlada koja se jednostavno odužila. I dalje čistiti nosić sa fiziološkom i dala nam je od dr.Theisa Mucoplant Trpučev sirup pa mu ga dajem od sinoć. Nadam se da neće još dugo trajati... Kako mi je zet? Jel on ozdravio?
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 15.3.2011 8:32:38
|
|
|
|
modesty blaise
|
evo ti malo slonića za Rokića ....da prije prođe
|
|
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 15.3.2011 8:33:54
|
|
|
|
BUMBI
|
A dobor,bitno da nije ništa strašno,taj sirup je super,možda da uzmeš i onaj balzam za mazati po prsima? D je super,ne žali se na ništa da ga boli,nemože taj biti kod kuće,mora u vrtić Joj,jučer sam našla u Lidlu odličnu plišanu trenerku,ali mi je kratka ,a baš je super
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 15.3.2011 8:34:32
|
|
|
|
cuba
|
modesty bit će bolje, najteži je prvi dan što nisi posustala Ovaj put sam baš odlučna da se riješim viška i nema odustajanja
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 15.3.2011 8:36:01
|
|
|
|
mariola
|
Modesty ,nisi pogriješila, ja sam stalno po kazalištu Mm i ja imamo već godinama pretplatu i idemo često. Cure koje su bile na raji znaju da sam i par dana pred porod išla u kazalište s torbom za rodilište
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 15.3.2011 8:39:01
|
|
|
|
BUMBI
|
Jao,pa da..mariola sad sam se sjetila to za kazalište MB nadam se da češ i danas izdržati
|
|
RE: CB " 'ALLO, 'ALLO :)))" 15.3.2011 8:43:04
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI A dobor,bitno da nije ništa strašno,taj sirup je super,možda da uzmeš i onaj balzam za mazati po prsima? D je super,ne žali se na ništa da ga boli,nemože taj biti kod kuće,mora u vrtić Joj,jučer sam našla u Lidlu odličnu plišanu trenerku,ali mi je kratka ,a baš je super Da se nadovežem... i kupka je super.
|
|
RE: CB " ''ALLO, ''ALLO :)))" 15.3.2011 8:43:12
|
|
|
|
modesty blaise
|
thanks cure, nadam se i ja da ću izdržati mada baš nisam neki karakter...hehe bravo mariola, i ja sam nekad išla češće u kazalište, čak sam ko studoš radila kao razvođačica u Lisinskom (tak da sam slušala sve koncerte i gledale sve predstave) al kak mi je mm vrlo često na putu ne da mi se samoj ...tu i tam odem sa kćerkom kad nju neka predstava zainteresira gibam jer se moja zvjerčica uskomešala i zahtjeva doručak....nije na dijeti ko mama mada bi i njemu dobro došla jedna kura čujemo se kasnije baaaaaaaaaj
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!