|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Gušterica"
12.4.2011 13:10:37   
patka
IZVORNA PORUKA: danery

patka,pazi sa brokulom i cvjetačom,meni e zna izmučiti ajme jer user posted image lako napuhuje to povrće...
ja njoj u sve stavim mrkve malo da bude slatkasto,a pedica mi rekla samo koji cvjetić cvjetače i brokule staviti....i još ak je mrkvica domaća,bude puno finije nego one kupovne vodene user posted image ili krajna solucija,pomiješaj joj malo kupovne kašice u kuhanu ako sama praviš user posted image

vidis vidis, mogla bi probati mijesati ss kupovnom...dobra ti je ideja....hvaja user posted image

u Krasu vise ne proizvode slatkise.....sav secer otisao za nasu Tanju (07.11.2010.)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1701
12.4.2011 13:11:14   
cuba
Buenos dias čikasuser posted image
Ča ima novega??

Mi smo se maloprije vratili iz šetnje. Popila kavicu sa prijateljicom dok je R spavao, kad se probudio imao je lipu žutu minutuuser posted image  ništa mu nije bilo po volji...
Ali moram ga i pohvaliti, sinoć je bio miran ko bubica dok sam mu čistila nosić a jutros mi je dao da mu odrežem noktiće na rukamauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1702
12.4.2011 13:12:08   
danery
tak sam se ja na početku malo švercala user posted image user posted image neke stvari ni pod razno nije htjela bez hipp dodatka-kašica od mrkve user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu patka)
Neposredna veza do poruke: 1703
12.4.2011 13:42:45   
pepeljuga
juhu ima kogauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1704
12.4.2011 13:53:07   
cuba
Ja sam još tuuser posted image
Taman dala R ručak, kad mu se malo slegne ću ga stavit leć.
Kako je prošao pregleduser posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1705
12.4.2011 17:51:37   
modesty blaise
e ženskice, ima li koga?

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1706
12.4.2011 17:59:03   
modesty blaise
vidim ja , niš se tu ne događa...svi negdje u laufanju ili spavaju.moj S čori....danas mu probila i druga donja jedinica tak da smo sad fakat zubatiuser posted image .nismo imali turu niti smo cendravi.za sada super podnosimo te novotarijeuser posted image
..niš idem ja pronać neku finu slasticu za poslužit kad se pojaviteuser posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 1707
12.4.2011 18:09:08   
modesty blaise
mmmmm...meni ovo super zgleda

user posted image

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 1708
12.4.2011 18:18:40   
modesty blaise
E sad ja gibam jer se moj direktor probudio.....user posted image

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 1709
12.4.2011 21:27:32   
cuba
Večer, ima kogauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1710
12.4.2011 21:32:29   
pepeljuga
Evo meneuser posted image
Kako ste mi,kako ste proveli dan?

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1711
12.4.2011 21:36:21   
cuba
Vidim da se šuljaš po fejsićuuser posted image
Večer dragauser posted image
Evo dobro smo, R zaspao malo prije 21h. Tek smo u 20h stigli kući. Bili u šetnji, kod moje (ex) susjede na kavicu i druženje pa sa bakom u điru. Ja malo poredila po kući šta san imala i zasluženo silauser posted image

Kako ste mi vi? Jel mama išla?
Vidila sam danas na temi za Đuru, još jednom user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1712
12.4.2011 21:40:03   
pepeljuga
Ma bila tu i na face pa vidila da nema nikoga pa isto isla malo reda napravituser posted image

mama isla ca danas popodneuser posted image al mi cemo drugi tjedan za Zd pa mi je odma lakseuser posted image
Vi ste uzivali popodneuser posted image ,mm bio sa R na plivanju a ja isla sa T do kume u bolnicu,pa smo pozurili doma prije kise.
Ajme i ja sam bas sritna,da vidis samo kako se rita,nema mira uopce,i frajer lice okrenuo da ga ne vidimouser posted image ,salje me na onaj test za secer a nemam pojma zasto,nisam nikad isla to prijeuser posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 12.4.2011 21:41:02 >

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1713
12.4.2011 21:45:14   
cuba
To si se navikla na maminu spizu, znam ja kako je touser posted image
Ajde idući tjedan ste doli, opet ćete guštatuser posted image

Šta vam kiša pada? Kod nas je bilo lipo vrime cili dan a isto zovu neko pogoršanje vremena od večeras..
Kako je kuma?
Neka Đure, nekauser posted image  i tako kažeš nije vam se tio pokazati? Tako i meni R kad sam išla na 4Duser posted image  Ja se naručila, jedva dočekala, platila 500kn, jadan ginić je uru vrimena pokušavao uvatiti lice ali nikako, ovaj mi okrenuo dupe i gotovouser posted image

Mene ti je na šećer slao u zadnjem tjednu trudnoćeuser posted image  za poludit. Kao dobila sam 3kg u zadnjem misecu i R se nadebljao pola kila a to je puno pa da slučajno nije od povišenog šećera...Izgubila cilo jutro i na kraju sve ok.
A jel ti rekao zašto te šalje? Jel to sad obavezno svim trudnicama ili?

Neposredna veza do poruke: 1714
12.4.2011 21:52:15   
pepeljuga
Bas sam se odmorila od kuhanja a sad vec razmisljam sto cu sutra kuhat,a tako mi je lipo bilouser posted image
Zaboravila reci da R jede svaki dan bez problema u vrticu,govori teta da sve pojedeuser posted image user posted image user posted image al zato sad T strajka,ima vec prosli cili tjedanuser posted image nikako ja na zelenu granuuser posted image

A nije mi rekao zasto me salje,dobila sam do sad 5 kg i rekao je da je to ok al je jedino kao Đuro malo veci pa mozda zbog togauser posted image

A kuma ok,svaki dan joj rade nesto drugo,niko jos nista ne govori,a nada se da ce u petak domauser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1715
12.4.2011 22:02:31   
cuba
user posted image user posted image user posted image  za našeg imenjakauser posted image
A moram i ja pohvaliti vašeg imenjakauser posted image  sinoć mi je po prvi put dao da mu očistim nosić, bio je miran ko bubica a danas sam mu ošišala noktiće (i na rukama i nogamauser posted image ) isto bez problemauser posted image  za ne povirovatuser posted image  a do prošlog tjedna je povrćao od muke kad bi mu iti spomenila nožiceuser posted image

Šta sad T štrajkauser posted image  njih dvojica se nikako uskladitiuser posted image  ajde možda je samo neka faza, proć će i touser posted image
Jel kuma trudna ili?
Može bit zbog toga šta je beba veća da te slao na provjeru šećera, bar je meni tako rekao zbog R...

Neposredna veza do poruke: 1716
12.4.2011 22:10:51   
pepeljuga
Ma bravo i za naseg imenjakauser posted image user posted image user posted image  i za noktice i za nosicuser posted image

Ma kuma nije trudna nego ima nekih problema sa nadbubreznom zlijezdom ,bar misle pa tu rade neke dodatne pretrage koje ne rade u Zd,al nadam se da nije nista strasnouser posted image

A nemam pojma sto je sa T,ful je cudan od kozica,al naj gore je sto nece ni doma jesti,doslovno ga tek navece uspijem nagovoriti i to ga moram hranituser posted image
Rekle su mi tete da je ful u nekoj buntovnoj faziuser posted image

Danas rezervirala za Sloveniju,idemo u petak i vracamo se u nedilju,bas se veselimuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1717
12.4.2011 22:16:29   
cuba
Ajde nadam se da će kuma onda u petak kući i da nije ništa opasnouser posted image
Znači T je u nekoj opakoj fazi buntovništvauser posted image  a valjda neće potrajatiuser posted image
user posted image user posted image user posted image  za Sloveniju, ajme bit će vam odličnouser posted image

Neposredna veza do poruke: 1718
12.4.2011 22:20:18   
pepeljuga
Ma inace mi je bas dobar,i poslusa uvik al zadnje dane se nesto sa njim desavauser posted image user posted image user posted image  cak mi zna reci da je tuzan,ja pitam zasto al on muciuser posted image  al nema ga sto muciti,ma valjda faza za koju se nadam da ce brzo prociuser posted image

Ma i ja se bas veselim vikenduuser posted image user posted image user posted image

Jos malo i stize ti tm,isto to vrime brzo prolazi,bar meniuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1719
12.4.2011 22:26:50   
Ally
Hej tete! Kako ste?
Cuba vidjela sam slike R.-a neki dan, presladak je! A tebe sam baš tako zamišljala.
Pepi kako si trudnice naša?user posted image

Sreća je u osmjehu mog djeteta!

Neposredna veza do poruke: 1720
12.4.2011 22:28:32   
pepeljuga
Ej Ally ja super,odlicno se osjecamuser posted image user posted image user posted image
Kako ste vi,kako curka,nema te basuser posted image

(Odgovor članu Ally)
Neposredna veza do poruke: 1721
12.4.2011 22:30:21   
cuba
A mrvica, jel možda zbog trudnoće ljubomoran, mislim zbog novog brace? Jel o tome pričate?
Da, da stiže mužić još malouser posted image user posted image  ma iskreno i meni vrime stvarno brzo prolaziuser posted image  evo da je osta točno dva miseca idući tjedan bi već bia kući. Proletilo i meni nekakouser posted image

Neposredna veza do poruke: 1722
12.4.2011 22:31:49   
cuba
IZVORNA PORUKA: Ally

Hej tete! Kako ste?
Cuba vidjela sam slike R.-a neki dan, presladak je! A tebe sam baš tako zamišljala.

Hvala ti draga na komplimentimauser posted image user posted image
Kako ste mi vas dvijeuser posted image  Jel se šta popravilo sa spavanjem?

(Odgovor članu Ally)
Neposredna veza do poruke: 1723
12.4.2011 22:33:29   
pepeljuga
Cuba i ja sam mislila da je zbog toga al on sa tolikim odusevljanjem prica o braci,stalno mi ljubi drob,samo prica kako ce vozit kolica,kako ce braco spavat sa njim i R u sobi pa mislim da ipak nije touser posted image
A vidit cu jos par dana,mozda bude boljeuser posted image user posted image

A sad gibam pomalo,moram jos ispuhat dva jaja R za vrtic...saljemo puse..:-*****

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1724
12.4.2011 22:38:23   
Ally
Mi smo sa spavanjem malo bolje. Sad se budi 2-3 puta, što je meni veliko olakšanje. Napokon.user posted image
Nemam nažalost toliko vremena kao kad je bila manja.user posted image
Ali čim uhvatim par minuta mira dodem pogledati kako ste i što ima novoga.
Moram gibati..čujemo se!

Sreća je u osmjehu mog djeteta!

Neposredna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!