Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: koliki su vam prihodi i rashodi? 11.4.2011 7:08:13
|
|
|
|
pincirotvajler
|
trenutno od ušteđevine i pomoći od mm staraca inače od mm plaće
|
|
RE: koliki su vam prihodi i rashodi? 11.4.2011 7:11:47
|
|
|
|
Točkica28
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler trenutno od ušteđevine i pomoći od mm staraca inače od mm plaće kaj je to ušteđevina
|
|
RE: koliki su vam prihodi i rashodi? 11.4.2011 7:17:56
|
|
|
|
pincirotvajler
|
točkice nekad davno kad smo bili mladi smo radili po cjele dane,nebi stigli ni potrošit pare,a velike plaće bile..i sve stavljali sastrane
|
|
RE: koliki su vam prihodi i rashodi? 11.4.2011 7:26:30
|
|
|
|
Točkica28
|
|
|
RE: koliki su vam prihodi i rashodi? 11.4.2011 16:36:59
|
|
|
|
Anoniman
|
ova tema zahtjeva opciju anoniman , ovako je kod nas; mm ima plaću 5 tis. kn, ja imam 5 ipo tis. kn. dakle mjesečno imamo 10,5 i nama je knap. s obzirom na današnju skupoću mislim da bi cca 15-tak tis. kn bilo normalno (prihoda) mjesečno za četveročlanu obitelj. ah, da imamo i kredit tako da smo i tu uskraćeni za 2 tis. kn.
|
|
|
|
RE: koliki su vam prihodi i rashodi? 14.4.2011 8:37:12
|
|
|
|
martinai
|
lova..lova..lova... KOMA!!! joj od same pomisli na nju mi je slabo.. . ovako je kod nas... mm radi, plaća kasni (od petka treba stići 1 i za par dana druga (možeš mislit za ovu drugu kad ih šefovi izbjegavaju po firmi)) nadamo se prvoj... ja sam apsolventica na stručnom studiju koja se nada posliću preko ljeta... (idealno bi bilo i na jesen i dalje)... on ima plaću od 4 i pol.. još u fušu radi kad dođe s posla pa se tu i tamo zalomi koja kunica... sve u svemu velika rezanja i teška štednja pri kupovini... . inače još se snalazimo kod baka i djedova....hvala bogu, ne treba nam više grijanje!!!
|
|
RE: koliki su vam prihodi i rashodi? 15.4.2011 0:17:02
|
|
|
|
Bebač i ja
|
ma nemam pojma kak ljudi preživljavaju... mi u nekom jeftinijem podstanarstvu i za prošli mjesec imamo 3.400 kn računa...a di je još hrana,odjeća,benzin, gableci,kozmetika..o užitku nema govora,naravno.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!