Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Dječji dućani u Rijeci, Splitu i Dubrovniku? 18.4.2011 21:44:21
|
|
|
|
cuba
|
A koji su to dućani u Cascade centru ili tak nekaj U St imaš Adax, Tintilinić, TL, Iana, Idexe, Original marines, Naturino (Joker centar). U gradu Zara, Sara, Benetton. U Koteks centru -Babarin-. Ne znam šta točno tražiš??
|
|
RE: Dječji dućani u Rijeci, Splitu i Dubrovniku? 18.4.2011 23:48:01
|
|
|
|
lilia
|
U Splitu postoji i Osh kosh kod robne kuće Prima u centru grada, ide se po jednoj uskoj uličici uz robnu kuću. Splićanke će to bolje objasniti ako taj dućan još postoji. U Rijeci Osh kosh imaš u Mercatoru, u Tower centru Adax, beba i mama, Fox i Obaibi. U gradu imaš opet beba i mama, Prenatal, Iana i turbo limač.
|
|
RE: Dječji dućani u Rijeci, Splitu i Dubrovniku? 19.4.2011 11:26:43
|
|
|
|
lavica81
|
u Dubrovniku imaš Turbo limač, Iana, Adax, Idexe, Osh kosh, S Oliver, benneton, mame i bebe, Pandu, Bambi i mislim da je to to.
|
|
RE: Dječji dućani u Rijeci, Splitu i Dubrovniku? 19.4.2011 15:48:46
|
|
|
|
Bubu
|
Hvala vam!!!! Divne ste!!! Trebam dućane s dječjom opremom... Hvala!!!!!
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!