|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Sunny day"
14.5.2011 8:28:55   
mariola
Jutrouser posted image  Kakva je ovdje pustinja?
Ima koga za kofi?

user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1251
14.5.2011 8:34:51   
danery
jutro.....kratko javljanje,pa gas na puzzle....bejb u hodalici plješće tašun tanana....
polako postaje mobilna,pa ću i ja lagano user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1252
14.5.2011 8:44:27   
cuba
Jutro i od meneuser posted image
Ja sam tek sjela i nigdje ne mičemuser posted image
Šta ima cure? Kako klinci?

Mi se naspavali, lip nam je dan pa ćemo kasnije u đir a popodne kod R kume i njenih klinaca na kavicu i druženjeuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1253
14.5.2011 9:03:26   
mariola
Ej draga jutrouser posted image ,  a mi se spremamo već pa ćemo u Pag kod kumice.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1254
14.5.2011 9:07:41   
modesty blaise
jutro ženske
mi se digli u 8h  sa samo 4 buđenja noćasuser posted image ....haha, kak sam jadna kad se i tom veselim
al danas nam i tata dođe ...popodne u 18h idemo po njega na aerodrom
mogla bi ga ti cuba skoknut pozdravit jer bu u splitu čekal let za zg od 11-16h ,....user posted image
mi ćemo isto malo prošetat i ko zna kaj sve danas delat

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1255
14.5.2011 9:16:30   
cuba
mariola, znači i vi danas idete na druženje kod kumeuser posted image user posted image
Jutro Mbuser posted image
Poznato mi je to veselje zbog "samo nekoliko buđenja" tokom noćiuser posted image  ma proći će i to. Jel mu ide još koji zubić?
Pa reci sm da se javi, možemo i kavu popit kad ima toliko lufta do avionauser posted image

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 1256
14.5.2011 9:20:54   
modesty blaise
ma nikako da mu probije gornja jedinica koja se vidi ali pod mesom....brijem da ga muči ko vrag jer stalno jezikom žulja gornje desni....
poslat ču mm tvoju fotku pa nek te potraži na rivi za koficu....pa da imamo i jedno takvo druženje na rraji....al molim da slikice metnete u album...heheuser posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1257
14.5.2011 9:23:43   
cuba
Uvalit ću mu Roka umjesto Sebača nek se druže a ja odoh popiti kavicu u miruuser posted image user posted image
Mom R isto sporo izlaze zubići. U prosjeku bi bio jedan mjesečno. Ima sigurno mjesec dana da je imao temp 40, sve četiri trojke su mu polako izlazile, jadan se izmučio. I evo mjesec poslije niti jedan još nije vani a sva četiri ih vidim bijele kod dan, samo šta nisu. Neka djeca ih ni ne osjete a neki se jadni baš izmučeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1258
14.5.2011 9:28:52   
modesty blaise
može, može....user posted image  snaći će ti se on i sa tvojim R
ajme meni ak bumo tak patili za svaki sljedeći koji bu nicao.... ja sa M nisam ni osjetila zubiće. ma općenito je bila skroz drukčija. nikad se noću nije budila od prvog dana ali kaj kad su svi tak različiti...no bumo i mi ko i svi drugi to preživjeli
jel se R veseli kaj će mu tata brzo doći?

< Poruku je uredio modesty blaise -- 14.5.2011 9:29:24 >

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1259
14.5.2011 9:33:18   
mariola
mi se spremili. Idemo, pozz, uživajteuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1260
14.5.2011 9:34:10   
cuba
Mislim da on ni ne kuži da tata stižeuser posted image
Kad ga pitaš di je tata samo viče pa-pa i mašeuser posted image  i kaže booo (brod)...
Nadam se da će se ovaj put malo brže priviknuti na njega..
Draga gibam ti idem sa R i sa sekicom u igraonicu, imamo dogovor u 10h a ja sam još u piđamiuser posted image
Vi mi danas guštajte, posebno kad vam tajo dođeuser posted image
Puseeee :-***

Neposredna veza do poruke: 1261
14.5.2011 9:35:29   
modesty blaise
bok mariola i cuba , uživajte i poljubite slatkiće!!!

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1262
14.5.2011 12:41:50   
BUMBI
Bok..ima li koga?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1263
14.5.2011 12:46:44   
cuba
Ej draga, eto meneuser posted image
Kako ste mi vi? Jel D spava?
Mi smo jutros 2h bili u igraonici, R se izguštao. Došli kod mojih prije pola sata, sad je zaspaouser posted image
Popodne ćemo kod njegove kume i njenih klinaca na druženje...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1264
14.5.2011 12:48:59   
BUMBI
Hej draga,evo D maloprije zaspao,išao je s tatom na trke auta(ima ovaj vikend kod nas),ali brzo se vratio,malo se bojao pa su brzo došliuser posted image ,ali nema veze bitno da je on otišao i vidio to i da mu je sad srce na mjestuuser posted image
Vidim vi ste uživali,a i opet ćete...jel voli ići u igraonicu?jel to tipa da ti budeš s njim ili ga neke tete čuvaju?
Ja još neznam šta ćemo,nemamo auto pa moram biciklom ili tramvajem nešta

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1265
14.5.2011 12:58:08   
cuba
Ooo znači i zet je uživao jutrosuser posted image user posted image
To je igraonica gdje su roditelji sa djecom. Unutra budu proslave rođendana, vani je terasa pa možeš popiti kavu a dio je u šljunku sa 2 velika trampulina, ljuljačkama, toboganima, onim kanticama i grabljicama, autićima, biciklama. Ma stvarno je super a i blizu kuće nam jeuser posted image

Šta si kuhala danas dobroga? Ja sam još ovih par dana kod mojih na ručku, ubrzo i mene čeka svakodnevno kužinavanjeuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1266
14.5.2011 13:00:53   
BUMBI
O,super što je vani.Kod nas je većina igraonica unutri..
Pitu s krompirom sam pekla i napravila neki kolač s grizom,moram još šlag izmutiti i staviti preko.
Da,da još malo pa i ti počinješ kuhati,a ne samo skitatiuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1267
14.5.2011 13:03:23   
cuba
Ooo pa ti si već i kolač napravilauser posted image user posted image Da, da koristim situaciju još par dana. Iskreno i nedostaje mi kuhanje. Iako mislim da će mi već nakon tjedan dana biti puna kapa kuhinjeuser posted image

Jeste planirali ovo ljeto ići na more?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1268
14.5.2011 13:06:16   
BUMBI
Da,da napravila,neki brzinskiuser posted image
A nismo još ništa razgovarali,tako da nemam pojma,ali trebali bi zbog D i njogovih alergija makar na tjedan dana otići.
Jel vam lijepo vrijeme?
Ovdje je baš toplo,ali već sutra i u ponedjeljak su najavili kišu i hladno

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1269
14.5.2011 13:08:03   
modesty blaise
sva sreća da od utorka vele opet malo temperature u porastu...oko 20''Cuser posted image
jel znate kamo na more bumbi?

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1270
14.5.2011 13:10:06   
BUMBI
Hej MBuser posted image
Ma neznam još ništa,već par godina smo išli na Brač
Jel vi idete gdje?

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1271
14.5.2011 13:10:25   
cuba
Eheeej modesty, vidim te po temama sve čekam kad ćeš nam u birtiju svratitiuser posted image
Šta ti S radi?

Bumbi, da toplo je, svi smo u kratkim rukavima. Nisam još doduše skinula R jer mi zadnja 3 dana slini i teško diše po noći pa me nekako strah. Ali kao i kod vas od ponedjeljka pa sve do četvrtka zovu kišuuser posted image ove godine proljeće nikako da se ustali, svako par dana neko naoblačenje sa kišom...

Neposredna veza do poruke: 1272
14.5.2011 13:13:17   
modesty blaise
ojla cure, S spava pa ga čekam s ručkomuser posted image
mi standardno svake godine na Krk ....tam imamo vikendicu a starci od mm imaju u Valbandonu kraj Pule pa odemo i tam tjedan dana

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1273
14.5.2011 13:15:54   
cuba
Ajme baš lipo, S prvo ljetovanjeuser posted image user posted image meni su oni tako smišni mali u plićaku kad se brčkajuuser posted image jedva čekam da vidim hoće li R kao i prošlo ljeto voliti more. Lani nije izlazio a imao je samo 8mjuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1274
14.5.2011 13:18:31   
modesty blaise
da bar takav bude i S kao tvoj R ....mislim da se ne boji mora....u kadi obožava brčkanje , al vidit ćemo
Cuba di se vi kupate? ostajete u ST ili idete nekam dalje?

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!