mariola -> RE: CB: "Gušterica" (29.3.2011 9:19:42)
|
Cuba one mene nakon kiretaže nije pitala ni kako sam a drugi dan sam došla na posao. Mogla sam ostati doma 40 dana. I onda kad je pokazala kakva je hladnokrvna bitch ja njoj sve u finjaka kao ma šta ću na bolovaju kad se dobro osjećam, neću glumit bolest, drugu trudnoću planiram ali se ništa ne brinite radit ću kao i prošli put do zadnjeg dana. A u sebi se mislim moš mislit,odmah ću na bolovanje. Nije zaslužila da ostanem ni dana duže od onoga što ne moram. Tonija mislim svejedno u jaslice, on zbilja uživa ići tamo i jaslice su super, ima 10 djece, 2 tete, puno toga rade, puno priča od kad je tamo. Jutros mi ga je teta ishvalila na sva usta. Juče su se igrlai dodavanja lopte i ona govori da je ostala paf kako je on dodavao svim po imenice. Npr, dodaj Borni,on Borni, dodaj Mateju,on Mateju ali baš precizno, ne ono da fula po metra od djeteta i da ni drugi koji imaju preko dvi godine nisu bili tako dobri. Ajme ja se rastopila. Srce mi je ko kuća[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Tila sam te pitat koje figaro imaš? Jel ti na onoj slici do ti je kovrčava kosa od figara?Sama si radila to?
|
|
|
|