Pitanje (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

natalijax -> Pitanje (13.4.2011 13:14:25)

Nešto bi pitala i žao mi je što baš moram otvorit temu da nebi dirnula nekog u srce,Kod moje malene na grobu je pukao križ i sad smo odlučili napraviti ploču i mm bi stavio ime,stavila bi i ja al problem je u tome što ona nije dobila ime nego se vodi pod prezimenom i ž kao spol,strah me da neču imat problema s tim da neče tko dić frku na groblju zbog mjenjanja,Da li je ikoja napravila isto,nadam se da ima i forumašica koje prate pa nek barem ostave svoje iskustvo,Hvala

pepeljuga -> RE: Pitanje (13.4.2011 13:23:08)

Nato ja ti nemam pojma,nadamse da ce se netko javiti[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Zvonki -> RE: Pitanje (13.4.2011 13:38:50)

Pošalji na pp pitanje lilivani, mislim da ti možda ona može pomoći jer je to njena struka

Bablica -> RE: Pitanje (13.4.2011 13:50:25)

Kako nema ime? Naša Korina jedino ima moje prezime jer nismo u braku. Ako budemo stavljali ploču ili nešto slično mislili smo stavit oba prezimena jer nam nisu dali u bolnici da stavimo mm prezime (čak nije upisao ni kao tata! [sm=smiley19.gif])

Mislim da možeš stavit što god hoćeš. Kod nas ima svega, svašta su ljudi stavljali. Jedino neznam jer je Korina na dječjem groblju, gdje su samo dječica ...

natalijax -> RE: Pitanje (13.4.2011 14:19:25)

IZVORNA PORUKA: Bablica

Kako nema ime? Naša Korina jedino ima moje prezime jer nismo u braku. Ako budemo stavljali ploču ili nešto slično mislili smo stavit oba prezimena jer nam nisu dali u bolnici da stavimo mm prezime (čak nije upisao ni kao tata! [sm=smiley19.gif] )

Mislim da možeš stavit što god hoćeš. Kod nas ima svega, svašta su ljudi stavljali. Jedino neznam jer je Korina na dječjem groblju, gdje su samo dječica ...
nema rečeno mi je bilo da je živila minutu imala bi ime a pošto je mrtvorođeno nedaju imena,ma sva sam u nedoumici da mi neče netko nešt prigovarat,probat ču kontaktirat lilivanu

ELISABETH -> RE: Pitanje (13.4.2011 14:58:37)

Moja seka je mrtvorođena a moji su joj napravili ploču s imenom, ali to je bilo prije skoro 30 god, možda se nešto mijenjalo [sm=zmeden.gif]
Nadam se da će ti netko od cura znati više reći

Bablica -> RE: Pitanje (13.4.2011 15:02:48)

mislim da ti nema tko što prigovarat, ali ti svakako provjeri prije da nebi imala kakvih neugodnosti

njanja -> RE: Pitanje (13.4.2011 15:13:47)

nato, ako se može napisati: počivao u miru ili slične tekstove, mislim da možeš napisati i ime.

zg_cinik -> RE: Pitanje (13.4.2011 20:10:08)

nitko Ti nemre zabranit da napišeš na ploči bilo kaj...
100 %...
napišite kaj vama znači i kak ste vi dali ime...
čak ni prezime nemorate napisati...

novamama -> RE: Pitanje (13.4.2011 20:12:29)

[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

NIKy -> RE: Pitanje (13.4.2011 20:48:30)

[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

ZVRK -> RE: Pitanje (14.4.2011 13:19:24)

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Pošalji na pp pitanje lilivani, mislim da ti možda ona može pomoći jer je to njena struka

nje nema baš na rr
bolje na fejsu da joj se javi

Stranica: [1]