uspavana -> Kontrola s 18.tjedana (14.4.2011 10:09:11)
|
evo mene opet malo u tipkanju... ovaj tjedan smo punoljetni - u 18.tjednu [sm=smiley36.gif] Jučer smo popodne bili na kontroli i uzv-u. Bebe su odlično, ja sam dobro, osim što moram usporiti i odmarati..ali nije mi problem [sm=smiley1.gif] Bebe su već 20 cm "velike", jučer smo ih mjerili, evo izmjerenih dimenzija: GEM I- BPD 40 mm =17 tjedana FL 20 mm = 16 tjedana AC 105 mm = 16 tjedana i 3 d. KČS+, MČ+, GI-I, TT-174gr GEM II- BPD 43 mm =17 tjedana i 3 d. FL 24 mm = 17 tjedana i 1 d. AC 118 mm = 17 tjedana i 4 d. KČS+, MČ+, GI-II, TT-208gr Jedna beba je malo veća od druge, ali doktor veli da je sve ostalo ok. Uspjeli smo saznati spol za pola [sm=smiley36.gif] Dobit ćemo 100% jednu curicu, a drugoj bebi je pupčana vrpca bila omotana između nogu pa se nije moglo vidjeti..čekat ćemo drugi uzv. Tata je bio na uzv-u, i ponosno snimao cijeli uzv fotićem, tako da imamo i lijepu uspomenu. Opet nam je bebica pokazala kako se može pomaknuti, pa je curica lakim pokretom noge ritnula drugu bebu u rebra [sm=smiley36.gif] . Imamo to snimljeno pa ćemo joj pokazati kad malo naraste da vidi kako je već u trbuhu maltretirala svog brata ili seku... Ja sam ok, dobila sam 3 kg od početka trudnoće, trbuh se počeo nazirati, i baš uživam u tome [sm=smiley1.gif] i to je to!! krećemo dalje u uživanciju..odmaranje... već ponekad čujem micanje beba (prvo micanje sam čula 03.04.)... eto, baš sam se raspisala...al kad ima toliko novosti od nas - ipak nas je troje [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|