|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Sunny day"
28.4.2011 20:50:14   
pepeljuga
Ma nek si se ti najela,i ja sam,cili dan nesto grickamuser posted image

Da,da mora se mm pripremati za sezonu kad sam ja out ovuuser posted image
A radnike nesto jesam,moram se jos naci sa jednom curom da vidimuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 151
28.4.2011 20:52:29   
cuba
Ajde super, onda vam je skoro pa sve sređeno za litouser posted image user posted image user posted image
Oćete T doma slaviti roćkas ili?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 152
28.4.2011 20:54:09   
pepeljuga
A morat cu i ja bumbi kupit te vece pa zavrnit,bar ce ih duze nositiuser posted image user posted image user posted image
Cuba ovdi po tim centrima su vecinom igraonice besplatne,mozes ostaviti dva sata,ja dva puta do sad ostavila i R,malo sam lagala za godine al on bude super kad su nih dva skupa i rijetko kad ih ostavim duze od ure.
Ja popodne opet radila peppu pig,ova je danas bolja od one juceuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 153
28.4.2011 20:54:12   
BUMBI
Obva kod nas u mercatoru se ne plaća,a i sad imamo i uportanovi i a.mallu i isto se ne plaća,iako tamo imaju tete koje ih čuvaju(znači ostaviš i odeš,mislim da mogu biti najvieše 2 sata),ali D u takve neće ićiuser posted image ,a ima super stvari

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 154
28.4.2011 20:55:19   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

Ajde super, onda vam je skoro pa sve sređeno za litouser posted image user posted image user posted image
Oćete T doma slaviti roćkas ili?

Danas stigle i garniture u Zduser posted image user posted image user posted image
A planiramo u subotu ako bude lipo vrime a nadam se da hoce neki rostilj na jarunu ,cili dan druzenjeuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 155
28.4.2011 20:55:53   
BUMBI
Ja sam s tim igraonicama sama zeznula kad sam mu rekla da on mora ostati tamo samuser posted image ,a sad ima jedna gdje moraš biti s njim i odlična je,ali on neće ni pomisliti da tamo uđeuser posted image
user posted image user posted image za novu i bolju peppu..nadam se da ćemo vidjeti tu peppu

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 156
28.4.2011 20:58:25   
cuba
Pitam jer sam jedino za Čarobni grad znala da se plaća sat vremena 35kn pa sam mislila da je tako u svim igraonicama...
Koje ste boje garniture uzeli, jesi našla one dvosjede što si tražila?

Ajme super za Jarun i cjelodnevniuser posted image user posted image user posted image  super idejauser posted image

Neposredna veza do poruke: 157
28.4.2011 21:03:33   
pepeljuga
Bumbi i meni T nije do nedavno uopce htio u igraonice al od kad idu oba onda im je superuser posted image
Cuba kupili smo sa dvosjedom i dvi fotelje i stolic,sad jos moram smisliti kako je naj bolje da ih stavimuser posted image
Ma i meni se sviđa na Jarunu,u stanu bi bila guzva,pod hitno nam triba veci stanuser posted image
Bumbi kad stavim peppe na tortu slikam ih obavezno,sutra jos moram napravit tortu,onda u ponediljak slavi u vrticu a popodne mi dolaze rodice od mm,stalno neki muving.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 158
28.4.2011 21:06:23   
BUMBI
Super za slavlje na Jarunuuser posted image user posted image ,nadam se da će vam biti lijepo vrijeme.
Ok,čekamo slikice torte i naravno slavljenikauser posted image
E,šta vi smijete doositi u vrtić za rođendane?

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 159
28.4.2011 21:07:22   
cuba
Peppa i George su odličniuser posted image user posted image user posted image  bravo mamauser posted image
Jeste stvarno razmišljali o većem stanu?
Wow, u tebe ovih dana stalno neka događanjauser posted image  dobro uspiješ sve popratit. Počni se pakirat. Odmauser posted image

Neposredna veza do poruke: 160
28.4.2011 21:09:58   
pepeljuga
Bumbi mozes donit kao neke zdrave grickalice al daju i stapice,perece i koji sok,a sto se tice torti ili one gotove Ledove sladoled ili kupis biskvit i voce pa dica sami prave,ja cu od Ledauser posted image
Ma cuba razmisljamo mi vec duze o stanu al trebamo definitivno odlucit hocemoli za Zd ili ne,al jos jedno dvi godine smo sigurno tu,ako se ne vratimo kupujemo veci stan u Zg.
A jos se nisam pocela pakirati,vec vidim da cu puno toga zaboravitiuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 161
28.4.2011 21:12:49   
BUMBI
Ko i kod nas,samo mi ne smijemo nikakve torte..a to mi je baš bezveze,ali šta je tu je...
Jel ima kakvih rođendanskih želja?
Cuba vidjel asam jučer u C&A super kratke hlačice,2 komada za 50 kn,baš su mi super bile,ja probala D 92,ali su mu malo male,tj uske su mu user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 162
28.4.2011 21:15:36   
pepeljuga
Zazelio je onaj neki vatrogasni od lega pa smo mu mi to kupili,ovima mojima sam ja svima rekla da kupe robicu jer mu za lito nisam nista imala i sad sam ga obukla,moja mama je dala lovu za croscice,ana i dida ce sadale i dite obucenouser posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 163
28.4.2011 21:18:22   
BUMBI
user posted image user posted image super si ti to obavila

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 164
28.4.2011 21:20:44   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Ma to mi je super kad svi pitaju ja samo vicem robicu,o bude malo razocara al je mama sreta,al dobio je i eke igrackice tako da je okuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 165
28.4.2011 21:21:49   
BUMBI
Ma znam,to i ja uvijek napravimuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 166
28.4.2011 21:23:27   
cuba
Pepe dobro si ih sve organiziralauser posted image user posted image user posted image
Ajde ja se iskreno nadam da ćete natrag u Zd da smo bar koliko toliko bliže....onda već možemo i neke kavice dogovorituser posted image  na po puta u Šibenikuuser posted image
Bumbi već sam opustošila pola C&A prije 10ak dana, sad čekam mm-a da dođe pa ćemo zajedno.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 167
28.4.2011 21:25:33   
BUMBI
Dobro,dobro..ja samo kažem da znaš ako slučajno budeš u bliziniuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 168
28.4.2011 21:25:46   
pepeljuga
A moja cuba i ja se nadam,ovdi se na dane osjecam kao Pale sam na svijetuuser posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 169
28.4.2011 21:26:32   
cuba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ma to mi je super kad svi pitaju ja samo vicem robicu,o bude malo razocara al je mama sreta,al dobio je i eke igrackice tako da je okuser posted image

Pepe pa to i je super. Ionako će potrošiti novce i kupiti neki poklon pa onda bolje pitati pa kupiti šta trebauser posted image  
Tako sam ja prijateljicu prošlo ljeto pitala šta joj treba za malenu i ona kaže a uzmi joj nešto za zimuuser posted image  hebem ti zimu 19.7 satrala se dok nisam na jedvite jade našla trenerkicuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 170
28.4.2011 21:29:43   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Pepe pa to i je super. Ionako će potrošiti novce i kupiti neki poklon pa onda bolje pitati pa kupiti šta trebauser posted image  
Tako sam ja prijateljicu prošlo ljeto pitala šta joj treba za malenu i ona kaže a uzmi joj nešto za zimuuser posted image  hebem ti zimu 19.7 satrala se dok nisam na jedvite jade našla trenerkicuuser posted image

Meni je super ,T uvik dobije za lito a R za zimuuser posted image user posted image user posted image i ako je R lani a kraju dobio neke stvari za lito koje ove godine nece moci nositi

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 171
28.4.2011 21:36:43   
cuba
Meni je R isto za roćkas dobio hrpu robe i to vl 86 za godinu i po. Al ajde izrastao je i udebljao se pa je sve iznosio kroz ovo proljećeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 172
28.4.2011 21:38:09   
BUMBI
Ej zaboravila vam reći da sutra idem na 10 godišnjicu matureuser posted image user posted image
D još neznam da će biti sam s tatom,sutra ću mu tek reći,nadam se da neće biti problema,samo još moram smisliti šta da mu kažem di idem,ajde dajte prijedloge??

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 173
28.4.2011 21:40:51   
cuba
Pa reci mu da ideš u školuuser posted image
Ajme nemam pojma a u koliko sati ideš, oće on tad već spavat?

Ja lani nisam išlauser posted image jer sam još dojila R svako 3h a nisam imala toliko mlijeka da nakon podoja mogu još i izdojiti za idući obrok pa da mu mm da na bočicu...nadam se da za 15 godišnjicu neću opet dojitiuser posted image

Tebi svakako želim lijepu večer i odličan provoduser posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 174
28.4.2011 21:42:00   
pepeljuga
Bumbi reci da ides raditiuser posted image
I moji sad orgaiziraju u petom misecu 15 godinauser posted image user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 28.4.2011 21:43:12 >

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!