Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Šta napisati u čestitku za krštenje ? 21.4.2011 12:58:03
|
|
|
|
patka
|
meni osobno je ovo jako lijepo: Draga/i XXXXX, ponesi u život svoju bijelu košulju u kojoj ćeš danas primiti sakrament krštenja. Neka Te ona čuva i vodi putem vjere. Ne skreći nikad sa tog puta jer samo na njemu ima dovoljno snage i spokoja, ljubavi i sreće za cijeli život. Budi zdrav/a, budi sretan/na, budi voljen/a i voli: najprije roditelje, braću i sestre, bake i djedove, a onda jednom i nekoga tko je rođen za Tebe. Kad za to dođe vrijeme, stvori svoju obitelj i voli je kao što mi svi koji smo danas došli na misu zbog Tebe , volimo Tebe.
|
|
RE: Šta napisati u čestitku za krštenje ? 21.4.2011 13:27:38
|
|
|
|
tyna
|
mi krstili malca prošli vikend, pa evo prepisujem što su nam pisali: 1.) Anđele moj dragi, moj čuvaru blagi Budi tebi hvala, što me čuvaš mala Čuvaj me dok živim Da ništa ne skrivim Anđele moj Božji, čuvaru moj Danas i uvijek uzame stoj Ruku mi pruži Voli me ti Od zala čuvaj me svih Sretno krštenje želi ti... Vole te.. 2.) dragi f Neka te anđeo čuvar prati na tvom putu odrastanja!
|
|
|
|
RE: Šta napisati u čestitku za krštenje ? 21.4.2011 13:43:59
|
|
|
|
Mirjana J.
|
tyna ajme šta je lipo hvala lipo...
|
|
RE: Šta napisati u čestitku za krštenje ? 21.4.2011 13:53:49
|
|
|
|
tyna
|
drago mi je da ti se sviđa!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Šta napisati u čestitku za krštenje ? 21.4.2011 14:19:24
|
|
|
|
malizia
|
Da se nikad ne brines šta ce biti sutra, da se sretan budis svakog Božijeg jutra!!!
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!