|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Gušterica"
20.4.2011 8:30:24   
mariola
Ajoj Luna, nije ni kod nas bolje. T je sve upaljeno. I grlo i nos i uhouser posted image
Ova dva dana je spavao s nama.Danas mu je bolje. Nadam se da mu neću morati dati antibiotik. I ja sam sva šmrcava. Očekujem popisivača. Danas bi trebao doć.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 2176
20.4.2011 8:30:36   
ema55
Dobro jutro! žao mi je što malenog boli. ima još do Uskrsa. nas je prije par dana uhvatilo grlo ali je prošlo sada. dvije noći već relativno dobro spavamo.

princezica mamina najdraža, i ljubav najveća:)-09.11.2009.

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 2177
20.4.2011 8:44:22   
mariola
Hvala ema. Jeste vi pili antibiotik. Mene tako živcira što neki doktori na sve daju antibiotik.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ema55)
Neposredna veza do poruke: 2178
20.4.2011 8:51:43   
LUNA000
Joj Mariola..baš mi je žao...
Ja znam napamet što če mi doktorica reći i prije nego odem..uvijek isto..večinom se bazira..skidajte mu temperaturu, neki sirup protiv kašlja (naravno sve moraš sam kupiti)..tako da ja uvijek pokušam to sama riješiti..a najgore mi što kad je nešto gore..onda im uvali sumamed forte..koji ne podnose nikako..i onda onako jadni sami od sebe više..još povrate svaki put kad ga popiju..užas..

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2179
20.4.2011 9:01:14   
cuba
Jutro cureuser posted image
Vidim klinci bubani na sve straneuser posted image , vibram da svi što prije ozdrave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo dobro, maloprije se ustali. R gleda Charlija na baby tv, pleše u ritmu muzikeuser posted image
Ja još probavljam sinoćnju večeruuser posted image , baš smo se lipo zabaviliuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 2180
20.4.2011 9:01:20   
ema55
A šta ćeš pričati o antibioticima, pijemo. u četvrtak joj je počeo curiti nosić, u petak je dobila febru, imala je samo jedn dan, dobila je i to klavocin, jel dok kaže da joj je grlo jako upaljeno. Uglavnom nama je prošla febra i prije nego smo počeli piti. a ko će znati. uvije skoro dobijemo antibiotik, a možda i ja griješim što prebrzo idem doktoru.

princezica mamina najdraža, i ljubav najveća:)-09.11.2009.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2181
20.4.2011 9:04:35   
mariola
I meni je sad dala sumamed forte. mm poludio. T je živnuo, za razliku od prvog dana kad je baš bio loše. Danas nema uopće temperaturu niti mu oko krmelja. Ni kroz noć mu nije nos bio začepljen. Sirup imam od dr theissea. Vidiću popodne kako će biti. Ako mu skoči temp. morat ću mu dat sumamaed

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 2182
20.4.2011 9:06:13   
mariola
user posted image user posted image user posted image  cuba. Baš mi je drago da ste se lipo zabaviliuser posted image user posted image user posted image
Ema, ja ovaj put baš nisam n itila poć doktoru ali mi je T baš bio buban kao nikad pa sam otišla.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2183
20.4.2011 9:09:48   
Rebeka
Jutro svima...
Vidim da dijelim grlobolju sa klincimauser posted image Baš gadnouser posted image

Cuba, sjetila sam te se sinoć, drago mi je da ste uživale...

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2184
20.4.2011 9:12:05   
cuba
Jutro Rebeka i tebiuser posted image
Šta si i ti bolesna?? Nisam bila ne temi još...

Hvala ti punouser posted image user posted image  da baš smo se lijepo zabavile, ismijale..ma pravo žensko druženjeuser posted image

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 2185
20.4.2011 9:13:37   
uspavana
jutro cure!!
baš mi je žao što su vam klinci bolesni... ajde da ozdrave do Uskrsa i da nam bude lijepo vrijeme da možemo svi za vikend uživati!!

kako ste mi vi?
cuba, kako je tvojem slatkišu nosić?

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2186
20.4.2011 9:15:56   
Rebeka
A da cuba, evo od jučer poslijepodne me uhvatilo-ne mogu zinuti...
Nemam pojma više što mi je, stalno neštouser posted image
Ali proći će brzo...

Baš super da ste se zabavile, treba čovjeku nekada tako nešto, mali ispušni ventiluser posted image

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 2187
20.4.2011 9:18:30   
cuba
Jutro uspavanauser posted image
Hvala šta pitaš, nosić je super hvala Boguuser posted image user posted image  baš je jučer ujutro otpala i krastica tako da se sada više ništa ni ne vidiuser posted image
Kako si ti? Jel se guraju tvoji bebači u bušiciuser posted image

Rebeka, eno sam ti pisala na temi iako i nije neki naj savjetuser posted image

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 2188
20.4.2011 9:19:46   
Rebeka
Vidjela sam, svakako zahvaljujem...
Ukoliko se ne promijeni ništa, zovem ja svoga dr.
Džoker zovi uvijek paliuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2189
20.4.2011 9:21:35   
mariola
Cure ja se bacam na čišćenje kad sam već doma da to pametno iskoristimuser posted image
Pozz do kasnijeuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 2190
20.4.2011 9:29:51   
uspavana
user posted image user posted image user posted image super cuba!!
baš mi je drago da je sve ovak dobro završilo. Jer kad sam počela čitati temu užas živi!!

a mi smo ok, bebe se guraju, jedna je živahnija od druge -i ta je curica... baš se voli gurati i pritiskati mi neki živac na leđima (u križima) i to barem par puta dnevno...
trbuh je lagano počeo rasti (a već je i vrijeme, u 19.sam tjednu) user posted image
pa je mm sretan jer ću konačno imati veći trbuh od njega user posted image user posted image

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2191
20.4.2011 9:42:34   
cuba
user posted image user posted image user posted image  aha to je tm čekao cijelo vrijeme
Ma user posted image user posted image user posted image  za bebice, neka se uredno javljaju svojoj mamiuser posted image  baš mi ovako kada čitam zafali trudnoća, predivan je to period....

Cure gibam pomalo, idemo se spremati pa u đir i na kavicu....mariola ajde priti pliz ispeglaj i moju robu kad si tako vrijednauser posted image  meni se danas ništa ne da, ja se pravim da mi je i danas roćkasuser posted image

Baaaaj cureuser posted image

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 2192
20.4.2011 12:45:50   
ikica84
ima li koga? user posted image
vidim ima dosta bubanih...user posted image user posted image user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2193
20.4.2011 15:39:15   
BUMBI
Ima li koga?
Vidim ima bolesnih,pa da se onda i ja prijavim.
Jučer sam išla kod svog doktora da mi nešta da za oči i kao nek mi usput pogleda grlo(malo me peklo dok sam gutala)kad ono on se skoro srušio koliko mi j crveno i dao mi Silapen.
Sinoć me bilo skršilo,jutros sam se jeva ustala,nisam mogla gutati i sve su me kosti boljele,i još temp sam dobila.Sad mi je puno bolje.
Mama došla po D i odvela kod sebe,pa će ga predvečer dovesti

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 2194
20.4.2011 15:44:57   
MaTana
evo mene, malo odmaram...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2195
20.4.2011 15:46:01   
BUMBI
Hej draga,vidim bila si vrijedna danas,a imaš slobodan danuser posted image user posted image
Jel buba spava ili?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 2196
20.4.2011 15:51:54   
MaTana
buba spava... ma morala sam više napravit generalku, ali ono do temelja, odkad je mm otišao na brod nisam uhvatila vremena za temeljito pospremanje, samo sam onako površinski.... Već mi je bilo i muka od nereda... A prozori su mi bili posebna priča zbog peludi čempresa i borova - potpuno žuti, još zadnjih par dana puše bura pa mi je sve to lijepo nanjela po prozorima....
Kako si ti? Dino?
P.S. Sutra me čeka čišćenje ureda u koji selim 1.5. pa ovo smatram zagrijavanjemuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2197
20.4.2011 15:57:37   
BUMBI
A još i ured moraš sprematiuser posted image
ja sam isto neki dan sve prala,od prozora,zavjesa i cijele kuće.
Ja sam inače ok,osim što me sad malo to grlo zeza,a D je super,napokon je lijepo zatoplilouser posted image ,ali njega su počele mućiti alergijeuser posted image
Šta ćete vi kasnije raditi kad ti se buba probudi?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 2198
20.4.2011 16:04:57   
MaTana
ona će divljati kao i do sada...user posted image user posted image user posted image Neumorna je odkad je lijepo vrijeme pa samo trči oko kuće i u susjedovo dvorište - već sam bila negdje spominjala da je razvila pravu opsesiju kornjačama.... čekam da mi mama javi hoće li svratiti popodne pa da pijemo kavu, ako ne malo igranja sa bubom, a kasnije u kupovinu (zadnje stvarčice koje mi fale za Uskrs) pa kad ona večeras zaspi praviti keksiće... A ujutro na posao... Već sam umorna samo što sam ovo sve nabrojalauser posted image user posted image user posted image user posted image
Dino ima jake alergije zar ne? mišić mali.... znam po susjedi/najboljoj priji da je ovo vrijeme najkritičnije.... Kod nas je dobro što nema ambrozije, ali zato ovi borovi i čempresi su katastrofa

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2199
20.4.2011 16:08:54   
BUMBI
Samo neka ona uživa sad kad je lijepo vrijemeuser posted image user posted image
Ma da,sad mu smetaju trave,a onda ambrozijauser posted image
D isto sad uživa negdje s mojima vani,ponio si je i bickikl da se voza..user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 2200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!