Ally -> RE: Popis stanovništva??!! (3.4.2011 23:48:46)
|
Pa mislim da me dovoljno poznas i da sam krenula od sebe. Tamo gdje vidim nepravdu, borim se. Na poslu, u braku, u prijateljstvu, u vrticu za jana. I jest, to je tezi put jer te svi gledaju kao da si pao s marsa, ali ja u nekom duzem vremenskom periodu postizem rezultate. Kad ga ne postignem, tada sam ponovno ponosna na sebe jer sam pokusala. To znaju svi koji me poznaju. I mijenjati se necu, iako ce mi u zivoru biti teze od onih koji "prihvacaju". Protiv popisa se na zalost nemam cime boriti, osim ovako raspravom i isticanjem nezadovoljstva. Potpuno te razumijem i potpisujem jer je i kod mene same ista situacija. Teško podnosim nepravdu iako tako često ispadam puno gora od onih koji šutke sve prihvaćaju. Ne kažem da treba po svemu pljuvati niti uvijek istjerivati neku pravdu, ali preko nekih stvari ne idem. Kad je riječ o ovom popisu trebala bi postojati još jedna opcija kod svakog pitanja a to je -ne želim odgovoriti. Zašto bi ikoga prisiljavali da odgovori na pitanja na koja ne želi odgovoriti iz ovog ili onog razloga?!
|
|
|
|