|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Nekoć braća....
28.3.2011 9:29:20   
mišica 666
neznam da li ste gledali jučer taj dokumentarac, ja jesam i nekako me se jako dojmio.  Neznam žao mi tog Vlade Divca jer napravio je nepromišljenu glupost ali mislim da nije mislio ništa loše jednostavno nije mislio i onda pola života ima sraćke oko toga. I nekako me razočarao Dražen Petrović kad je dopustio da prijateljstvo nestane preko noći.
znam da su to bila kompleksna vremena u najmanju ruku ali ne mogu se oteti dojmu da sve to nije trebalo tako završiti. user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Nekoć braća....
28.3.2011 9:33:40   
ZVRK
ja sam gledala nešto više od pola-kraj nisam ali dijelim tvoje mišljenje.
puno,puno prijateljstva je prekinuto zbog''politike''.nažalost

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 2
28.3.2011 9:43:35   
mamice
Ja sam gledala i na kraju plakala valjda hormoni mi se probudili. Zalosno je sto se to dogodilo ali opet se nemogu oteti dojmu da nije ni telegram sućuti poslao obitelji Petrović i da je dosao samo radi filma u Zagreb

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 3
28.3.2011 9:48:17   
lavica81
iskreno ne znam što bi mislila......
gledala sam ga dva puta dosad, čini mi se da je dobro napravljen, ali da su tu u pitanju puno složeniji odnosi. njegovo objašnjenje zašto je bacio hrvatsku zastavu može biti rezultat mladosti i neznanja ali i drugih stvari.
ipak je to bilo jedno drugo vrijeme i mogu razumijet Dražena zašto je tako reagirao, nije da opravdavam ali razumijem.
teško je sad suditi

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 4
28.3.2011 9:54:49   
mišica 666
ne znam kad je Dražen bio u depri jer nije dovoljno igrao satima bi razgovarao s Divcem a ondfa ne može oprostiti nesmotrenost svog prijatelja. i btw ono nije bila hrvatska već ustaška zastava. 

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 5
28.3.2011 10:33:32   
Mašaaa
Ne znam sta da ti kazem... Mladi,ludi,zavedeni...a valjda to ipak i nije bilo tako veliko prijateljstvo kad je miljama daleko od rata puklo.

Neposredna veza do poruke: 6
28.3.2011 10:35:19   
mayathebee
Gledala sam, plakala sam, neznam što da kažem, ne želim grebati ispod površine dokumentarca i riječi Divca, jer nažalost drugu stranu nemožemo čuti, već samo o njoj slušati!
Mislim da je dokumentarac napravljen tako da u prvom planu bude košarka i mislim da tako treba i ostati!
Bili su mladi, imali su par naivnih, nesmotrenih poteza koji su im u trenutku uništili veliko prijateljstvo, puno nas izgubi nekog zbog glupih sitnica.
Mislim da je pritisak sutacije u državi bio preveliki da bi prijateljstvo opstalo, i da su se oboje nadali da će sve proći, i da će vratiti izgubljeno....na veliku žalost tragedija im je tu priliku oduzela. I svi smo mi izgubili velikog sportaša, velikog Dražena!!! Rat je druga, ne manje bitna tragedija, i druga, ne manje bitna priča.

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

Neposredna veza do poruke: 7
28.3.2011 11:01:31   
tinka25
Gledala sam i jako me se dojmio. Divac mi se čini ok i iskren, a što se tiče Dražena i njega razumijem. To su bila takva osjetljiva vremena, rat je u domovini, a on je bio daleko od svoje obitelji. Mislim da je osjećao kako ispravno postupa jer je u ono vrijeme svaki Hrvat smatrao krajnje uvredljivim napraviti onako nešto. Divac nije razmišljao u tom trenutku, a da je Dražen danas živ, mislim da bi oni ponovo bili prijatelji. Teško je u ovo vrijeme razmišljati kako se trebalo ponašati tada i što je bilo ispravno. Drugačija su to vremena i okolnosti. Uglavnom, zanimljiv dokumentarac.

Nikola, 28.5.2010., 3950, 52 cm

Petar, 12.10.2011., 3600, 49cm

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 8
28.3.2011 11:52:13   
pincirotvajler
IZVORNA PORUKA: ZVRK

ja sam gledala nešto više od pola-kraj nisam ali dijelim tvoje mišljenje.
puno,puno prijateljstva je prekinuto zbog''politike''.nažalost

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 9
28.3.2011 12:42:50   
ribica1
Gledala sam i ok mi je iako mislim da je priča ispričana samo s jedne strane, nažalost druga strana ne može ispričati svoje!

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 10
28.3.2011 12:43:24   
Ninaa
Ja sam gledala od polovice prema kraju i iskreno nekako ni sama neznam što bi rekla, kao dijete koje je provelo 6 godina na prvoj crti mogu reći da je prošlo puno vremena, neka sjećanja su još svježa, ne mrzim nikoga, rat je učinio svoje. Puno prijateljstava je prekinuto zbog rata, a da je Dražen živ ili bi se pomirili ili ne bi barem bi čuli i drugu stranu. Možda je bio mlad i zaluđen, zastava je bila takva kakva je,ali se nije ispričao zbog toga što je napravio, kak bi se on osjećao da je Dražen pogazio njegovu zastavu.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 11
28.3.2011 12:47:51   
ribica1
Možda je bio mlad i zaluđen, zastava je bila takva kakva je,ali se nije ispričao zbog toga što je napravio, kak bi se on osjećao da je Dražen pogazio njegovu zastavu.

Slažem se!

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 12
28.3.2011 12:58:37   
NIKy
slažem se sa tobom mišice!!! i bilo mi je drado kad je petrovićeva familija prihvatila divca za gosta! taj rat je puno prijateljstva i familije razdrndo

Naša lavica se rodila 17.08.2010. :))
Ljubav beskrajna - http://www.youtube.com/watch?v=EUNgyKLBzF4

Neposredna veza do poruke: 13
28.3.2011 13:01:52   
NIKy
mamice,vjerojatno zato jer mu je bilo neugodno... svašta su hrvatski mediji govorili o njemu ružnoga... ali dugo je petrovića držao na duši,što se nisu stigli pomiriti...i ovako si je olakšao dušu (sa tim filmićem)

Naša lavica se rodila 17.08.2010. :))
Ljubav beskrajna - http://www.youtube.com/watch?v=EUNgyKLBzF4

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 14
28.3.2011 15:16:50   
lilia
Ja sam gledala nešto na preskoke, ne znam zašto ali taj Divac mi nije baš djelovao iskreno, takav dojam sam dobila.
Razumljivo da je nije mogao doći na sprovod ali telegram sućuti je mogao poslati kad su si već bili tako dobri.
Nisam razumjela dali je ta zastava bila ustaška ili hrvatska, ako je bila hrvatska ružno je postupio i razumljivo da se Dražen naljutio. Ako je bila ova druga, nemam komentara.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu NIKy)
Neposredna veza do poruke: 15
28.3.2011 15:35:24   
mamice
Film je bila promocija Divca ali je lijepo pokazala Drazena u pozitivnom svijetlu. Rat je zavrsio i on je sad prijatelj s nekim hrvatskim kosarkasima ali i da nije snimao film nebi ni dolazio tu pa makar potajice bez kamera i svega. ja sam plakala na cijeli film pogotovo kad je stavio sliku na Drazenov grobuser posted image i sad ga nebude vise bilo u Hrvatskoj 

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 16
28.3.2011 21:48:30   
inesica
Samo Divac sam zna sto je mislio kad je zgrabio onu zastavu. A mi mozemo nagadjati, ovisno o nasim osobnim stavima, priklonit cemo se nekome. Gledajuci objektivno, moze se reci da utakmica nije mjesto za isticanje nacionalnih simbola i politickih stavova, pa bolje da se tamo nije nasla ta zastava. Ako je vec Divac to napravio, onda i Drazen ima pravo ljutiti se. A zasto se odnosi nikada nisu popravili, necemo znati jer ne mozemo pitati Drazena. Ne vjerujem da je samo ta zastava bila razlog. Prica uvijek ima dvije strane.

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 17
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!