Elena -> RE: Kompjuter i ovisnost u djeteta (26.11.2008 12:28:37)
|
evo mene na ovu temu,neko zna neko ne ali moj kom je "pokvaren"bar tako zna Martina.Pocela je jos s dvije god na kom,ali nista opsednuto igrala neki Dino nasa mak.edukativna strana,ucila bojeve,bukve,ali pak kazem sat vremena na dan max,ali unazad koi mjesec ona se ni9je dvoila s kom,postala je tako nervozna,placliva,sta reci.....a da je pomeris s kom,pa to je nemoguce,i kad sad pre nedelju dana primetim joj jedno oko sve krvavo,puklo mi je i stavila sam kraj,dok je spavala samo iskljucila sam ekran,i to je to,kom vise za nju ne radi....[sm=bravo.gif]ustala od spavanje i trci za kom,kad on se ne pali,ekran je crn i dolazi i kaze kupe nece,....e nece sreco pokvario se[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]i tako sad kod kuce imam opet ono staro veselo djete koje opet cita slikovnice,gleda crtane,igra u njezinu kuhinju,sve sto je zaboravila dok je sedela za kom....moj savet je samo drzite djete dalje od kom,mislim za ove malene,a i one starije bas trebaju znati kolko ce sedjeti,sat,dva i dosta je,i naravno obavezno pod nadzorom oko vamo ovo onamo[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]jer danas sve i svacega ima po internetu.
|
|
|
|