petarde i djeca (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

piggy -> petarde i djeca (26.11.2008 22:38:57)

Kao prvo kako ste proveli novogodišnju noć,dali su vam se djeca budila i bojala pucanja?

Dolaskom božićnih i novogodišnjih blagdana petarde postaju sve pristupačnije i popularnije, posebice maloljetnicima koji ih, koliko iz neznanja, koliko zbog igre, ne shvaćaju suviše ozbiljno. Ali posljedice korištenja petardi i ostalih pirotehničkih sredstava itekako su ozbiljne.

U Hrvatskoj pirotehnička sredstva svih razreda maloljetnici i djeca mogu kupiti bez ikakvih problema na tržnicama i u trgovinama gdje prodavači vode više računa o zaradi, nego o sigurnosti najmlađih.

Kako ih zaštititi i zabraniti kupovanje takvih sredstava?
Dali se vi bojite petardi?

dami -> RE: petarde i djeca (27.11.2008 20:01:09)

Neznamo šta nas čeka, sad će nam biti prvi susret pa ćemo vidjeti. Trenutno se više bojim da se sin ne ozljedi.

sanjarica -> RE: petarde i djeca (28.11.2008 10:17:04)

joj,to je moj vjecni strah.ne volim petarde i nikad nisam niti jednu zapalila.bezveze mi je to stvarno.koliko ima slucajeva da se nesto dogodi djetetu,al nije mi zao idiota koji to bacaju pa se povrijede.zao mi je onih koji nevini stradaju.kad sam isla u skolu bio je obicaj da ti bace pod noge il cak u kapuljacu.mislim,uzas.vec su poceli da ih bacaju .moj malac se plasi jer je cuo par puta i odmah mi trci u zagrljaj.a plasim se i ja jer noosim traume iz rata pa cim sta pukne ja se uplasim.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Stranica: [1]