|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Gušterica"
9.4.2011 17:50:24   
ikica84
tu sam ja user posted image isto malo blejim,muz mi otisao sa tatom do polja a ja se spakovala i sad cekam ujutru da krenemuser posted image bas sam nestrpljiva.

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 1476
9.4.2011 17:52:36   
BUMBI
I ja samo na kratko naletilauser posted image
Joj,Ikice ti sutra ideš,superrruser posted image user posted image
Hočeš nam se javljati?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 1477
9.4.2011 17:53:45   
modesty blaise
Kam ideš Ikice? Ja uopće nisam u toku?

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1478
9.4.2011 17:55:44   
ikica84
idem kod mojih na 20 dana.dosao je tata juce po nas user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

Neposredna veza do poruke: 1479
9.4.2011 17:57:22   
modesty blaise
a da , to sam vidla da si čekala tatu i da je došao al nisam znala da putuješ...sigurno ćeš se super provesti...buš pričala kak je bilo kad se vratišuser posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 1480
9.4.2011 18:00:28   
ikica84
user posted image evo dosla sveki po malog da ga izvede vani a ja odoh da veceram,bas sam gladna samo jedem nesto user posted image ova moja bebica stalno gladna user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

Neposredna veza do poruke: 1481
9.4.2011 18:03:34   
modesty blaise
samo ti papaj i pazi na bebicu ikice.....dobar tek ti želimuser posted image

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 1482
9.4.2011 20:26:41   
pepeljuga
Ja se samo javljam da sam tu i spremam se za kino,baka servis je u akcijiuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 1483
9.4.2011 20:29:50   
cuba
Ej Pepe, večeruser posted image
Vidim lipo si se organiziralauser posted image user posted image
Kako tvoji klinci? Do kada je mama tu?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1484
9.4.2011 20:34:17   
pepeljuga
Ej cuba dragauser posted image
Vidim da je R imao nesto tem nocas,nadam se da je ok sadauser posted image

Mama tu do ponediljka pa je moram malo jos iskoristitiuser posted image  bili smo i sinoc i idemo veceras,samo da smo malo vaniuser posted image
decki super,malo duze su spavali popodne pa evo sad gledaju crtic na novoj,uglavnom sve super,uzivamo u ovom lipom vrimenuuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1485
9.4.2011 20:38:38   
cuba
Ajme baš vam je lipo, zaslužili ste i guštajteuser posted image  a mamu iskoristi do krajauser posted image

R mi i nije baš najbolje nažalostuser posted image  popodne mi je imao fibru 40user posted image  sa_srala sam se kad sam mu izmirila. Dajem mu Panadol baby, lupocet čepiće i tuširam ga. Jedva je u cili dan pojeo 10 žlica čokolina i jedan Dukatino.
Miran je i cili bezboljan, muka mi ga je takvog gledat. Samo leži jadan. Jutros mu je izaša jedan zubić, drugi samo šta nije a još dva će kroz koji dan. Satrali su ga jadnogauser posted image  Sad je prije spavanja imao 38.3... ah...

Jesu prošle krastice od kozice?
Kako mi je mali Đuro, jeli lupkauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1486
9.4.2011 20:45:31   
pepeljuga
Ajme misic mali,bas ga muce,drzim fige da brzo izađu i da ga prestanu mucitiuser posted image user posted image user posted image user posted image A virujem da nista ni ne moze jestiuser posted image ma bitno da ti pije.

krastice vecinom prosle,jos malo po glavi,te se ne dajuuser posted image
A Đuro odlicno,lupka na veliko,imam osjecaj da se stalno vrti po drobu sa jedne na drugu stranuuser posted image u utorak pregled pa sam vec nestrpljiva user posted image
Danas punih 24 tjednauser posted image user posted image user posted image

Frendica mi je jedna isto trudna treci put,ima dva decka i juce bila na pregledu i govori da joj je gin rekao da misli da je decko,rekla je da se nasmijala od mukeuser posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 9.4.2011 20:46:04 >

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1487
9.4.2011 20:48:47   
cuba
Ajme kako mi brzo leti tvoja trudnoća, znam da sam ti to već rekla ali stvarno jeuser posted image  neka Đure, joj kad se sitim tog ludovanja po drobuuser posted image  ka da su u cirkusu auser posted image
Reci priji da se nesmi puno družit s tobom to je prelaznouser posted image  bude li i moje drugo muško neću ti se više javljat na rajiuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1488
9.4.2011 20:51:57   
pepeljuga
Ma i meni bas letiuser posted image user posted image user posted image

Da,da ne smijes se druziti puno samnomuser posted image user posted image user posted image Mm me samo zeza kako ce me ogovarati sa nevistama jednog danauser posted image user posted image

Jeste se slikali za putovnicu?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1489
9.4.2011 20:54:49   
cuba
A dobar jeuser posted image user posted image  znači on će biti dobar svekar a ti prava svekrvauser posted image user posted image

Da, da slikali se, sve sam predala i bit će gotove kroz dva tjednauser posted image
R je bio odličan u fotografa, tako se smija, kaže čovik da mu odavno nije bilo tako veselo diteuser posted image user posted image  jedva ga je uslika dok je bia ozbiljan a ozbiljna slika treba biti na putovniciuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1490
9.4.2011 20:57:40   
pepeljuga
Da,da ja cu biti rošpijauser posted image user posted image user posted image al boli me brigauser posted image

Bravo za Ruser posted image user posted image user posted image

Draga gibam,idem se spremat i picimo,ljubni R i drzim fige da se temp ne penje i da vam noc dobro prođeuser posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1491
9.4.2011 20:58:34   
cuba
Hvala user posted image user posted image  i ja se nadam isto...
Ajde, ajde da ne zakasnite, lipo mi se zabaviteuser posted image  Puse šaljem klincima :-***

Neposredna veza do poruke: 1492
9.4.2011 22:27:47   
modesty blaise
ej cuba ,jel R malo bolje ili još tak grdo kuri ? spava li mirno? a sunce malo jadno....

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1493
   [Obrisani korisnik]
10.4.2011 8:02:00   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 1494
   [Obrisani korisnik]
10.4.2011 8:11:46   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 1495
10.4.2011 8:19:47   
mamice
Jutro curke sam da vas pozdravim sve pa gibam u pekarnicu po kruh vec sam gladna cijelu nocuser posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1496
10.4.2011 8:28:31   
modesty blaise
Jutroooo  user posted image
Mmmmmmmm...kak si ovo fino spekla...di prije cvrčiuser posted image

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 1497
10.4.2011 8:29:43   
LUNA000
Jutro svima!!! Evo i mene jutros malo ranije...jučer se naradila..pa sam cijelu noć spavala kao top..i jutros se ustala ranije..moji svi još spavaju..mamice i ja sam čim sam otvorila oči pomislila na hranuuser posted image  ali još nisam ništa pojela!!! Želim vam ugodno provedenu nedjelju!!!

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 1498
10.4.2011 8:31:09   
mamice
Jos kad vidim kak je cvrci ispekla sve to sline su mi ko u onog psa kak se zoveuser posted image imam mamnezijuuser posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 1499
10.4.2011 8:47:33   
cuba
Jutro cure i od meneuser posted image
Meni treba kava pod hitnouser posted image  totalno sam neispavana. R mi opet noćas imao fibru 39,4user posted image , opet sirup, čepići, oblozi...ma iscrpilo ga jadnoga a i mene...sad je ok, fibre nema (za sada), uspio je malo i doručkovati...

Kako ste mi vi?

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!