emab -> RE: Kako i gdje? (17.3.2011 13:54:34)
|
IZVORNA PORUKA: mare00 Mi to isto nismo uopce htjeli forsirati nista nego onako kako Bog da...i to mi je najbolje, tko smo mi da biramo djeci spol, nemojte se ljutiti al meni i mm to stvarno nije bilo bitno pa nisam ni upucena. Gdje ima ljubavi sva se djeca vole... Evo moj svekar poslije 3 kcerke nije vise htio cuti za djete, onda sveki navalila i rodio se mm...dok je moj caca s nas 3 presretan i on kaze da nikad nije pozelio ni decka ni curu nego sto bude... Ma sva se djeca na kraju vole, pa mi je malo cudno kad cujem da netko zeli samo sina... MOj zet nece da cuje za curu a sestra poludi na to, samo sin...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Eto po tome smo skroz iste...nije mi to bilo bitno nikada, a pogotovo nakon prve trudnoće, Mi smo to više kroz šalu gledali, ne bih ni znala o većini toga ništa da nisam u drugoj trudnoći svašta čitala jer sam morala ležati, i da mi šogorica to nije sama rekla nakon što je dvije cure rodila...a bratić mi je priča za sebe...sva sreća pa mu je žena našla dobrog ginića koji ju je razumio i objasnio na koji način može povećati mogućnost da dobije sina jer bi jadna imala 10-ero djece, a nije to htjela - ma ne bi mene nitko natjerao na to, ali eto ima i takvih. Reci sestri da se malo raspita ako je to muči...možda joj stvarno djeluje...premda mi je stav tvog zeta NESHVATLJIV kao i stav mog bratića (oni se valjda osjećaju manje muškarci ako nemaju sina, ma prestrašno).
|
|
|
|