Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Opasne cipelice za bebe :( 16.3.2011 9:49:18
|
|
|
|
CallamityJane
|
Mi imamo slican model ali iz srecom iz Gortz-a Ovi modeli papa su strasno udobni za nogu Ovakve su nase samo su lila i sa zvijezdom
< Poruku je uredio CallamityJane -- 16.3.2011 9:51:53 >
|
|
|
|
RE: Opasne cipelice za bebe :( 16.3.2011 10:53:13
|
|
|
|
pticica
|
svako malo se povlaci neki proizvod, prvo neke lutkice, pa zdjelice, sad pape.....ima li kraja
|
|
|
|
RE: Opasne cipelice za bebe :( 16.3.2011 11:06:45
|
|
|
|
keksić
|
cal, meni to djeluje previše slićno
|
|
RE: Opasne cipelice za bebe :( 16.3.2011 11:17:43
|
|
|
|
CallamityJane
|
Pa i meni se bas ucinise iste, bas me je trznulo ali kvaliteta C&A i Gortz mislim da se ne mogu ni usporediti
|
|
|
|
RE: Opasne cipelice za bebe :( 16.3.2011 11:22:01
|
|
|
|
njanja
|
citiram: Tvrtka je proizvela 20.000 pari otrovnih cipela. Četvrtina je odmah povučena iz prodaje, a djeca u ostatku Europe još nose preostalih 15.000 pari. Cipele su prije isporuke prošle kontrolu i bile su ispravne. Tvrtka C&A tvrdi da su cipelice postale otrovne nakon kontrole. Stručnjaci kažu kako je problem u tome što otrovan spoj kroma (krom VI) može nastati pri štavljenju kože. Meni je nevjerojatno da nešto prođe kontrolu, bude ispravno i onda postanu otvorvne nakon kontrole...Kao bajke za malu djecu...To ih je sigurno otvrovnim učinila zla vještia koja ima preveliku nogu pa ne stane u te slatke cipelice i bila je ljubomorna... Ovo je bajka uz bok trnoružici i snjeguljici... SRAMOTA!!!!
|
|
RE: Opasne cipelice za bebe :( 16.3.2011 12:01:40
|
|
|
|
nemammaste
|
Ma nemam komentara uopće
|
|
|
|
RE: Opasne cipelice za bebe :( 16.3.2011 13:20:29
|
|
|
|
natalijax
|
lula sam za to jučer,cipelice su mi baš lijepe,ja jo mislila svom naručit preko interneta,
|
|
|
|
RE: Opasne cipelice za bebe :( 16.3.2011 17:22:44
|
|
|
|
livona
|
mi smo ih dobili ovdje na ringeraji kao poklon i strasnoooo :(
|
|
RE: Opasne cipelice za bebe :( 16.3.2011 17:27:08
|
|
|
|
cuba
|
Užas I stvarno mi ne drži vodu ova priča da su cipelice postale otrovne nakon kontrole i nakon što ih je prodano preko 15000komada....
|
|
RE: Opasne cipelice za bebe :( 16.3.2011 17:30:17
|
|
|
|
Rebeka
|
Katastrofa... više ne znaš što smiješ kupiti,a što ne... Ovo jednostavno nema smisla-bojim se da je istina još gora nego što su mediji objavili... Sve se to radi imagea nastoji ublažiti i koliko toliko blago upakirati u celofan
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!