|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Gušterica"
18.4.2011 21:30:24   
mariola
Ej draga. Ma napisala sam ti danas da su se dečki umorili pa smo išli ćauser posted image
Imali smo lani super hlačice kaprice iz c&a. Ma ne brini, kad ja odem sama, neće mi biti krajauser posted image
Pronaći ću i ono što ne budem tražilauser posted image
A Glee? Ti ćeš mi prepričati šta je bilo. Večeras sam se dala u politiku i gledam HTV1user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2076
18.4.2011 21:30:33   
BUMBI
A zato tebe nema Dabnery,ti vježbašuser posted image
Al neka si ti pojela i koji čevapuser posted image user posted image ,ja sinoć pojela malu porciju iz Bonusa,super su miuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2077
18.4.2011 21:32:36   
cuba
Naletušice, ma šta to moje oči čitajuuser posted image
Jel to isprobavaš tu spravicu šta ti je tm kupio??

Bumbi ajme stvarno lipih stvari imajuuser posted image
Nemoj zezat kažeš vl 74 može? Ma prošlo proljeće mi je teta iz Rijeke poslala za R neke kompletiće među kojima i trenerkicu vl 68 kao od 3-6mj. Evo sad mu je dobrauser posted image  znaš kolika jeuser posted image
Ma ja nikad ne gledam isključivo veličinu, odmah po kroju vidim jel mu može ili ne..

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2078
18.4.2011 21:35:26   
BUMBI
Može jer su kratke,a kako nema pelene,a i sav mi je neki mršavko pa možeuser posted image
Tako i ja njemu našla donji dio trenerke u C&A vel 104/110(inače ju nosi)i jako mu je velikauser posted image ,tako da i ja nekad negledam veličine.
Jesi ti sebi isto uC&A kupila hlače?
Ja vidjela danas super majice kratkih rukava za 49 kn,ali mi se nije dalo probavati

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2079
18.4.2011 21:36:28   
cuba
mariola, ma ne gledam ja Glee, jesam dvi epizode al sam maloprije mijenjala programe i vidim da je na tv i odma se tebe sitilauser posted image
Ja čekam Prijatelje, fali mi doza smijeha, iako istina nadoknadi R to sveuser posted image .

Bumbi kako mi je zet? Oćeš stavit koju novu slikicu slatkišauser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2080
18.4.2011 21:37:11   
mariola
IZVORNA PORUKA: BUMBI

A vljda neće biti ništa strašno,jel ima još kakve simpotome ili?
D je danas dobro,jučer smo morali na hitnu i dobio je inekciju(neznam jel ste čitali tamo na temi bronhitis sam pisala),danas išli do njegove doktorice i kaže da je bolje i samo se inhalirao

Ajme nemam pojma. Nisam danas baš bila na rr. Svratila u tri pet minuta i popodne pet.
Idem sad vidit. Baš mi je žaouser posted image  
Na žalost znam kako mu je. I ja sam se kao dijete namučila s bronhitisomuser posted image
Toniju i je i oko malo krmeljavo.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2081
18.4.2011 21:37:21   
danery
cuba,to mi je jedina stvar koju za vježbanje stvarno volim i koristim....imala sam prije i posudila frendici i skršila mi oprugu user posted image user posted image
kako je to uspjela sa svojih veeeeeeeeelikih 55 kg nikad neću skužiti....možda jer joj muža skoro nikad doma nema,pa žena pritegla nogama user posted image user posted image
izgleda da ih ja ipak više širim nego ona pa imam već filing za stisak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2082
18.4.2011 21:39:26   
cuba
Je, je u C&A sam kupila kratke hlače. Crne i sive sam uzela jer imam slične roze a ove druge boje mi nisu bile nešto.
Bila sam i do Mullera, kupila boju sa pisanice, travicu za u košaru. Baš sam večeras ukrašavala stol. Imam još par sitnica i sve je spremno za Uskrs.

Mislila sam za roćkas praviti neke kolače i feštati kući ali sam odlučila to izvesti damski, ostaviti kuću čistu pa idemo sutra na večeruuser posted image  i jedva čekamuser posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2083
18.4.2011 21:40:21   
BUMBI
Sada nema bronhitis,ali mu je bilo jako loše,za vikend se doslovno soro gušio od kašljauser posted image ,nisam znala šta bi,pa sam ga morala odvesti.Danas mu je puno bolje,evo još se ni jednom nije zakašljaouser posted image
Najgore mi je što ne smije trčati ni previše se umarati,jer odmah počne kašljati.Baš su mi ga morale te alergije napasti,šta će tek bit kad dođe ambrozija,ako sad već ove trave toliko muče
Cuba nema baš puno novih slikca,poslije Uskrsa ću staviti

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2084
18.4.2011 21:40:51   
mariola
IZVORNA PORUKA: cuba

mariola, ma ne gledam ja Glee, jesam dvi epizode al sam maloprije mijenjala programe i vidim da je na tv i odma se tebe sitilauser posted image
Ja čekam Prijatelje, fali mi doza smijeha, iako istina nadoknadi R to sveuser posted image .

Bumbi kako mi je zet? Oćeš stavit koju novu slikicu slatkišauser posted image

Ma ja jednu pogledala u komadu a druge dvi po polauser posted image
Ni ja T ne gledam veličine. Majice mu već kupujem za dvi godine a hlače manje jer ne volim kad su široke. A opet ima i neke trenerkice i majice na kojima piše da su za 3 godineuser posted image

Danery večer, kako je bejb?
DI nam je Pepe? Nije valjda ostala u EU?user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2085
18.4.2011 21:41:56   
BUMBI
Oo,pa sutra je slavljeuser posted image user posted image ...nisi ti ni luda,bolje je takouser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2086
18.4.2011 21:43:03   
danery
mariola bejb aja...i ne znam jest vidjele,al bejb izbile donje jediniceeeeeeeeeee user posted image user posted image
eto dijete mi u 8. mjesec ušlo sa doodatnom opremom user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2087
18.4.2011 21:43:59   
mariola
Imaš ti cuba pravo. Tko će se zafrkavati sa spremanjem. Odeš na večeru i svi sretniuser posted image user posted image
Al nama ćeš morat servirati kolače, nećeš se izvućuser posted image
Bumbi, na šta je sve alergičan D?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2088
18.4.2011 21:44:23   
BUMBI
AAAA,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zubiće

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2089
18.4.2011 21:45:23   
mariola
IZVORNA PORUKA: danery

mariola bejb aja...i ne znam jest vidjele,al bejb izbile donje jediniceeeeeeeeeee user posted image user posted image
eto dijete mi u 8. mjesec ušlo sa doodatnom opremom user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jeeeeeeeee bejb, napokonuser posted image user posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2090
18.4.2011 21:46:21   
BUMBI
Na pelud trave i ambroziju jako,ali dr nam rekao da može njemu i druge stvari smetati(poput prašine,što znam da mu isto smeta)

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2091
18.4.2011 21:49:27   
cuba
Ajme Bumbi, pa ja nisam pojma imala da mi je zet tako loše bio zadnjih danauser posted image user posted image  nisam gledala na temu, biće si tamo pisala...
Ajoj, držim fige da mi slatkiš šta prije ozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hebem ti alergijeuser posted image

Meni se ove godine alergija jako, jako povukla. Kihnem tipa 10ak-15 puta dnevno iako pijem Claritine. Možda se nešto promijenilo nakon poroda i dojenja ali ovo nema veze sa stanjem u kakvom sam bila zadnjih 6 godina...hvala Bogu više...
Sad vidim da smo zet i ja na isto alergični..

Ma častim vas najranije ujutro....sve želje ispunjavam sutrauser posted image user posted image
danery, pomalo sa spravicom iako te širenje dobro ideuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2092
18.4.2011 21:52:04   
BUMBI
Mene je isto već uhvatilo kihanje,ali ne tako strašno,bar zasad...a on je bio baš sav jadan,nije mogao ništa spavatiuser posted image .Joj,da ste čuli to urlikanje kad je dobio inekciju,dobro da je moj tata išao s nama ida mi ga je pomogao držati.Najgore mi je to što kad počne kašljati je užasno za čuti,a nije bolestan

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2093
18.4.2011 21:54:11   
mariola
Cuba ja se od Claritina tresemuser posted image
Ja sam još uvijek na ventolinu kao i kad sam imala dvi godineuser posted image
Zimu prije trudnoće mi je bilo grozno i od trudnoća pa na dalje mi je super. Imala sam par dana ovu zimu da sam se morala inhalirati ali ništa strašno.
Ja sam na perje, prašinu i korove alergična.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2094
18.4.2011 21:56:03   
BUMBI
Mariola jel imaš ti inhalator ili?
Ma ja sam na pelud trave ,korova,ambroziju,grinje,prašinu..nemogu e sjetiti na šta jošuser posted image ..e da,čak mi je i na žohare i duhan bilo reagiralo na onom pikanjuuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2095
18.4.2011 21:59:45   
mariola
E da i ja sam na grinje. Kao mala sam samo na perje i prašinu a na pelud korova i grinje su mi otkrili prije dvi godine. Imam inhalator od ventolina i alvescoa.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2096
18.4.2011 22:00:21   
cuba
Ajoj mišić mali, mogu misliti kako ti je bilo gledati ga a znaš da ne možeš ništa konkretno napravitiuser posted image user posted image
Ja ambroziju namirišem na kilometreuser posted image  prije 2 god, baš sam bila sitno trudna sa R, sjedim sa kumom na kavi i počnem kihati. Ona sva luda više, pita me pa na šta sad kišeš, po ure smo tražili kafić bez ikakvih biljakauser posted image . I ja vidim u kutu kamena na zidu, jedno 5m od nas viri mali listić ambrozijeuser posted image  nos mi je ko mimoza neka biouser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2097
18.4.2011 22:01:17   
BUMBI
Ja sad gledam da ga možda uzmem,ali neznam koji.Danas smo bili na ihnalacija,i moramo sutra opet,pa mi je najgore da se tamo ne razboli dok čekamo

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2098
18.4.2011 22:03:58   
cuba
Bumbi pa jel možete odmah na inhalaciju ući?
U naše pedice je to posebna prostorija pa klinci koji se inhaliraju uđu unutra da ne čekaju sa ostalom djecom kao i bebe koje dolaze na sistematski, isto imaju svoju posebnu prostoriju. To mi je super.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2099
18.4.2011 22:05:17   
mariola
Ma nema ja onaj veliki, nego pumpice nosam sa sobom.
E dobila sam jedan red na bingu user posted image user posted image pa da vas počastimuser posted image

user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!