mamacita -> RE: Kako ovo komentirate?? (3.9.2011 17:53:21)
|
Evo malo prije sam u Jutarnjem procitala da su gore navedenog svecenika sklonili u zupu Zaostrog (planina Biokovo, pa nizbrdo prema moru). Navodno je jednoj od tih djevojaka platio cca. 40.000 kn za sex. Nevjerojatno. Navodno, 1.000 kn za jedan sexualni odnos. Gore jedna zena pise da je odgoj tih djevojaka manjkav, jer zasto bi neka tako dobra cura trazila to od svog svecenika. Ocito da nije ona prva zapocela sa cjenjkanjem, vjerojatno je bilo tipa, ak mi das ja ti dam. Isto tako onda mozemo se upitati koji je odgoj kod kuce imala A. Bilic koja je eto stopirala i sjela u kamion krivom covjeku. Hocemo li osudjivati maloljetnice ili cemo osudjivati odrasle muskarce koji nemaju stida (kao u gore navedenom slucaju) takvo sto traziti i nuditi tim djevojkama. Djevojke koje dolaze iz Zagore, velika vecina, cast izuzecima, traze "ocinsku" figuru u starijim muskarcima. Traze nekoga tko ce im dati sve sta pozele, tko ce ih tretirati kao malo vode na dlanu, samo zato je ne dobivaju dovoljno paznje od svojih oceva, koji su igrom slucaja odgajani da je malti ne "grijeh" zagrliti svoju kcer, pokazati joj koliko im je draga i koliko ju vole, ili , u jos gorem slucaju, rade negdje izvan Hrvatske i kuci dolaze tek za praznike. Cijeli sistem je ovdje poremecen. U ovom slucaju nasao se dovoljno pohotan muskarac koji u tome svemu nije vidio problem, jer su djevojke same nudile takve usluge, za ono malo paznje ili novca. Ajde zamisli da koja od njih nosi njegovo dijete. Na dnu teksta u Jutarnjem, procitala sam za aferu u Caritasu, kada su u jednom od njihovih domova zlostavljane i iskoristavane mlade djevojke. Kazne, ako se ikada i realiziraju, u slucaju svecenika koji rade takve kriminalne radnje su mizerne i nenormalno male. Da, kazete da ima i lijepih stvari u Katolickoj crkvi, naravno da ima. Nitko to ne osporava, nego trenutno se radi o tome da Katolicka crkva vrlo tesko dovodi dokazano krive ljude u svojim redovima k pravdi. Prema svemu tome, najgora kazna koju jedan svecenik moze dobiti je ako se zatrazi od Pape da se prekine zavjet svecenstva. Nesto kao, necasni otpust.
|
|
|
|