Ketica -> Prehrana dojilja (22.4.2011 15:28:51)
|
Evo teme o kojoj na netu nisam nasla nista konkretno, nikakav recept ili menu, samo u globalu sto se smije, a sto ne smije jesti za vrijeme dojenja. Ako o ovome vec postoji tema na forumu, ispricavam se i slobodno me podsjetite... Moja mali mis ima 5 tjedana i muce ga grcevi vec neko vrijeme. Znam da kolike nemaju konkretne veze sa majcinim mlijekom, ali mozda i ja svojom prehranom doprinosim tome da je njemu lose i da je jako nemiran i nervozan. Mame dojilje, molim vas da mi konkretno (provjereno) kazete sto NE smijem jesti, a sto se preporuca. Stvar je u tome da se ja inace dosta zdravo hranim i u mojoj je prehrani puno svjezeg voca i povrca i mlijecnih stvari (njam), a sada upravo to moram izbjegavati. Primjetila sam da ga jogurti, mlijeko, sir...dodatno napuhuju [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image] a ja to sve jako volim i dosta mi to fali. Zelim sto manje jesti slatkog ali ako se ne najedem dovoljno i sa namirnicama koje volim jesti, onda rupe u jelovniku popunjavam upravo sa slatkisima od kojih se sigurno necu rijesiti ni grama tezine nagomilane u trudnoci... Help!!!
|
|
|
|