|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Sunny day"
18.5.2011 21:55:11   
ikica84
user posted image user posted image nova slicka

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1651
18.5.2011 21:56:02   
BUMBI
E kakvo vam je vrijeme danas bilo?
Ovdje ujutro bilo lijepo sunčano,kad negdje oko 4 popodne se sve smrklo i počelo grmiti i kiša padati i onda opet izašlo sunce

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1652
18.5.2011 21:58:32   
cuba
Bumbi, slično i kod nas. Cijeli dan predivno i onda oko 18:30h odjednom kišica. U sekudni se sve naoblačilo, grmi, sijeva, lije ko iz kabla. I onda nakon pola sata kao da ništa nije bilouser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1653
18.5.2011 22:01:59   
BUMBI
Ikice brza si nema štauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1654
18.5.2011 22:10:52   
cuba
Cure ja se odjavljujem za večeras, totalno sam krepana.
Idem se baciti brzinski pod tuš, natrackati anticelulitnom kremomuser posted image  i u krpe. Bit će dobro ako uspijem ostati budna do kraja Prijateljauser posted image
Ln vam želim, ljubac šaljem klincima :-***

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1655
18.5.2011 22:11:32   
BUMBI
I ja idem isto pod tuš.pa pogledati CSI...LNuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1656
19.5.2011 8:00:27   
mamino zlateko
jutro...evo vam kavice vruce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a mi odemo na vadenje krvi pa u shoping i šetnju....cujemo se kasnjije...papa

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1657
19.5.2011 8:14:31   
cuba
Jutro cureuser posted image

user posted image

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 1658
19.5.2011 8:24:32   
patka
e cuba, bas su lijepe te tvoje kaviceuser posted image user posted image

u Krasu vise ne proizvode slatkise.....sav secer otisao za nasu Tanju (07.11.2010.)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1659
19.5.2011 8:27:52   
modesty blaise
ojla ženske, evo i mene malo samo dok popijem kavicu pa gibam gospona vadit iz piđamice
kak ste? ima kaj za prijavit? kak T patkice?
cuba ti sitno brojiš? u satima jel tak?kad stiže?user posted image

< Poruku je uredio modesty blaise -- 19.5.2011 8:28:13 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu patka)
Neposredna veza do poruke: 1660
19.5.2011 8:35:18   
cuba
Jutro patka i Mbuser posted image
Dobre su kavice auser posted image  kako tvoja T? Gledala sam slike neki dan, preslatka jeuser posted image
Mb, da baš sitno brojim, sutra oko 14h bi trebao biti kućiuser posted image  ajme ne mogu dočekati višeuser posted image
Evo ja prijavljujem novi zubić, izašao je ima i nekoliko dana (ne znam točno kad). Sad ima 13 komadauser posted image  Još 3 su skroz bijela i na opip mi se čine kao da su i oni vani. Nemam pojma višeuser posted image
I da, hahar je noćas prespavao cijelu noć u komadu (nije bilo ni onog jednog buđenja) i to u svom krevetiću. Sinoć od 20h - 7huser posted image user posted image user posted image

Mb, kako S, jel mu niknuo koji novi zubić? Kako puzanje ideuser posted image

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 1661
19.5.2011 8:35:49   
patka
ej modesty, mi smo super, Tanjuska pojela i opet spava user posted image user posted image user posted image blazeni mir ujutro...bas je spavalica
poslije idemo na fitnes i tak
kak si ti? Sebac?

u Krasu vise ne proizvode slatkise.....sav secer otisao za nasu Tanju (07.11.2010.)

Neposredna veza do poruke: 1662
19.5.2011 9:27:37   
modesty blaise
baš mi je drago da bute napokon svi troje na okupu..pa mislim bilo je i vrijeme, sad zgrabite tm i ne puštajte ga nikam više...user posted image
user posted image user posted image bravo za R i cijelu noć...ajme kak ti zavidim...ja noćas bila happy kaj se samo 2x probudio
bravo i za zubiće...pa vi ih imate već hrpu...
mi dva donja vidimo i već su do pola izrasli a gornja dva se jedva vide...
mm otputovao jutros i sad ga nebude opet jedno 2 tjedna...otišlo na Roland Gaross, pa dok ne ispadnu...user posted image

patkice kaj idete ti i T zajedno na fitness? kamo?
ja i Sebač šetamo po cijele dane i uživamo...to nam za sada jedina tjelovježbauser posted image
ma tebi je Tanjuška za 5...na nju nema prigovora...a šta ćeš, to su ženske!user posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu patka)
Neposredna veza do poruke: 1663
19.5.2011 9:38:52   
cuba
Guštajte u šetnjici danas i lipom danuuser posted image  
Mi se upravo spremamo pa idemo u đir. Posli ću ostaviti R kod svojih dok budem na kavici sa prijom. Kad zaspe idem na depilaciju i pedikuruuser posted image
Curke pišemo se večeras, baaaaj, :-***

Neposredna veza do poruke: 1664
19.5.2011 9:39:44   
patka
idemo na sveti duh, to ti je jedini fitnes sa bebama
bila sam dobila mjesecnu pretplatu i nisam isla jer sam T bas uvodila povrce (a znamo kak je to izgledalo) i nisam to iskoristila, a danas imaju otvoreni dan pa idem vidjeti dal bi nas dvije to mogle...jedino mi je vrijeme totalno bedasto u podne taman kad T papa al kaj sad

Neposredna veza do poruke: 1665
19.5.2011 9:55:09   
modesty blaise
baaaj cuba , čekamo večeras izvješće o uljepšavanju i kak je sve prošlo...uživajte!

ma samo vi odite i vidite kak je tamo na fitnessu....a vrijeme im je fakat glupo...al tako sve za bebe stavljaju u neko vrijeme koje nikome drugome ne paše...ja baš razmišljam da bi otišla u educaarenu sa Sebačom na plivanje za bebe.... da se malo privikava na vodu i da vidim kak bu to uopće štimalo...ono, priprema za moreuser posted image ...al isto neko vrijeme oko podne

idem i ja ....pozz i ljubi T

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu patka)
Neposredna veza do poruke: 1666
19.5.2011 9:59:12   
mariola
Hej cure, samo da vam se malo javim. U gužvi sam. Vrijeme nam je super i jedva čekam izać malo vani.
Moje dijete ima 16 zubića a novi nije dobio već pet mjeseci.user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1667
19.5.2011 10:27:00   
BUMBI
Hej evo i mene na kratkouser posted image
Ima li koga?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1668
19.5.2011 10:29:48   
mariola
Ej draga, ja virkam, radim i virkamuser posted image
Kako si? Šta ima? Šta si kuhala? Ja još ne znam šta ćuuser posted image
Mora biti jednostavno i brzo za napravitiuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1669
19.5.2011 10:33:09   
BUMBI
Mahune kuhamuser posted image
ja jutros bila na birou ,morala na onaj razgovor što swe ide svakih 6 mjeseci,pa došla kući,mlo pospremala i ručak stavil kuhati.
Lijepo nam je vrijeme danas,popodne idemo kod prijateljice na kavu i igranjeuser posted image
Šta ćete vi?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1670
19.5.2011 10:46:38   
mariola
I kod nas je vrijeme prekrasno. Jučer cijelo popodne bili u Pagu. Danas bi mogla malo do sveki poć, nisam bila od nedilje i to samo pet minuta došla uzet T.
Našla sam si čistačicu jučeruser posted image
Doće mi gosti u subotu pa onda malo raspremam sobu di će mi oni spavat jer je krcata nepopoeglane robeuser posted image
Popeglala sam skoro sve, ostalo još par ljetnih krpica ali sam to uvalila u ormar pa se ne vidiuser posted image
Sutra ću i generalku napravit u kući, moram i neki kolač, i što više pripreme za ručkove i večeru da imam što manje posla kad mi oni dođuuser posted image
Di ćete vi popodne?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1671
19.5.2011 10:48:47   
BUMBI
user posted image user posted image što si našla čistaćicu.
Znači jučer ste uživali,i nama je bilo lijepo jučer,D je baš dobar biouser posted image user posted image
Ja jučer sve opeglala,ali mi se jedna mašina suši i još moram pratiuser posted image
Napisala sam već da idemo kod moje prijateljice na druženje i igranje,okupit ćemo se sve cureuser posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1672
19.5.2011 11:03:03   
mariola
Vidi se da mi puca glava ovdje od posla kad nisam ni skužila da si to napisala. Sad ću se spihički pripremit za kavuuser posted image
Ma joj peglala sam sinoć sat vremena samo gornji i donji lancun od bračnog kreveta i još jednu navlaku za poplun za mali krevet.To mi stoji još kad su sestra i mala bileuser posted image  (Kad sam to speglala sam išla vidit imam li neku od krepa da im stavim jer izludi me ovo kad mi netko dođe na jedan dan pa onda peri peglaj) onda još tekuće... Ovo što mi je ostalo je par mojih ful ljetnih haljina i mm-ovih hlača koje se neće još neko vrijeme nosit pa mogu malo čekat. A i sinoć sam oprala dvi mašine pa ću to večeras. Nikad krja toj robi. a moram i nama promjenit posteljinu i Toniju.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1673
19.5.2011 11:51:39   
danery
ehej,ima li koga za kofi? osim mariole user posted image user posted image ,vidim da si opet zatrpana vešom user posted image user posted image user posted image
ja sam dosta odjeće prebacila frendici,ona se malo udebljala pa sad stane,a ja isto pa ne stanem u neke stvari user posted image user posted image a ne dda mi se čekat da se stanjim user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1674
19.5.2011 12:12:38   
bubaMaja
ma šta se uopće mučite peglanjem posteljine, lijepo se rastegne i osuši odmah posloži i nema potrebe za napeglavanjem )))

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!