Leptir5 -> RE: beba bez prstiju (22.3.2011 10:28:31)
|
razumijem ivavr da ti je teško,ne znam oće ti ovo uopće išta olakšati kako se osjećaš,mogu ti ispričati baš sinoćnji san,prvo da kažem da ja i muž radimo 3 i pol god na djetetu i u postupku sam umjetne oplodnje, dakle san je da sam rodila i da mi doktori kažu da mi dijete nema 2 prsta na ruci a da je sve ostalo ok,a ja se nasmijem sretna i kažem hvala Bogu da je sve ok, znam da je to san a ti imaš stvarnost ali morat ćeš se potrudit olakšat max dijetetu i max ga uvjerit da to i nije kraj svijeta,u konačnici to dijete je živo,samo treba živjeti sa hendikepom koji nije velik naspram nekih gorih stvari,nemoj se uvrijedit molim te,ja znam da je to tvoje dijete i lako je nama govorit kad mi nemamo dijete sa hendikepom,ali zato ćeš ti morati biti hrabra,gledala sam na tv emisiju o mami čiji je sin u kolicima,a ona je njemu omogučila da se bavi sportom,ona je sretna i poučila je sina da će mu malo toga biti uskraćeno iako je u invalidskim kolicima [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|