|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ne volim...
30.3.2011 14:21:18   
Bablica
... nepravdu, lažne nade i obećanja, neistinu (kakva god bila), smrdljivog martina (bubu), kad njegovi dođu na kavu u 17 a radimo do 16 i onda se čude zašto sam loše volje user posted image , ljude koji si daju za pravo drugima naređivat što da rade ... morske plodove, čišćenje

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 26
30.3.2011 14:33:06   
modesty blaise
-ne volim lažne prijatelje
-ljude koji pljuju po ulici i bacaju papire
-kad znam što ljudi misle, a nemaju hrabrosti reći mi što misle isto kao što ja nemam hrabrosti reći im da znam što misle i da je hejt uzajaman
-kad netko treba uslugu i javi mi se nakon milijun godina iznenada i onda vodi one male beznačajne razgovore
- s nekim razgovaram a ta osoba gleda kroz mene
-Marija Mandžukića i većinu takvih mlatimudana
-jedem sendvič i sadržaj sendviča mi bježi na drugu stranu i prijeti da će ispasti van
-kad se strgam da speglam košu kak spada i onda otkrijem neku mrlju nakon što završim
-kad mi reklama prekine film...
-kad kasnim i kad mi neko kasni
-ljudi nemaju život pa si uzimaju za pravo zabadat nos i što sve ne da bi upravljali tuđim
-se osjećam napuhnuto
-kad u Konzumovom reklamnom letku napišu "patliđan" umjesto "patlidžan"... get serious

< Poruku je uredio modesty blaise -- 30.3.2011 14:42:11 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 27
30.3.2011 16:07:04   
mayathebee
Trenutno, kad malac malo zaplače a sve babe oko mene viću da mi je dijete gladno!!! Grrrrrr

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 28
30.3.2011 16:57:20   
drugasrecica
IZVORNA PORUKA: mayathebee

Trenutno, kad malac malo zaplače a sve babe oko mene viću da mi je dijete gladno!!! Grrrrrr

potpisujem

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 29
30.3.2011 17:35:37   
malizia
joj žene s čim se vi sve zamarate user posted image , ha hebote ostarićete od velike sekirancije hahahahha.

(Odgovor članu drugasrecica)
Neposredna veza do poruke: 30
30.3.2011 17:58:17   
modesty blaise
IZVORNA PORUKA: malizia

joj žene s čim se vi sve zamarate user posted image , ha hebote ostarićete od velike sekirancije hahahahha.

-ne volim priglupe komentare koji su smješni samo onima koji su ih i izrekli
-ne volim one kaj ne mogu smisliti ništa pametno pa onda radije po drugima rigaju vatru i to rade iza neke maske kad ih drugi ne vide

< Poruku je uredio modesty blaise -- 30.3.2011 17:59:18 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 31
30.3.2011 18:22:31   
emab
...vječite pesimiste (uh to me posebno izluđuje...)
...ljude bez dlake na jeziku jer ponekad ipak treba pregristi jezik (nije uredu uvijek komentirati sve, ovo opravdavam samo u slučaju dok te netko vrijeđa ili vrijeđa tvoje najmilije)
...one koji "sve znaju"
...one koji sve gledaju kroz novac i druge materijalne stvari
...još neke stvari
....a najviše od svega mrzim GENERALIZIRANJE user posted image , pa valjda su se ljudi danas dovoljno intelektualno razvili da su svjesni da se određene skupine (bilo te rasne, vjerske, teritorijalne...skupine s obzirom na prehrambene navike, s obzirom na način života...) ne mogu gledati po ponašanju pojedinca...ovdje bi istaknula i to da ne volim ljude koji u startu imaju predrasude....

e da, inače sam jako vedra osoba user posted image user posted image user posted image

"Bože daj mi ono što mi treba, a ne ono što želim."

Mali anđelek 10.03.2007.
"mamin sin" M 20.04.2009.
naša curka-bracina seka se rodila 06.04.2011.

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 32
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!