|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
3.4.2011 8:15:34   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 826
   RE: CB: "Gušterica"
3.4.2011 8:16:37   
cuba
Ajde, ajde, lipo guštajte danas, pusu šaljem maloj slatkici :-***

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 827
3.4.2011 8:38:24   
Puli
jutro i od nasuser posted image

c. se brčka u kadi
pa ću ja na brčkanacuser posted image
pa u kazalište i šetnjicuuser posted image

kako ste mi vi ringerajci dragiuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 828
3.4.2011 8:38:36   
MaTana
Ima li koga? Dobro jutro cure!

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 829
3.4.2011 8:41:36   
Puli
jutro matana,kako je mala bubauser posted image
jel lijepo vrijeme u dubrovniku
evo mi u zg uživamo u sunčekuuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 830
3.4.2011 8:46:19   
cuba
Jutro Puli i MaTanauser posted image
Kako ste mi curke, šta je novoga?

MaTana radiš danas ili?

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 831
3.4.2011 8:47:23   
MaTana
Danas je malo oblačno, ali zadnja 3 dana je bilo prekrasno - nismo ulazili u kuću!!! Bubica ima novu opsesiju - kornjačeuser posted image user posted image user posted image 20 puta dnevno moramo kod susjede u vrt da ih ona prebroji, nahrani i gleda!!!! Smješna mi je skroz... Ujutro prvo što izgovori kad otvori oke je -idemo vidjeti kornjačeuser posted image user posted image user posted image

Tatica nam danas putuje (btw. nije se još spakirao i izluđuje me s tim, a ja sam na poslu i mislim hoće li uopće stići na avion), Neznam kako će buba reagirati, baš me brine... Užasno je vezana za njega, a i za mene i sad odjednom sam ja počela raditi, on ide.... Nadam se da ipak neće biti previše tužna...
Kako tvoja princeza?

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 832
3.4.2011 8:50:11   
MaTana
IZVORNA PORUKA: cuba

Jutro Puli i MaTanauser posted image
Kako ste mi curke, šta je novoga?

MaTana radiš danas ili?

Hej cuba! Evo na poslu sam... ne radim ništauser posted image user posted image user posted image Neda mi se, ali fakat ne da.... sva sreća nema puno gosti pa sam na miru u mom malom uredu...
Cure moram vas napustiti na cca 10 min - idem srknut kavu i zapalit pa se vraćam.... Nemojte mi bježatiuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 833
3.4.2011 8:53:40   
danery
jutro....
bejb budna od pola 8,već štuca pomalo da bi opet spavala,al ne da se....zato još malo torture crtićima dok klapne ne počnu same padati user posted image user posted image
šta vi dobroga radite?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 834
3.4.2011 8:55:54   
cuba
Ajoj, nadam se da će curka dobro podniti taj rastanak, ja ih mrzim a mogu tek misliti kako je klincimauser posted image
Meni je R jedno 10ak dana stalno zvao tatu kad je otišao na brod...
Samo ti guštaj, tu smo miuser posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 835
3.4.2011 8:57:27   
Tanjica Tanja
Jutro cure, vats up?user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 836
3.4.2011 8:59:07   
cuba
Jutro naletušiceuser posted image
Jesi se provrzmala po Portanoviuser posted image

TT jutro i tebiuser posted image
Kako tvoja sad već velika bušicauser posted image

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 837
3.4.2011 9:01:13   
Tanjica Tanja
Jutro Cuba, bušica je super..mislim da će biti jo i veća!user posted image  Kako si ti i R?
Jutro komšinka, kako si?user posted image  Šta kažeš za Portanovu?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 838
3.4.2011 9:04:46   
cuba
user posted image user posted image user posted image  sad se u zadnjem mjesecu pripremi na nagli rast bušiceuser posted image
Tako je meni sa R bilo, u 9mj je dobio još pola kguser posted image
Mi smo dobro, teta i R se zafrkavaju pa imam lufta za tipkanje na rajiuser posted image
Malo kasnije ćemo vani, u šenju i na kavicu pa kod mojih. Danas smo kod njih na ručku i jedva čekam da baka dadiljauser posted image

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 839
3.4.2011 9:15:42   
MaTana
Jutro svima koji su nam se priključili, ja sam evo popila kavicu i uživam sa vama, naravno da ima i posla koji bi trebala odraditi ali sam previše rastresena za to...
Danas sam se dogovorila sa kolegicom da me zamjeni, a ja oko podne idem doma

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 840
3.4.2011 9:21:31   
danery
ej tanjuška user posted image tebe ima,pa nema...ko i mene user posted image
jesi spremna za finiš? vidim cura još dubi na glavi...a možda se okrene na sami porod user posted image držim ti fige i sve što se držat treba i može da ti bude lagan porod user posted image
na portanovu velim-sve isto,cijene ajde de,al ja jučer nisam ama baš ništa našla da bi baš ono HTJELA kupiti jer mi je fest sviđa...

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 841
3.4.2011 9:30:24   
Tanjica Tanja
Cuba...dakle danas je samo tvoj danuser posted image ! Uživaj!user posted image  Iskreno, sad već jedva čekam da vidim bebicu, dojadila mi neizvjesnost....ali bar sam mm natjerala da mi napravi ormar za robicu, jučer je konačno gotov i popunjen, danas idemo po krevetić!user posted image
Komšinka, ja ti od šume u Portanovi ne vidim drvo, još nisam ni u jednu trgovinu ušla, samo smo popili kavicu ja i mm i bili u Konzumu. Bit će bolje kad se malo ljudi zasite i bude manje gužvauser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 842
3.4.2011 9:33:41   
MaTana
Vidim sve ste u nekakvim pripremama za šoping.... Ja lagano sastavljam listu što imama kupiti za ljeto... Mislim za bubicu - meni i ne treba puno... Ubrzo mi stiže uniforma za posao, lani sam kupila novi kupaći i to je sve što mi ljeti trebauser posted image user posted image user posted image
Razmišljala sam čak i da podjem do ST u shopping, ako se uspijem organizirati sa poslom, djetetom i sestrom koja bi trebala vozitiuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 843
3.4.2011 9:38:14   
danery
ma kakve pripreme,matana,kakav shopping user posted image
kad boje pogledam,kvaliteta odjeće je user posted image user posted image ,pa nisu normalni...
jučer mi frendica pokupovala pola new yorkera,dala 400 kn za neke rašivene hlače i 2 majice,a šavovi ko da su mravi pretrčali preko njih....ma...
tt,ja jedino u konzumu nisam bila user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 844
3.4.2011 9:40:08   
cuba
Evo mene natrag. Sredila sam spavaću sobu i oprala suđe. Neće nas biti cijeli dan pa da me kuća dočeka uredna večeras kad se vratimouser posted image
MaTana ajde baš bi mi bilo drago kad bi se uspjele viditi na kavici ako dođete do St-auser posted image user posted image
TT bravo za komodicu i spremnu robicu i naravno za vrijednog mužićauser posted image user posted image
Znači još samo krevetić i sve je spremnouser posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 845
3.4.2011 9:46:21   
MaTana
Ja sam luđak što se takvih stvari tiče, ja još u butiku pregledam sve šavoveuser posted image user posted image user posted image
A za šoping - moram joj kupiti sve za ljeto... Mislim da joj ništa od lani neće odgovarati + par bodića za proljeće... Iako kod nas nema pravog proljeća - jedan dan si u kaputu drugi u kupaćem...
Dosta mi je izrasla ovu zimu, ali neću joj sada kupovati ništa dugih rukava - ima par majčica koje joj valjaju (one tzv. za šetnju) a po kući joj obučem ove što su se rukavi malo skratiliuser posted image user posted image user posted image Ne isplati mi se sada kupovati proljetnu robu koju će nositi možda još mjesec dana (maksimalno), pa da joj na jesen bude mala.... A ovako još imam razlog da palniram i veliki jesenski šopinguser posted image user posted image user posted image

Danery kako tvoja bebačica?

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 846
3.4.2011 9:47:40   
cuba
Cure ja vas pozdravljam, idem pod tuš pa na spremanjeuser posted image
Vi mi guštajte u ovom lipom danu, ljubac šaljem klincima :-***

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 847
3.4.2011 9:49:41   
danery
ma i ja podivljam kad vidim kako šiju,sve izokrećem i ispreprčkam user posted image
bejb je bome dobra,sjedi,malo se bacaka po podu kao pred puzanje (zasad je u fazi guzanja user posted image user posted image user posted image )
čak je i odlakavila po glavi pa joj ima šta držati trakica za kosu user posted image
velika mi je i iskreno....tek sad baš onako pravo uživam s njom i lakše mi je kad može nešto baš sama user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 848
3.4.2011 9:59:43   
MaTana
Meni je to najslađa faza - ta guza u zraku i kad vidiš koliko se trudi da se pomakne barm centimetar naprijed....
Mene je moja iznenadila - jedan dan je samo pobjegla sa kreveta - nije pala nego se spustila i sjela na pod.... Puzala je u rikvercuser posted image user posted image user posted image to je bila prva faza, nakon toga jako kratko je normalno puzala i onda je otkrila hodanje.... I do današnjega dana nije stala.... Sad je u fazi skakanja na stomak (Bogu hvala to radi samo na krevetu i kauču ali me isto strah da ne opali glavom od rub kreveta) To je nešto ultrazabavno!!!! Pogotovo kad ja počnem ponavljat nemoj-udarit ces se....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 849
3.4.2011 10:06:56   
MaTana
Cure pozdravljam vas! Stigla mi je kolegica pa idem malo popričati sa njom, možda što i radituser posted image user posted image user posted image
Uživajte i ljubite dječicu!!!

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!