|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Sunny day"
2.5.2011 22:04:11   
BUMBI
Pepe jel s nekim kamionom prevozite stvariuser posted image ,pošto sad vas dugo neće biti?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 401
2.5.2011 22:05:01   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

Pepe a šta je na kraju bilo sa R madežom? Oće to morat skidati?

Ma mora skidat obavezno al mu je krvna slika bila osli kozica malo losija,sada je njima pokvaren taj laser i dr je rekao da bi mogli u 6 misecu al sam ja to na kraju odgodila za posli lita kad se vratimo iz Zduser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 402
2.5.2011 22:06:53   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Pepe jel s nekim kamionom prevozite stvariuser posted image ,pošto sad vas dugo neće biti?

Ajme bumbi da znas da bi mi dobro dosaouser posted image user posted image
Moji dolaze i mi se vracamo sa njima,imaju berlinga pa u njega dosta stane,natrpat cemo sto vise a drugi vikend mm dolazi sam pa ce on donit ostatak,al onda to sve jos triba prebacit na Ist,ma vec mi je dosta tog pakiranjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 403
2.5.2011 22:07:59   
novamama
pepi, no sikiriki, pa ni ja nemam vremena više, pa eto, baš za ništauser posted image user posted image user posted image

ali kako sada radim, kad dođeš javi se ujutro, u 11 ipo mi je pauza pa ćemo natanane jednu kavicuuser posted image

cuba, mene je dva puta tako bolio želudac u životu i oba puta sam morala povratitiuser posted image ....poslije toga mi je bilo lakše...user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 404
2.5.2011 22:08:13   
BUMBI
A joj Pepe,meni je muka od pakiranja kad to samo čitam,a ne da moram još to sve i raditiuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 405
2.5.2011 22:08:36   
cuba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ma mora skidat obavezno al mu je krvna slika bila osli kozica malo losija,sada je njima pokvaren taj laser i dr je rekao da bi mogli u 6 misecu al sam ja to na kraju odgodila za posli lita kad se vratimo iz Zduser posted image

Ajoj, ma vidiš kako se to na kraju odužilouser posted image  Al dobro bar ste se kozica riješili.
Koliko taj madež može narasti u tih par mjeseci?

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 406
2.5.2011 22:10:12   
cuba
Evo sam si natočila Jaggeruser posted image  nikad ga nisam pila bez Cole i bez leda (kojeg trenutno nemamuser posted image ). Ajmeuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 407
2.5.2011 22:11:11   
BUMBI
Sad kad cuba počne čudno pisati znamo da je jeger počeo djelovatiuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 408
2.5.2011 22:11:50   
cuba

Sad kad cuba počne čudno pisati znamo da je jeger počeo djelovatiuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 409
2.5.2011 22:11:57   
pepeljuga

Ajoj, ma vidiš kako se to na kraju odužilouser posted image  Al dobro bar ste se kozica riješili.
Koliko taj madež može narasti u tih par mjeseci?

A nemam pojma,nadam se da nece puno,ostoji i neka solucija da to obavimo u Zd al u ovo stanju bas i nisam nekako za to,obavezno mazanje sa faktorom 50 i valjda ce biti okuser posted image

Bumbi dođi malo pomociuser posted image user posted image user posted image
NM cujemo se onda drugi tjedan obavezno za kofiuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 410
2.5.2011 22:12:46   
pepeljuga

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 411
2.5.2011 22:13:56   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: novamama
zvonki bokuser posted image kako si? kako hrabrica?

Heej user posted image  Neću nikoga bedirati, ne mogu više ni pisati ali opet smo završili sa slomljenom nogom i zagipsani smo od struka do prstiju user posted image  Niš' me ne pitajte, samo točite user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 412
2.5.2011 22:14:21   
BUMBI
Ajde cuba pa nečeš valjda samo čašicu popitiuser posted image ili si uzela neku veću čašuuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 413
2.5.2011 22:15:29   
BUMBI
Ajme Zvonki,baš mi je žaouser posted image user posted image user posted image
Nadam se da će to uskoro sve biti iza vas..pusa velika curiuser posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 414
2.5.2011 22:15:46   
novamama
pepi, mogu ti reći da je ovaj u zd doktor baš dobar, bio je mm nekidan kod njega na čeking, jer ima krcato madeža...
ja bi išla, dok još nije toplo....ima mm jedan madež na glavi koji treba skinuti i kaže mu dr. da to obavlja tamo, pod lokalnom....ne znam kako je za djecu, ali idi vidjet...znaš da se nije sa time šaliti, a išćansko sunce je jako ko vrag...

Neposredna veza do poruke: 415
2.5.2011 22:16:55   
Zvonki
Kod mene na popisu prisutnih cuba i pored Cuca i umirem od smijeha. Mora da sam pukla user posted image  

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 416
2.5.2011 22:18:11   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Kod mene na popisu prisutnih cuba i pored Cuca i umirem od smijeha. Mora da sam pukla user posted image  

Ma nisi i kod mene je

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 417
2.5.2011 22:18:23   
pepeljuga
Zvonki necu nista rec osimiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A nm vidit cu,za djecu ide inace opca,al mogla bi otici do njega,di je on tocno,jer tamo kod robneuser posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 418
2.5.2011 22:19:32   
BUMBI
Cure ja vas pozdravljam,idem pod tušuser posted image

Di je cuba nestala,ne djeluje joj jeger,pa mora još malouser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 419
2.5.2011 22:19:46   
novamama

IZVORNA PORUKA: novamama
zvonki bokuser posted image kako si? kako hrabrica?

Heej user posted image  Neću nikoga bedirati, ne mogu više ni pisati ali opet smo završili sa slomljenom nogom i zagipsani smo od struka do prstiju user posted image  Niš' me ne pitajte, samo točite user posted image

user posted image user posted image

ne znam jel pije što za kosti? msvekru još nije noga zarasla (već 5 mjeseci - imao je skoro vanjski prijelom), sad ide u toplice i dobio je neki inhalator kalcija, koji nije na recept, košta 400 knuser posted image ...to bi mu kao trebalo pomoći...ne znam...

uh, znam da ste napravili sve, ali eto...nadam se da znaš koliko mislimo na vas.....

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 420
2.5.2011 22:20:12   
Zvonki

Zvonki necu nista rec osimiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti se više porodi da možemo zalit' to dite i moje brige user posted image  Nemam s kim piti otkad si trudna, čovječe user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

Neposredna veza do poruke: 421
2.5.2011 22:20:28   
pepeljuga
Bumbi lnuser posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 422
2.5.2011 22:20:45   
novamama

A nm vidit cu,za djecu ide inace opca,al mogla bi otici do njega,di je on tocno,jer tamo kod robneuser posted image

da, u onim zgradama prekoputa robne kuće, di je onaj inkognito parkinguser posted image user posted image user posted image a jesam ti objasnilauser posted image user posted image user posted image
to ćemo na kaviuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 423
2.5.2011 22:21:23   
cuba

Jel ti piješ ovaj jagger umisto mene Zvonki user posted image user posted image
Ajme popila sam gutljaj i skoro povratila. Vidi se da sam u majčinskoj ulozi i da mi alkohol više nije u krviuser posted image
Pepe nadam se da će do jeseni sve biti ok za madežomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zvonki, jako mi je žao zbog male curkeuser posted image user posted image  Iskreno ne mogu vjerovati da se to toliko odužilouser posted image user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 424
2.5.2011 22:21:25   
pepeljuga

A ti se više porodi da možemo zalit' to dite i moje brige user posted image  Nemam s kim piti otkad si trudna, čovječe user posted image user posted image

jos samo malo i eto mene sa novom bocom baileysauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Matija ili Andrija
pisonjica

za deckica

Andrija (37%)

Matija (63%)

Broj svih glasova: 140

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!